הנסיך שלי

דנה551

New member
הנסיך שלי

לפני שאכתוב את סיפורי (כבר כתבתי כאן 2 הודעות בעבר) אספר שאני קוראת את כל ההודעות אך לא משתתפת בתגובות כי אני עסוקה יותר מדי במחשבות מה קורה לי. אז ככה לפני בערך חודשיים הכרתי מישהו באינטרנט הכרות שהחלה כטעות כי חיפשתי איזה חבר שלי לשעבר שרציתי לדבר איתו ובמקרה הגעתי אליו ומן הרגע הראשון דיברנו ודיברנו ולא יכולנו להפסיק (הוא קטן ממני בארבע שנים 20,24). מאז כמעט כל יום דיברנו המון וגם התחלנו לדבר על סקס ופשוט התשוקה שלנו לא ידעה גבולות. עברנו גם לדבר בטלפון אחרי התכתבות של שעתיים כל ערב המשכנו את הלילה בטלפון תוך כדי סיפוק של שנינו אבל שיחות הטלפון לא היו בתדירות גבוהה בערך פעמיים בשבוע. אם מישהו פעם היה אומר לי שהוא מגיע לסיפוק תוך כדי שיחה טלפונית הייתי אומרת מגעיל ופתאום אני מוצאת שהקשר הטלפוני ביננו הוא מקסים וממש טוב לי עם זה. אתמול דיברנו כמה שעות על הקשר ביננו והוא אמר שצריך להחליט כי אי אפשר להמשיך ככה אנחנו נקשרים אחד לשני בצורה מטורפת. אני נהנית מהקשר איתו אבל לא רוצה להפגש כי אני יודעת שזה רק יוביל לשברון לב. לי יש חיים אחרים ורציניים יותר והוא עדיין חייל. זה שזה ילך ביננו אין לי בכלל צל של ספק אבל אני יודעת שבסוף שנינו נשבר. מצד שני אין לי אומץ להפסיק עם זה כל כך כיף לי אפילו בלי לפגוש אותו שלא בא לי שזה ייגמר למרות שאני יודעת שאני חייבת להיות החלטית ולהפסיק. אשמח אם תעזרו לי על סמך נסיונכם בקשרים וירטואלים. דנה (שם בדוי)

דנה יקרה ../images/Emo24.gif

את כותבת שאת "לא רוצה להפגש כי אני יודעת שזה רק יוביל לשברון לב"...למה את מסיקה שהפגישה ביניכם תוביל לסיום היחסים? יש לך "חיים אחרים ורציניים"...ואין לו מקום בהם בגלל שהוא חייל? בגלל שהוא צעיר ממך? הקשר הטלפוני הוא מדהים...וטוב לך איתו ובכל זאת יש בשניכם רצון ליותר... אני מניחה שאת פוחדת להפגש בגלל החשש מהריסת הקשר הנוכחי...וזו החלטה שאת חייבת לקבל בעצמך... נכון, את לוקחת סיכון. אבל כפי שכבר אמרתי בעבר, אם אין סיכון אין סיכוי...את חייבת להבין בינך לבין עצמך מה חשוב לך יותר: לשמור על הקשר הקיים או לנסות לשדרג את הקשר למשהו גדול ו"רציני" יותר... שולחת לך חיבוקים וחיזוקים...

Rנבוני

New member
דנה,

לא ממש ברורות לי הסיבות נגד הקשר הזה. האם זה בגלל שהוא צעיר ? אז מה
האם זה בגלל שהוא עדיין לא מבוסס כלכלית? אז מה
האם הבטחת כבר את ליבך למישהו אחר? האם לא מגיע לך אושר כזה כמו שאת מתארת? הקשר שלכם הוא מדהים ומבטיח ונראה כמו מתכון לאושר מתמשך. למה את חושבת שזה יוביל לשברון לב? למה חייבים להפסיק את הקשר?
Rנבוני

