הנעה לפעולה בבאנרים

medaboutu

New member
הנעה לפעולה בבאנרים

היי חברים, התוצאות הנמוכות שאני מקבל מפרסום באנרים מאלצות אותי לחשוב על דרכים קצת יותר יצירתיות למשוך גולשים לאתר עליו אני מופקד. ממוצע של 0.3% ומטה נראה לי בזבוז רציני של דולרים יקרים.שאלה לא פשוטה : 1. מה הסוד לדעתכם של באנר מוצלח? 2. האם טיזר עובד טוב בבאנר? 3. בדר"כ, מבחינת המסר, האם מסר גבוה (שנון/מתוחכם)משיג יותר או פחות עניין. ובכלל אני אשמח לשמוע דעתכם על : איך יוצרים באנר אפקטיבי .

פרסה

New member
טיפים קטנים של מחשבה ארוכה...

קודם כל תפרסם בנטקס זה הכי מכניס. אל תתחכם אם נניח: הקיץ הזה יהיה צהוב. וזה לא מוביל לכלום ורק אחרי שבוע מגלים. לא אפקטיבי וסתם כסף. פרסום בוואלה בתת נושאים שקשורים אליך (הלקוח חיפש אותך? הראת את עצמך? הרווחת!) דאג שהבנאר לא יתחלף מהר מידי. אל תפרסם מבצע בבנאר. זה נראה כמו עסק חובבני פרסם רמז למבצע למשל אם המבצע: קנה שישית קוקה קולה וצא לטיסה לח"ול. אתה תכתוב רק: רוצה טיסה לח"ול חינם? לחץ כאן. או להתחכם ולעשות משחק של נניח תפוס את המטוס שבעקרון בלחיצה כל מקום בבנאר אתה כבר מועבר לאתר (סתם מטוס עובר) בקש מהמפרסם שהבנאר של נניח בגד ים לא יופיע בפורום של חרדים(האם האם תפוז) זה פוגע בכבוד החברה שלך וזה לא אפקטיבי כלל... נסה לשמור על אחידות בכל הבאנרים (צבעים, סגנון כתב ותמונה) אבל שנה את המסר מכדי שלא יתעלמו ממך בכל פרסום תן ללקוח לחפש אותך ואז תופיע לו בגדול. באתר המוצר נסה לחלק את הכל לקטגוריות למשל לקולה: טעם מקפיץ צבע מדליק והבקבוק חוסך. ברגע שהעמוד מחולק הלקוח לא מרגיש בהתקפת מידע אלה יכולת בחירה (חשוב מאוד* והוא לא צריך לקרוא את כל הכתבה על הטעם הצבע והחיסכון .(אולי רק המחיר מענין אותו?) במקרה שהלכת על מה שקראת עכשיו מומלץ מאוד לעשות את זה בטפריטים נפתחים כמו כאן בפורומים של תפוז. מקווה שעזרתי (מגילת אסתר קטן לידי) מקווה שאין שגיעות. חייב לזוז

amiro007

New member
עוד כמה טיפים

לא לשכוח ,שתמיד יהיה איקס לסגירה של הבאנר! אתה לא רוצה שהוא יגלה כעס כלפי המוצר, לא מתאים. וכמו שזה שמעלי אמר תגרה אותו.. שיתאמץ להקקליק על הבאנר אבל בחיאת תן לו תמורה הולמת על זה
כלומר הבטחה נאותה להקלקה
דבר עם Y&R הם יעשו לך אחלה עבודה

