הנסיך כבר בדרך?

G force

New member
הנסיך כבר בדרך?

שם פרטי- 33 שם משפחה- 6623 תאריך לידה 2.3.81 (אני חושבת שבצהריים) רציתי לדעת אם אמצא בקרוב אהבה וזוגיות מספקת ובכלל לדעת על תחומים נוספים כמו לימודים , עבודה וכולי. תודה רבה.. 33

שנה הבאה

מגיל 22 אתה נכנס לתקופה דינמית בכל התחומים,בשנה הראשונה 03 תרגיש הרבה אנרגיות עם התחלות חדשות. אילן.

עינת

New member
אילן

אתה רק שוכח דבר אחד חשוב בכל התשובות כאן והוא עניין הבחירה. כידוע לך הכל כתוב והרשות נתונה.נראה לי כי אתה נוטה לתת את תשובותיך כחוזה ועלי להזכירך כי הנבואה ניתנה לשוטים. הנומרולוגיה היא כלי ליעוץ,כלי להביא בפני האדם את האופציות ועל כן עליך להזהר בתשובותיך שלא ישתמע מהן ניבוי.

../images/Emo140.gifעינת

שלום עינת! שנינו מסכימים שהבחירה ניתנה לאדם והתוצאות בהתאם למה שבחר. אני חושב שאת מסכימה איתי שהנומרולוגיה הוא כלי שמראה את היעוד של האדם והדרך להתפתחותו וכן את הזמן המתאים שעליו לעבור-"כל דבר בעיתו" אני פה עוזר לשואל להבין באיזה זמן הוא נמצא במיוחד שהשאלות באות בזמן של פרשת דרכים והמודעות שהוא מקבל מקל עליו בהתלבטויות. התוצאות בהתאם לדרך שהוא בחר. אילן.

../images/Emo140.gifעינת

שלום עינת! שנינו מסכימים שהבחירה ניתנה לאדם והתוצאות בהתאם למה שבחר. אני חושב שאת מסכימה איתי שהנומרולוגיה הוא כלי שמראה את היעוד של האדם והדרך להתפתחותו וכן את הזמן המתאים שעליו לעבור-"כל דבר בעיתו" אני פה עוזר לשואל להבין באיזה זמן הוא נמצא במיוחד שהשאלות באות בזמן של פרשת דרכים והמודעות שהוא מקבל מקל עליו בהתלבטויות. התוצאות בהתאם לדרך שהוא בחר. אילן.

למעלה