דנה551

New member
הנסיך שלי

קודם כל המון תודה על ההתיחסות. הענין הכלכלי לא רק שלא מטריד אותי אלא בכלל לא מעניין אותי ברור לי שאם נצא אני אממן הכל ואין לי בכלל בכלל בעיה עם זה (אין לי בעיות כלכליות). לא הבטחתי את ליבי למישהו אחר פשוט אני יודעת שיהיה לנו מאוד כיף אבל בגדול אנחנו לא על אותו גל, לא של בילויים לא של חברים יש ביננו כימיה וגם תשוקה מינית שקשה לי להסביר אותה אבל בשורה התחתונה אני מאוד בוגרת בהתייחסות שלי לחיים לעומתו. אני השנה כבר מסיימת ללמוד ומעגל החברים שלי בגיל אחר ואני מבינה שאתם מבינים למה אני מתכוונת. טוב לי ככה ובגלל זה אני לא רוצה להחליט מצד שני אני יודעת שזה לא נורמלי להיות כל כך תלויה בקשר וירטואלי ובשיחות על סקס ללא מגע כי בטח ששנינו ראויים למשהו אמיתי ומוחשי יותר. אני פשוט מאוד מבולבלת וקשה לי להחליט. נראה לי שאם נפגש זה יהיה קשר מקסים ואינטנסיבי בהתחלה אבל אח"כ נבין שיש לנו חיים שונים ונאלץ להפרד אז ללמה בכלל להתחיל (לזה התכוונתי בשברון לב). דנה

torme

New member
לכי על זה

קשר וירטואלי נגמר...פתאום נעלם... ואולי הקשר הפיזי ימשיך...ויהיה טוב אז את צריכה לנסות

Rנבוני

New member
תראי...

אמנם - הוא חושב על טרקים להודו ואת חושבת על הקריירה. הוא חושב על לבלות ואת מחפשת חבר "רציני" ואולי חושבת כבר על המשפחה שתקימי... אבל - אני בכל זאת חושב שכדאי שתתני לזה צ'אנס. את פוסלת בטרם ניסית. יש בינכם הבדל של 4 שנים בלבד. מה כבר יכול להיות? אם תראו שהדברים באמת לא מסתדרים אז תמיד אתם יכולים להפרד. אני לא בטוח ששברון הלב יהיה גדול במקרה כזה. השאלה לא מתמקדת בו באופן ספציפי אלא האם את מסוגלת לכוון את החיים שלך ע"פ מתכונת מסודרת ומובנית מראש וגם להיות מאושרת באמת? האם מישהו ממעגל החברים הבוגר שלך עורר אצלך תשוקות כאלה
האם היה מישהו אחר שקראת לו "הנסיך שלי"
נסי לענות לעצמך על השאלות. בהצלחה.
Rנבוני

vondarkmoor

New member
או אולי

(לפני שאני זו התגובה הראשונה שלי בפורומים של תפוז ואין ניסיון עים בנות לא וירטואלי ולא קרוב) את מפחדת שהקסם יעלם? אותו קסם שהמרחק משרה על הקשר המרחקי הזה העובדה שאת יכולה לדמיין את הקשר בכל היבט שאת רוצה כי חסרים לך נעלמים שלו :הוא בגלל זה את יכולה לדמיין את החיים איתו הכי טוב שאת רוצה אולי את פוחדת שתיראי אותו שתחזיקו ידיים שתדברו בזמן שאת תיסתכלי עליו ולא תיאי את מה שרצית כל הזמן הזה כן יכול להיות שאת צודקת אבל החיים האלה לא קלים את חייבת לקבל החלטה אחרים רק יציעו לך מה לעשות אני מציעה לכי תבלי איתו כמה שעות תחזרי הביתה ותחשבי מה לעשות(מקווה שאני לא כותב לשווא וכבר ניפגשת איתו:()

שאנל24

New member
לפי דעתי...

בגילאים שלכם זה כמו דור אחר.אם זה היה 4 שנים מאוחר יותר הייתי אומרת לנסות אבל במקרה זה נראה לי שהלב והשכל שלך לא משקרים זה חסר סכוי לקשר רציני,אלא א"כ את מחפשת יזיזות או משהו כזה.תשאירי את זה כזכרון מתוק,מושלם...בהצלחה!!

למעלה