הנסיון שלי בפורקס

matanbil

New member
הנסיון שלי בפורקס

החלטתי על הנושא הזה לאחר שראיתי שיש פה כמה דיונים מעניינים על הטוב והרע בפורקס אני סחרתי בפורקס במשך 3 חודשים לאחר שחברת פורקס פלייס הציעה לי קורס חינם של 4 מפגשים (אז לא היה להם את גורביץ) + מבצע הצטרפות לתכנית הגנה התכנית היתה פשוטה הפקד כל סכום מאלף דולר ומעלה ותוך 3 חודשים או מחזור של מיליון דולר, אם אתה בהפסד, יאזנו אותך עומר, אתה בטח זוכר אותי, דיברתי איתך על המבצע הזה בזמנו טוב, הפקדתי אלף דולר וסחרתי, לא בצורה נכונה הרבה פעמים נסחפתי אחרי השעמום ונכנסתי לפוזיציות משוגעות לא נגיד שהקורס לא היה שווה כלום אבל התחלתי לסחור כבר בתחילתו ולעשות כל טעות אפשרית טוב, הגעתי לקרוב למיליון, נזהרתי לא לעבור חיכיתי לסיום התקופה וביקשתי לקבל את הכסף חזרה לא מגיע לך! למה? כי במהלך הקורס, אני - עפ"י המלצה של המרצה, ביקשתי לשנות את החשבון למיני מסתבר שמיני זה גם סוג של מבצע ולכן ביצעתי כפל מבצעים איפה אמרו שזה מבצע? שום מקום אם אמרו לי בזמן שביקשתי את שינוי החשבון שאני מערבב מבצעים? ממש לא אחרי מאבק ואיום בתביעה, החזירו לי את הכסף והפסקתי לסחור, אני לא משוגע שסוחר בכסף בלי להבין באותו זמן הדולר בדיוק התחיל לדהור קדימה אז החלטתי (וגם בהמלצה של בחורה מחדר העסקאות) לחכות קצת הפקדתי את הכסף בשער של 3.99 ואז ראיתי יום אחד שהדולר עלה כבר ל4.21, רציתי למשוך את הכסף התקשרתי, שלחתי את הפרטים - "טוב יבוצע תוך 3 ימים" עברו הימים, כלום, נאדה המשכתי לטרטר אותם ושוב, רק לאחר כחודש שבו כבר איימתי בתביעה, הכסף הופקד ....בשער של 3.99 כלומר 220 ש"ח שנעלמו, מעניין אם הם עושים את זה גם לאנשים שהפסידו לאחר עוד כמה זמן של נדנודים ואיומים, הם החזירו לי גם את ההפרש עזבתי את התחום בלי שום כוונה לחזור, חבורה של רמאים מצאתי אחלה עבודה (כשאתה מובטל, פורקס זאת אחלה דרך לבזבז כסף שאין) ואז לפני כחודש התחלתי קורס מסחר יומי בבורסה של ארה"ב אין לי כוונה להגיד איפה, אני לא עובד בשבילם, אז למה לי? :) כל המרצים הם סוחרים שיכולים להציג תיק פעיל ורווחי (אולי הכי חשוב) אין שם קשקשנים שחוץ מלהמר בביזפורטל על כיוון המעו"ף והעברת קורסים לא נוגעים בבורסה זה קורס רציני של כ-3 חודשים + ליווי של חדר מסחר במשך שנה עם אפשרות לחזור על שיעורים במידת הצורך לאחר הקורס יש מספר קורסי בחירה שכאלה למתקדמים שכלולים בתשלום בנוסף יש דו"ח מסחר שמסקרים את ימי המסחר האחרונים עם המניות המומלצות ליום הבא ומה המניות המומלצות הקודמות עשו מתוכם, יש כמה בודדים שנוגעים גם במט"ח סיבה פשוטה תמיד מלמדים אתכם בקורסים האלה על העמלות הנהדרות במט"ח רק 3-4 ספרד במטבעות הטובים במסחר בארה"ב בדרך כלל המרווח בין הקונה למוכר הוא סנט אחד והעמלה היא סנט בודד לכל מניה (יש לי חבר שמשיג אפילו פחות מכך) אז ספרד של 2 סנט בקצרה, לא ממש משתלם לפני כמה שבועות התקשר אליי איש מכירות של פורקס פלייס לאחר שראה שאני לא פעיל ויש לי חשבון מרוקן מכסף התחיל להציע שלל הצעות: שרות איתותים שמתקבל ממקורות חיצוניים ועובר סינון מעולה של המומחים שלהם חדר מסחר שרות SMS על אירועים כלכליים ומייל יומי כל זאת בזמן יום עבודה, אמרתי לו שיתקשר בערב ובערב סיפרתי לו על כל המשחקים המכוערים שבהם שיחקו בי החבר'ה מהחברה שלו לאחר שהתנצל והבטיח שמקרים כאלה לא יחזרו הוא גם הציע את מספרו האישי ואפקיד רק 100 דולר ואזכה לשירותים האלה לאחר כשבוע החלטתי ללכת על זה נבחן את האיתותים האלה בחשבון דמו ובמקרה הגרוע נסחר לאחר הקורס המתקדם בכל מקרה, דעתי על השירותים האלה עד כה לאחר כשבוע לא משקף אני מוכרח לציין: שרות איתותים - איתות בודד שהחמיץ בגדול בכלל, העובדה שבכל איתות הסטופ לוס הוא זהה בגודלו ובכל איתות יש טריילינג סטופ קבוע ולא יעד ברור די דופקים כל טרייד, גם אם ניתוח טוב מאחוריו חדר מסחר - מה שווה חדר מסחר שפעיל רק בשעות הבוקר? במסחר בארה"ב חדר המסחר פעיל במשך כל שעות המסחר, מתחילתו ב-4 וחצי עד סופו ב-11 אירועים כלכליים - אני חושב שזה די ברור שאין קשר בין אירועים כלכליים לפורקס, השוק הזה משוגע לגמרי מרוב ספקולנטים להגנתם נאמר לפחות לא שמעתי אף פעם, ואתם מוזמנים לתקן אותי אם אתם יודעים אחרת, על נסיונות להזזות שער או נסיונות מלוכלכים אחרים בסופו של דבר, האינטרס שלהם הוא שתמשיכו לסחור

