הנני !

conatus

New member
הנני !

ערב טוב ! ( אני כותב ממש לפני מוצ"ש ) מה שלומכם אנשים טובים ויקרים. קפצתי לביקור. פעם הייתי דייר כאן כרגע אני רק אורח. עזבתי אתכם ממספר סיבות והעיקריות שבהן הן שלוש : 1. מישהו בפורום הזה מפברק הודעות ( כותב בשם מישהו אחר ). 2. יותר מדי חברים פה "שבויים" בתפיסות שאינן ניתנות לערעור מבחינתם ולבדיקה מחודשת ובעצם הם משוכנעים באמיתות מחשבותיהם ואמונותיהם עד כדי כך שמחשבתם כבר אינה עצמאית עוד. 3. במשך זמנים רבים עקבתי אחר הפורום הזה ובמשך ימים שלמים ראיתי שאין כל פעילות. מה שהראה על גסיסה של הפורום הזה מה שמסביר גם את הנקודה הראשונה שאותה העליתי. ומי רוצה להיות חבר או לקחת חלק במשהו המשדר גסיסה. יש לי תחושה שמישהו הולך להוריד את ההודעה הזו מכאן. לכשייתקל בה. אני לא אהסס לפנות למנהלת הפורומים בדרישה לבדוק זאת...

קווארק

New member
הנך

גם אני אורח בדיוק כמוך לכן ארשה לעצמי להתייחס לסיבות כבדות המשקל שהעלת: 1. לא ידעתי שניתן לפברק הודעות בשם מישהו אחר הרי לא ניתן לקחת את שם המשתמש שלך ולכתוב הודעות בשמך. 2. הסיבה הזאת היא באמת במשקל כבד לעומת הקודמת במשקל זבוב. מה הוא תפקידו של מורה? האם לא לשחרר את בני האנוש מכבלי החשיבה המאובנת? האם לא להורות להם את הדרך? את הכיוון? להראות להם שניתן לחשוב אחרת. זוהי משימה לא קלה לשבור מחסומי חשיבה שהוטבעו במוחם מאז הלידה ועד היום. לא כולם זכו למה שזכית. אין הדבר העצום והכביר של עצירת העולם דבר של מה בכך. הכי קל למורה לומר התלמיד לא מתאים. 3. זוהי באמת מכה מתחת לחגורה הפורום פועל באמצעות מה שיש בו ולעיתים ישנו מצב של רגיעה. המילים שלך היו מיותרות: "ומי רוצה להיות חבר או לקחת חלק במשהו המשדר גסיסה" אף דבר כאן לא גוסס אולי מנומנם קמעא ועוד יתעורר. ואם באמת מישהו יעז למחוק את ההודעה שלך שהיא לגיטימית בהחלט ונכתבה מאחד שאכן ניכר שהפורום הזה היה חשוב לו ועדיין חשוב לו. הרי שבאמת אתה צודק וניתן לתקוע את המסמרים בארון ואל יהיה חלקי במקום של סתימת פיות. ותמיד אפשר לחזור כאורח. שיהיה שבוע טוב.

שלום אני במקרה עברתי כאן והיה לי שמ

שמח גם לענות לשאלות ולך החושש מגסיסה זה בדיוק מקום להסתכל כשאתה אוהב משהו והוא אינו עובד לך בדרך שלך גם במעט מה עליך לעשות כדי לשנותו? אולי לכתוב ולהגיב יותר אולי להזמין חברים שאתה מכבד לבוא להשתתף ולשתף חשוב מה אתה יכול לתרום כשרוצים שהמקום שאנו עומדים יהיה לנו נוח ונעים צריך לטרוח אז שמור על המורל ושמור על קשר אל תשכח אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

fatal03

New member
למיכל התכוונתי ....

שהנני רושם שיקראו דברי םבעתיד אז רשמתי שקוראים דברי םכבר עכשיו למשל לי .. שאני עוזר למלא אנשים ... עם את זוכרת שלא ממזמן שלחתי הודאה מאוד גדולה לגבי משאנ יעובר בחיי .. למשל אני עוזר לאנשים בחינם ... בנושאים המפרעים לבני האדם משלא ניתן לרפאות בבית החולים את זה א ניעושה בעזרת רוח הקודש שתמונה בי מהלידה ויש עוד מלא לספר סיפורים דברי םמעניינים מאוד על משעובר עלי .. בואי נגיד למשל ארנ יטכנאי מחשבים אז לכל בן אדם שאני נכנס אליו לבית יש מישהו שזקוק לעזרה ... ואז אני מושיט ישר את ידי ואת משתמון בי ...

