הנס האישי שלי

jahnon

New member
הנס האישי שלי

לא באתי לחדש כאן וכמו רוב האנשים גם אני הייתי רוצה להעלות לעצמי את הבטחון העצמי. אין שום סיבה חיצונית או פנימית ספציפית שגורמת להרגשת חוסר הבטחון הזו, לצערי או למזלי, תלוי מאיפה מסתכלים על זה, אף אחד לא מאמין שיש לי בטחון עצמי נמוך (בכל הקשור לקשרים עם בנות המין היפה). כל בחורה שאני מכיר איכשהו מסתיים בכך שאני הופך להיות ידיד שלה, אז החלטה שלי היא לעשות לעצמי נס קטן ולהגיד קבל עם ועדה (וסופגניה) אני לא צריך עוד ידידות יש לי מספיק, אני צריך חברה עכשיו, מתאים טוב לא מתאים.....חפשי את החברים שלך.

taz512

New member
בעיה ויש פתרון

וזה מאוד פשוט כמו שאמרת, בלי משחקים בלי שטויות. רוצה כן לא רוצה הדלת. זה בדרך כלל עד כדי כך פשוט. פשוט תדאג לעמוד במה שאתה אומר, כי בסוף כולן יהיו ידידות שלך ולא ישארו בחורות בשביל שתהיה לך חברה. טאז, השד והדלת

ג´חנון יקירי, ניוז פלאש:

לאור שיחה שהתנהלה אור להצהריים אצלנו בעבודה, מסתבר שמצאי הגברים הרגישים, מלאי ההומור ובעלי העדינות הנפשית - עלוב הוא. כ-30 דקות ישבתי ושמעתי את בנות משרדי מקטרות על המצב הקשה, על היאוש וחוסר התקווה, והן לא דיברו על המלחמה בשטחים כמובן. הסתכל נא סביבך ואמור לי האם אתה רואה מסביב גברים שמגיעים לקרסולייך (עזוב אותו, הוא משהו באמת מיוחד), בחן טוב טוב את עצמך ואת יכולותיך ומעלותיך, ואני בספק אם לא תגיע לאותה המסקנה כמוני: בסוף תימצא החכמה שתדע להבחין במה שיש לה בידיים, תעשה שיקול של רווח והפסד, ותבין שככל שהיא תתמהמה (זה פועל בעברית, בחיי), כך היא עלולה להפסיד את אהבת חייה. חבל שלא יכולתי להקליט את אותה השיחה, או אז היית מבין עד כמה מצבך טוב, ועד כמה שווייך בשוק עולה ככל שנוקפות הדקות.

taz512

New member
אני מאוד מקווה

שהעזוב אותו הוא משהו מיוחד, היה מכוון אלי, כי אם לא יהיו תוצאות. אבל אני יודע שזה מכוון אלי אז אני רגוע
טאז, השד הרגוע

dana2909

New member
מדוע אתה הופך אותן לידידות

אה.. הסינדרום הזה כל כך ידוע. אתה יוצא עם בחורה, אתם מוצאים חן אחד בעיני השני אבל לא מספיק בשביל לצאת אז אתם הופכים להיות ידידים. זה יכול לנבוע מ2 סיבות. אחת, אתם באמת לא נמשכים אבל אתם אחלה אנשים ורוצים להיות בקשר, זה סבבה כל זמן שזה קורה פעם פעמיים.. אבל לא כל הזמן! השניה, אתה לא חושב שאתה מספיק טוב בשבילה.. אז אתה מנסה להיות בסביבה שלה בדרך עקיפה ולהתחבב עליה כידיד. אם ככה, אז לא. זו לא הדרך. קצת אומץ יקירי, יש לך הרבה מה להציע לבחורה. טראסט מי. פשוט ללכת על זה. היא לא רוצה אותך? לא צריך. אבל אתה מצדך צריך להקרין כוונות רציניות ולא ידידות בלבד... עכשיו רק נשאר להדוף את המוני המעריצות...

jahnon

New member
אני לא הופך אותן

הן נהפכות לבד. אני לא חושב שיש מישהי יותר מדי טובה בשבילי כמו שאני לא חושב שאני יותר מדי טוב למישהי אחרת.

למעלה