הנסיכה שאבדה

הנסיכה שאבדה

מאיפה כדאי לי להתחיל לחפש ? עברתי כבר את כל קינג ג'ורג' ואת סלמה, וזה ידוע שלמלכים האלה היו בנות, ולא מצאתי ! עברתי דרך מלון דוד המלך וצעקתי בכל המסדרונות [ אייב למדתי] נסיכה נסיכה ואף אחת לא באה עברתי בעירי מול שלט ענק -מלך הפלאפל וקניתי מנה ,שאלתי סליחה למלך יש גם נסיכה ? לך סוטה צעק המלך שהכתר היחיד שראיתי אצלו היה מ14 קראט זהב מורכב על הטוחנת . עייף אך מלא תקווה עברתי דרך מלך השטיחים, שהפך בנתיים למלך הפרקטים, ומשם למלך הכיתה, שכבר חטף את הנסיכה מהכיתה המקבילה ,ארזתי מזוודה וירדתי דרומה עד מצרים בואכה אפריקה, שם כל אחד הוא מלך, "מפרעה" ועד ל"גולו מלך זולו" כרטיסי אשראי ,באמתחתי גמל ,וארגז של וודקה רד בול, ושוטטי בכל הממלכות קניתי כרטיסים אולי למאה הצגות סיאם, המלך והעני ,שקספייר והמלך ליר , ריאצ'רד לב הארי ,ומוגלי מלך הג'ונגל ,אבל נסיכה לא מצאתי אז אולי אתם יודעים לאן נעלמה לי הנסיכה ? בוקר טוב

האינך יודע סולטן?

הנסיכה נרדמה מחכה לנסיך שיעירנה בנשיקה אל תיפול בך רוחך המשך לחפשה בתקווה הן רק לך היא מחכה

סולטן יקר

אהבתי את אשר כתבת.תיאורי מקומות עושים לי את זה:רחובות,סימטאות,אתרים.כמה כיף ללכת רגלי בהרי וערי ארצנו. לגבי הנסיכה אני נזכר כשצריכים אנו לחפש משהו ישר עולה בראשי הספר:האלכימאי.אולי הנסיכה היא במרחק יד ואין לנו צורך להקיף את העולם.ולא רק בנסיכה אלא גם בדברים אחרים.

הAני

New member
יש דברים שלא מחפשים

היא פשוט תגיע לבד יום אחד תופיע על סף דלתך תתפוס אותך ערום בלי בגדים ובלי משים תגנוב את ליבך
על הכתיבה

למה אתה הולך על "קטנות" אהה???

לך על מלכה !!! [עדיף מאשר על גחלים] אני מוכנה לנדב לך את כלבת הלברדור שלי, היא אלופה בלמצוא בובות/נסיכות/מלכות הלילה כמעט בכל פעם כשהיא חוזרת מהטיול ברחוב, נעוצה בפיה איזו בובה... נסה בדאנג'ן, שמעתי שישנן שם כמה שמחפשות
אתה

היא לא אבדה סולטן

אתה רק טרוט עייניים ולא רואה מחפש אותה , והיא ממש לידך החיים הם חיפוש חיפוש מתמיד חיפוש נואש חיפוש חסר תקווה, אחרי משהו שאינך יודע אפילו מהו, אתה מחפש בעולם אחר, הוא מוביל אותך למקום אחר , ונדמה לך שמה שאתה מחפש נמצא במקום ה.אחר והרי אם תמצא לך את אותה הנסיכה תתחיל לחפש שוב ...ואחר כך שוב אבל סולטן יקר הנסיכה נמצאת לידך , אתה רק צריך לראות אותה. ליאור

שמים1

New member
קראו לי אז באתי ../images/Emo3.gif../images/Emo47.gif

אבא שלי תמיד אמר שאני נסיכה אמיתית

צילוש43

New member
ויכוח על בוקרו של יום סולטן???

וכל בגלל נסיכה...
הינה שלחתי מיד שליח מיוחד ולך יבחר את המובחר שבמובחר
יום נפלא לך סולטן יקר...

למעלה