webguy

New member
יש לי חדשות בשבילך ..

רוב האנשים מפסידים במסחר יומי בוול ... מצטער אבל אתה הולך לעבר עיסוק שצריך מקצוענות בדיוק כמו הפורקס ....!! הטעות שלך שחשבת שקורס אחד ואתה מלך .. אז צריך לסחור על כסף מנופול חצי שנה בפורקס לפחות ...לחוש את השוק ואז להחליט אם זה בשבילי או לא ..!! אחרי זה להתחיל לסחור עוד חצי שנה בכסף קטן החל מ 10 סנט לפיפס ולהעלות אם יש לך תוחלת חיובית עד 10 דולר לפיפס ..!! והכי חשוב משמעת וסבלנות ... ואם אין לך את זה כל מסחר יומי לא מתאים לך מפחינה פסכלוגית ...!! אתה מוזמן לשתף אותנו בביצועים שלך אחרי שתגמור את הקורס ....ובהתרשמות שלך ממסחר יומי במניות .. בהצלחה ..!!!!

matanbil

New member
אין כאן חדש בשבילי

אמנם יש מלא אנשים שמפסידים כסף בבורסה אבל זה בגללם בלבד לא בגלל נסיונות רמאות של חברות או "מבצעים" בכאילו רק בשיעור האחרון המרצה נזף בתלמיד שהחליט לאמץ המלצה למנייה ושם לא מעט כסף על מניה תנודתית ביותר כמו שאמרתי, זה לא קורס בודד אלא סדרה של קורסים, כל אחד מהם באורך לא קטן אני בהחלט אשמח לספר לכם בהמשך מה קורה עם חשבון הפורקס שלי ועם חשבון המניות שלי

למעלה