danchen

New member
פעם מדדו באנרים רק בקליקטרו

כלומר אחוז הקלקה. היום מפרסמים רבים הבינו שהמדיה של האינטרנט יכולה ונועדה לעשות הרבה מעבר, כמו שפרסום בעיתון לא נועד רק להריץ אותך לחנות או להרים את הטלפון ולחייג למוקד הזמנות. יש פרסום שנועד למתג, להגביר מודעות, ליידע על מוצר או שירות חדש וכו'. יש גם פרסום שנועד ליצור תגובה ישירה - אם זה מה שאתה מחפש אתה חייב להתמקד בזה ואולי באנרים זה לא בדיוק מה שאתה צריך (או לא רק). אפשר לתפוס מקומות טובים במנועי חיפוש - מי שמחפש משהו שמנוע חיפוש, סביר להניח יקליק בסופו של דבר על לינק ויצא מהאתר שבו חיפש - אתה יכול להיות זה שעוברים אליו. לשם כך עליך לבדוק בפורטלים הגדולים איך מופיעים ראשונים בקטגוריות האתרים שלך או כאשר עושים חיפוש עם מילות מפתח מסוימות כמו קניות , מוצרי חשמל וכו' (בהתאם כמובן למוצר/שירות שאתה מציע). אתה חייב להבין שכאשר אתה מפרסם, המסר שלך לא תמיד נוגע לכולם, נהפוך הוא. המסר ייקלט טוב יותר אצל אנשים שמתענינים ברגע הפרסום בנושא - למשל אם אתה מפרסם מכונית, חלק גדול מהאנשים יתעלמו מהפרסומת (באנר, עיתון וכו') אבל אלו שמחפשים מכונית, סביר להניח שיתנו לפרסומת שלך הרבה יותר תשומת לב. לכן תשתדל לפרסם במקומות בהם יש סבירות גבוהה שקהל היעד שלך (שגם כרגע מתענין במוצרים שלך) ימצא שם. עמוד בית של פורטל למשל לא בהכרח הכרחי לכל מפרסם, במיוחד לא למי שחשוב לו שהפרסום יהיה לא יקר ואפקטיבי. בעמוד הראשי הרבה מאד חשיפות מתפספסות על קהל לא רלוונטי ונבלעות בים שם באנרים. זה מתאים יותר למפרסמים גדולים ולמטרות פרסומיות שונות משלך. לסיכום תחשוב טוב איפה ואיך אתה מפרסם את העסק שלך. בהצלחה.

פרסה

New member
די חידדת את דברי אבל..

אני לא מבין את רעיון המיתוג חוץ מאופנה אני לא רואה את זה עובד. למשל מרכבות לטרון צריך מיתוג? למה זה טרנד שעכשיו מרכבות לטרון כולם הולכים איתו? לדעתי אם אנחנו נעשה נניח פרסום של: הדבר החום בקיץ יתגלה בקרוב.. או כל סיסמא אחרת ואז אחרי שבוע יבוא מרכבות לטרון. אני לא רואה את זה עובד זה בזבוז כסף או למשל להציג בקבוק קוקה קולה בשישיה על המדף בתמונה בלי שום כיתוב או עם כיתוב קנה קוקה קולה. לפי דעתי זה לא יעזור כל עוד הלקוח לא מכיר את זה הרי הוא לא מכיר את הטעם ולא ילך לבדוק בגלל זה... צריך תוכן בפירסום אבל לא בהפצצה

winderon

New member
השאלה מה התוצאה הסופית

תראה .. השאלה מה בדיוק אתה רוצה לעשות כשאתה מפרסם באינטרנט לעשות באנר מושך שכולם ירצו להקליק עליו זה דבר אחד השאלה אם בזה אתה מסתפק או שמא הבאנר הוא רק הסוס הטרויאני והתשובה חייבת לסגור את זה בכל המישורים א. שתהיה הולמת את הבאנר ותואמת לו גם במחינת ההבטחה ב. סקס (כמעט) תמיד תשים באנר של פטמה ורוב הגברים יכנסו השאלה מה הלאה... התשובה חייבת להמשיך ולמשוך שלא יכנסו לבאנר, יקללו ויצאו הפרסום הכי נכון בעיני באינטרנט הוא כמובן אינטראקטיבי תן לקהל היעד שלך להרגיש שותפים , תעסיק אותם , תן להם לשחק ככה הם לא יברחו מהר ולסיום ...אם תפרסם את אר סי קולה גם זה לא יעזור

gamacom

New member
הנעה לפעולה בבאנרים

לפי הסטטיסטיקה המתפרסמת באינטרנט האפקטיביות של באנרים היא מאד נמוכה. היחס בין מספר ההופעות למספר ההקלקות למכירה בפועל הוא בסביבות ה- 0.6% יש כאלה שקצת יותר (תוכנות, מחשבים, משחקי מחשב, קזינו וכו') ויש כאלה שממש שואף לאפס. לפי אותו סקר מה שמושך את האנשים להקליק (מלבד רעיון מאד מבריק) זה אם יקבלו משהוא בחינם. טיזר לפעמים יכול לגרום לתוצאה הפוכה , לעצבן את הנכנסים. מה לעשות? תלוי בתוכן של האתר שלך ומי קהל היעד שלך יותר אפקטיבי להיות פעיל או לפרסם בפורומים וה-newsletters שבהם האתר שלך עוסק עוד רעיונות? צור קשר גמאקום

winderon

New member
תסמונת הדיסוננס

לפי דעתי הפרסום של דוטומי לא סגור כיוון שצריך לשבור את הדיסוננס אצל קהל היעד אתה צריך לסגור את זה בעזרת מדיה נוספת במקביל למיקום הנכון של הבאנרים קמפיין חדירה טוב לא יזיק אולי אפילו מיתוג מחדש אבל אין ספק שהפרסום בבאנרים לדוטומי הכרחי ד"א עם מדוטומי אתה מגיע ד"ש לתמיר מקרוב משפחה

למעלה