הנעדרת

הנעדרת

אמממ מזמן (מזמן, יומיים בערך(-P) לא הייתי פה, כרגע אני לא ממש פה, ייקח זמן עד שאני אחזור. בגדול שתדענה שהחיים כהרגלם בקודש לחוצים בצורה בלתי רגילה (שזה צורה בלתי רגילה לכלל אמנם רגילה לפרט- אוי שתקי). עוד רציתי להגיד שאין מחכה ממני ליום שישי, האושר שלי טמון בהופעה הנפלאה הזאת (ונמצא גם בכל מקום אחר כרגע, שזה כיף גדול) ואני אישית לא יודעת מה אני עושה אחריה (אלא אם כן אלקטרו לייב ימשיך...), זה כמו חמצן ההופעות האלה תאמנה לי (תאמינו בקבה, עילגים).... אני יודעת וקראתי הודעות בקשר לזה, אבל את ההופעה של בוא האלקטרוני (חשבתי לקרוא ככה להופעה האלקטרונית- "בוא האלקטרוני ועוד כמה שירים", עכשיו כל השירים הם מדהימים ברמות, אבל בוא....פווו) אני ממש צריכה (ולוריד ישירות אם אפשר), אבל ביום רביעי בארבע אני חייבת חייבת חייבת חייבת להיות בהוד השרון ועד 12 בערך אני חייבת להיות בבית ספר (למי שמעוניינות/ים יש בערוץ אחד משחק כדורעף של הבנות שלנו והמחולניקיות רוקדות בפסקי זמן). צריך להרוג את הסוגריים. עכשיו בגלל שאני לא אהיה פה בזמן הקרוב (הוא יעשה לכם טוב. שיו היום בערך ברבע לארבע היה את לאונרדו בערוץ שתיים, בהקלטה מאיזה תכנית ממזמן מזמן מזמן, ועברי היה כזה קטן ילד רך ועדין...פחחחח) אני אשמח אם תעדכנה אותי בפרטים לגבי השעות המדוייקות ודרכי ההגעה להופעה הנפלאה הזאת.... ולמתגעגעות- למה התכוון העברי יגיע בקרוב. ולנדב- יש לך חתימה נהדרת....שמחה להיות ההשראה... (ואל תגיד לי-את לא!) זהו אהבה שלום ושנת שרות חופית

נו ואיך שכחתי

הכנתי לי דיסקון עם כל מיני דברים מגניבים שעברי עשה, טוב דוגמיות של דברים מגניבים, כל מה שהצלחתי להוריד, ואני נורא נהנת. והשמעתי את אלף בנות דתיות לאיזה ידיד שלי שהוא כזה- בואו נעשה שלום ביננו, בחור מקסים כזה שנגד להגיד- הוא דוס, הוא חילוני. ואפילו הוא אמר משהו ברוח של הדרך שבה עברי שר והמוסיקה של השיר הזה מפצים על המילים הנורא לא נחמדות וסימפטיות (מי אמר שלהסתכל במראה זה נעים?). וגם יש שמה את מיכאל מאיזה ארוע מלפני מיליון שנה, וזה עושה לי כיף, זה פשוט אחד הביצועים הכי נעימים לאוזן, והוא נותן אווירה כזאת, משהו פיתות!

Ez sLeeP

New member
אהובתי,

בדיוק היום סיפרתי לספיר שלא ראיתי את כתבייך כמה ימים. תשאלי אותה, אני לא משקר. אני אפילו מסוגל להתגבר מעל הדיבור המירב מיכאלי הנוראי הזה. כמובן שהיוות השראה. חיכיתי שתבחיני בכך. לא יזיק להרים טלפון בין ריצה לריצה. אני אעזור לך להסדיר את הנשימה. תיזהרי לא לפול בין הכסאות. אוהב המון,
נדבו'ש.

נדבוש יקירתי...(נו..אני צוחקת)

יש פה כל כך הרבה שאני רוצה להגיב אבל אני חייבת לרוץ לאכול, למלא איזה שאלון של הצבא באינטרנט, לעשות כמה דברים עם הפרוייקט וללכת עבודה (הנה לי רשימת מטלות). לא חשבתי שאתה משקר, אני בטוחה שגעגועיך העזים אליי לא מאפשרים לך תיפקוד יומיומי סדיר. ודרך אגב, מאז המזכירה החדשה שלי משאירים לי הודעות משעשעות לא פחות בתא הקולי כך שזה היה כדאי, אני מאשרת לך לקחת קרדיט חלקי על חיזוק המגלומניות שבי על ידי האדרת שלך. אוחחח נפלא... ועוד משהו קטן ונחמד, שהקרדיט אליו נתון לזה שלוחץ על השחורים והלבנים בהופעות- השלושים כבר לא נראה לנו רחוק... טוב כשאני כותבת את זה, זה לא נראה/שמע כ-זה משעשע....אולי אני הוריד את ההדגשה, טוב אין לי כוח. לילה טוב.

Rain Star

New member
מבטיח לחזור לשעשע אותך

כשאני אוכל להשלים משפט בלי להיחנק

לא אני לא חוצפנים!!

כשאתם כותבים לי במין זכר זה אומר שאתם לא פונים אליי בכלל??? ואני עוד כותבת למטה שההודעות מיועדות לשני המינים! די להתלונן.... אם לא מתייחסים אליי אל תתרצו את זה בעניינים אחרים

תקראי ותקראי טוב.

לא את ההודעה שלי.גם זה,אבל קודם את שלך. קראת?נמשיך. בגיל צעיר לימדו אותי שכשפונים אל קבוצה מעורבת של בנים ושל בנות פונים אליהם כאילו רק בנים נמצאים שם,ולפני שהספקתי להתקומם זרקו את הפצצה-גם אם יש רק בן 1 ויש 300 בנות,הבן יותר שווה(זה כבר תיאור של מחשבתי בגיל קטנטן).אז..זהו זה סתם פינת הנוסטלגיה של ההודעה. מה שיותר מפריע לי בהודעה שלך זה שאת התייחסת אליי בתור 2 ישויות/יצורים.אז,לא,אני לא חוצפנים!!!
(איכשהו זה גם יצא משחק מילים עם הכותרת של ההודעה שלך אם שמת לב) אני גם לא פונים!!! |עצבני מיאוד| כי אני לא ייצגתי את 'כלל הפורום',ייתכן והם אוהבים את ההודעות שלך המיועדות ל-2 המינים. טוב אני אפסיק פה,זה ארוך מידי ועכשיו עצרתי להרבה זמן לראות את תמונוטטנבאום הראשונות. אבל כחלק מחוסר היחס הכללי שכולנו זוכים לו,גם ההודעה הזאת תזכה לרייטינג זעום עד אפסי.זאת התחייבות.

למעלה