הנסיך הקטן מגיע ל-

הנסיך הקטן מגיע ל-../images/Emo43.gif

"הנסיך הקטן" מגיע למדף הספרים שלכם הקלאסיקה הספרותית הוותיקה זוכה לתרגום חדש ואנחנו מזמינים אתכם לקבל אותה... פורום ספרות לילדים ולנוער מזמין אתכם לספר לשתף אותנו בחוויה אישית שעברתם במהלך חייכם הקשורה לאינטראקציה חברתית שעברתם - ואולי לזכות בספר, בהוצאת "עם עובד": http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=848&MessageId=147598158
רוצים לזכות בפאזל מולטימדיה מדליק? כיצד אתם מבלים זמן איכות עם הילדים במהלך היום יום? ספרו לנו על כך בפורום עולים לכיתה א' ואולי תקבלו מאיתנו פאזל מולטימדיה של כנעני שיווק: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1818&MessageId=147599046
איזה תוסף מומלץ לשלב עם איזו תרופה? מה לא מומלץ לשלב? סרגיי רוזנשטרך M.Sc Pharm - רוקח ומנהל מחלקת הסברה רפואית ב"סולגאר ישראל" יתארח מחר בין השעות 10:00-12:00 בפורום תוספי תזונה ויענה על כל השאלות העוסקות בתחום. מה תרצו לשאול אותו? http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=4520
כל מה שרציתם לדעת על קמיעורים והצלחה בעסקים רונית לב - יועצת פאנג שוואי היוצרת "קמעיורים" (ציורים שהם קמעות לברכה והצלחה ע"פ הפאנג שוואי והקבלה) תתארח מחר בשעה 10:00-11:00 בפורום עבודה ועסקים מהבית. הגולשים יבחרו קמע מתוך המבחר שיוצג ורונית תנתח את הבחירה ותמליץ מה צריך יותר בבית ובעסק על מנת להביא אור וניסים לחיים. כולם מוזמנים! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=762&MessageId=147538377
האח הגדול בתפוז - גם בפייסבוק הערב זה קורה: האח הגדול חוזר לחיינו בעונה שלישית, עם דיירים חדשים ובית אחד, שכל המדינה תעקוב אחריו. רגע לפני שהטירוף מתחיל, אנחנו מזמינים אתכם להתעדכן באופן יומי בכל מה שחם בנושא האח הגדול – בתוך אתר תפוז. הקליקו ולייקקו כבר עכשיו את עמוד האח הגדול בתפוז http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/hh-hgdwl-btpwz/160591107312587

Fairywitch

New member
רק מתקנת משהו בחוקים../images/Emo18.gif

צריך לשרש להודעה הקודמת ולא הראשית
יש בזה הגיון - אחרת איך נדע אם מישהו לא מגיב שוב ושוב? הדרך היחידה לוודא את זה היא אם כל אחד מגיב לקודמו, אין ברירה. עם הבלאגן נתמודד

Fairywitch

New member
במילים אחרות - אלה החוקים המעודכנים:

כללים בכל תגובה שלכם יש לכתוב שיר אחד בלבד. השיר יכול להיות של "נייטוויש", טאריה או אמן מטאל אחר, אך זה ישפיע על חלוקת הנקודות (הסבר בהמשך). אין להגיב לעצמכם. אחרי שהגבתם אתם צריכים לחכות שמישהו אחר יגיב כדי להגיב שוב עם שיר נוסף. התגובה תהיה משורשרת לשיר הקודם ולא להודעה הראשית. סיבוב ימשך כל עוד השרשור קופץ (72 שעות) אלא אם כן פותח השרשור ציין אחרת. במקרה של חוסר וודאות לגבי שיר מי שקובע הוא מי שפתח את השרשור. במקרה שאתם מביאים שורה משיר שנושאת בתוכה את המילה/מילים הרלוונטית/ות עליכם לרשום בתוכן את שם השיר והאמן (רצוי להוסיף קישור לשיר ביוטיוב או קישור לעמוד ליריקס כדי שנראה שאתם לא ממציאים שירים, בפרט כשלא מדובר בשיר של "נייטוויש"). בכל שיר שאתם כותבים חובה לכתוב את שם האמן (אין חובה לציין שם אלבום) ובמקרה של שיר של "נייטוויש" או טאריה חובה לכתוב באיזה אלבום כלול השיר. אם בחרתם שיר שלא כלול באלבום, ביסייד וכיו"ב - אנא ציינו זאת. את החוקים האלה יש להעתיק בכל פתיחת שרשור לטובת כאלה שלא השתתפו ורוצים להשתתף. גם לפותח השרשור מותר להשתתף מרגע שהתקבלה לפחות תגובה אחת. חלוקת נקודות שיר שבוצע ע"י "נייטוויש" או טאריה עם המילה הרלוונטית בשם השיר תזכה אתכם ב-7 נקודות. שיר שבוצע ע"י "נייטוויש" או טאריה עם המילה הרלוונטית בתוכן השיר תזכה אתכם ב-6 נקודות. שיר של כל אמן מטאל אחר עם המילה הרלוונטית בשם השיר תזכה אתכם ב-4 נקודות. שיר של כל אמן מטאל אחר עם המילה הרלוונטית בתוכן השיר תזכה אתכם ב-3 נקודות. במידה ופותח הסיבוב מחליט לכלול גם שירים שאינם מתחום המטאל: שיר של כל אמן מז'אנר אחר יזכה אתכם עם המילה הרלוונטית בשם השיר יזכה אתכם ב-2. שיר של כל אמן מז'אנר אחר יזכה אתכם עם המילה הרלוונטית בתוכן השיר יזכה אתכם בנקודה. והנושא הפעם:

Fairywitch

New member
טוב, בעצם כן אפשר לדעת../images/Emo122.gif

לפי השעה! יצאתי
אז שיהיה להודעה ראשית - שירה, תעתיקי מהקישור שנתתי לחוקים המתוקנים קודם. רק תפתחי לנו כבר

Brombit

New member
1. אפשר לדעת ../images/Emo115.gif

גם כשמשרשרים להודעה הראשית, אפשר לראות אם מישהו הגיב פעמיים רצף 2. אני עדיין לא מבינה למה הכלל הזה
כמו שאמרתי קודם, זה יוצר מצב שכל אחד יכול לכתוב הרבה שירים רק כשיש עוד מישהו שנמצא בפורום באותו זמן

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifהכלל הזה פשוט נותן סיכוי לכולם../images/Emo9.gif

ולא למישהו שפשוט יישב בשעות שהפורום ריק, יפציץ בהודעות וינצח, מבלי שלאחרים יהיה שום סיכוי...

Brombit

New member
מצד אחד, נכון ../images/Emo115.gif

מצד שני, אם מישהו אחד חושב על יהרבה שירים, הוגן שהוא יוכל לכתוב את כולם בלי קשר לאנשים האחרים מצד שלישי, עם הכלל שלך את נותנת הזדמנות יחסית שוויונית לחשוב על שירים שכולם עולים עליהם בקלות מצד רביעי, אם מישהו כבר חשב על כמה שירים, הוא צריך לחכות לחלון הזדמנויות בין הודעות של אחרים (בעצם זה כמו הצד השני
)
ואם אני ערה בלילה וישנה ביום?

Brombit

New member
עוד צד! ../images/Emo115.gif

אם יש שני אנשים ששולחים הרבה הודעות לסירוגין תוך זמן קצר (כמו שקרה בשרשור הקודם
), זה נותן להם יתרון על פני אחרים שלא כותבים באותו זמן

Fairywitch

New member
זה עדיין עדיף על שרשור של איש אחד...

שיישב ויענה לעצמו... אל דאגה- את ואני ערות באותן שעות ביזאריות

Brombit

New member
השאלה אם גם את תקועה בשעות האלה ../images/Emo115.gif

מול המחשב

Fairywitch

New member
בהחלט../images/Emo228.gif

השעות האלה הן זמן נהדר לקצור ולשתול בפארמוויל

Brombit

New member
אני רוצה לכתב עוד משהו ../images/Emo178.gif ../images/Emo115.gif

[אז מה אם אני אובססיבית
וסתם ממורמרת שנשארו לי עוד המון שירים לכתוב בשרשור הקודם
] בפעם שעברה, בהתחלה היו כמה ש"התנפלו" על המשחק והגיבו המון. מי שהגיע אחרי שההתנפלות נגמרה (כי לא היה פנוי קודם), היה יכול להוסיף פחות מאלה שהיו פה "בזמן".

Brombit

New member
לסיכום ../images/Emo22.gif ../images/Emo115.gif

זה לא באמת יכול להיות הוגן, אי אפשר לתת הזדמנות שווה לכולם אבל בכל מקרה אני הייתי בוחרת לתת לכל אחד להפציץ כאוות נפשו

larisa125

New member
שאלה:

הניקוד מצטבר? אם כן, אז כמה האחרים קיבלו? (אלה שלא היו בטופ 3)

Fairywitch

New member
למרבה המזל שמרתי את החישוב../images/Emo9.gif

LadySilkworm - 89 Brombit - 65 Yael627 - 45 Fairywitch – 37 Larisa125 - 33 Sanguine Sky - 33 Bachner1 - 20 MR Lordi - 15

למעלה