הנסיכות שלי ....

אוסי, תלוי בכן.

אצלי הם מאוד מאוד דומים למרות שאינם זהים. בעבר אפילו היו דומים יותר. תמיד התבלבלו ביניהם. אבל תמיד הקפדנו על ההפרדות. לשמחתי שניהם היו תלמידים זהים בהישגיהם, הצטיינו בספורט שניהם ,כך שתמיד אם אחד עלה בנושא אחד השני היה טוב יותר באחר. לגדל תאומים זה כייף אדיר אך צריך להיות תמיד עם יד על הדופק בקטע הרגשי.

התכוונתי לזה שאחת מנהיגה והשניה בעקבותיה

אני לא בטוחה שיש תלות גדולה ביניהן, אלא שאחת "מפקדת" על השניה, והיא מקבלת את זה. אני רוצה שכל אחת תהיה בזכות עצמה, עם חברים משלה וחוגים משלה (למרות שאני רוצה ששתיהן ילמדו ג'ודו אבל זה עניין אחר). גם אצלי כשרואים אותן, והן שונות שמיים וארץ, יש כאלה שאומרים שהן דומות. אני יותר דומה לכלב שלנו מאשר הן אחת לשניה, אבל אנשים הם מקובעים.

../images/Emo9.gif

כל התאומים אוהבים גו'דו ? שלי התאמנו מגיל 5 עד 14. תשמעי קוריוז, בגיל 11 כמדומני הגיעו לאליפות הארץ בתל מונד והתחרו על מקומות ראשון ושני האחד כנגד השני. את יכולה לתאר לעצמך איך הרגשתי.

חחח העניין הוא

שפגשתי בעבודה את אריק זאבי והוא אמר לי שלבנות זה מאוד חשוב ללמוד ג'ודו כי זה בונה להן בטחון עצמי ומאוד הייתי רוצה שהבנות שלי יהיו בטוחות בעצמן. אני פוחדת להתחיל מוקדם מידי כדי שהן לא יתמרמרו.

אם תשאלי את בני

מה הכי בנה אותם הם עונים באופן ישיר מבלי לחשוב פעמיים "ג'ודו". יתמרמרו ? הן לא רוצות ? כדאי לזרום איתן.

אוסה

New member
כנראה שכן אמא .....

הבת שלי זכתה באליפות תל אביב בגודו...

אוסה

New member
הנה תמונה

לנו בבית יש וטרינה מלאה מכל המדליות והגביעים של הבנות ושל בעלי ..

עדיין לא היו דיגיטליות

בזמן שילדי התחרו
גם אצלנו החדר שלהם מלא גביעים. אחד היה האלוף ואחד הסגן. כל שבת שנייה כמעט היינו נוסעים לתל מונד ולמקומות שונים בארץ. לנו לא היה פשוט כלל.

אוסה

New member
טוב כשבנותי היו בנות 4

גם אני לא חשבתי על זה , חכי שהן תגדלנה אצלך אולי אז יתעורר לך החשק. אני תמיד אומרת שלא מיציתי את הילודה שלי עדיין עם זאת אני עדיין לא בשלה לילד נוסף.

מצד אחד אני מתה על תינוקות

מצד שני, אני לא רוצה יותר ולא בא לי לחזור על השלב הזה. לא מרגישה שחסר לי ולא מבינה למה צריך הרבה מכל דבר. אלוהים בירך אותי בשתי ילדות מהממות שבאו ביחד ונראה לי שהוא ידע מה הוא עושה... אם יום אחד אני ממש ארצה אז סבבה, אבל האמת, לא נראה לי.

אוסה

New member
הן כל הזמן לבד

פשוט אני לא הייתי וזה היה נראה להן מוזר

למעלה