יופי של מעשים טובים אתה עושה../images/Emo24.gif

כן ירבו כמוך אנשי החסד. אותם האנשים שמזהים את צורכיהם של הזולת ומסוגלים לעזור לכולם. לא כל אדם התברך ביכולת נתינה גדולה כמו שלך ולכן אשרינו ואשריך רק לפעמים אל תשכח שגם לך מגיע מה שהוא קטן. למד לבקש וגם אתה תקבל. בהצלחה

אופס אני מבולבלת באיזה מין ...../images/Emo5.gif

להשתמש בפניתי אליך??? את או אתה? פאטאל לא מזוהה אם זכר או נקבה. אז מראש סליחה על כל טעות.

שמירה

New member
והנני!

גם אני הפכתי לאורחת פורחת. כבר אין בי אותה התלהבות שהיתה בי. דווקא אני לא במאה אחוז מסכימה איתך, לא חושבת שכולם פה שבויים בדעות קדומות. אולי דווקא אתה שבוי בדעה שחייבים לשנות את הדעות של כולם?? האם מחשבה עצמאית פירושה מחשבה משתנה? אני חושבת שהעניין הוא לא לשנות מחשבות אלא לתעל אותן ולכוון אותן למקום הנכון - וכאן אולי יש באמת בעיה מסוימת. אם תרצה, תעלה נקודה, יהיה נחמד לדסקס עליה כמו בימים עברו

גם אני חושבת שכדאי ורצוי להעלות

נקודות לדיון... היתרון בפורום הזה הוא שכל נקודה לדיון תתקבל באהבה, בזכות החופש חסר הגבול שניתן לגולשים בכל נושא שמתקשר לרוח, נפש נשמה גוף והחיבור בינהם. אז בהצלחה לכולם...

לא מבינה מה אתה רוצה?../images/Emo12.gif

זכות הבחירה לעולם תהיה בידו של האדם... טוב לך בבית תהיה לא טוב לך תבחר אחרת. 1. אין לי מושג מי מפברק מה ואותי זה לא מטריד כל זמן שאף אחד לא פוגע באף אחד מילולית. 2. לכל אחד יש זכות לחשוב בנקודת המבט שלו. במידה ויש לך כושר שכנוע תנסה לשכנע את הזולת לא הצלחת חבל... לכל אדם זכות להאמין באמונה שלו. לכל אחד יש את האמת המוחלטת שלו. אתה מרגיש שמחשבתך איננה עצמאית? תבדוק את הענין. 3. מי קבע שהפורום גוסס??? האם חשבת שאולי מה שהוא בתוכך גוסס האם אבדת את ההתלהבות ואתה משליך זאת אל המראה שממולך??? אם אין פעילות זמנית זה לא אומר שמהות הפורום גוססת... חוץ מזה כשאדם עובר תהליכים לפעמים טוב לו להיות קצת בשקט עם עצמו לעבד את מה שעובר עליו ולהפנים. יש מצבים שניתן לשתף את הזולת ויש שעדיף להתבודד ולקבל החלטות עם ההדרכה הפנימית שלנו לבד. אני חושבת שההודעה שלך משדרת רעל, שלא שיך לכאן, מה שהוא שקורא לאש... מה שהוא שזועק לתשומת לב. וחוץ מזה דע לך שעל ראש הגנב בוער הכובע... ודרך אגב אתה יכול לפנות למי שאתה רוצה, אך יחד עם זאת כדאי שתקרא קודם כל את סגנון הכתיבה שלך לפני שאתה רץ להתלונן, לדעתי אתה נמצא במלחמה אישית פנימית. ולפני שאתה יוצא למלחמה כדאי שתעצור לרגע, תספור עד עשר, תבדוק מאיפה הדברים יוצאים ומה שורש הבעיה. לדעתי זרקת לכאן ג'יפה שבכלל לא שיכת וחבל. מאד קל להפיל אחריות על הזולת, מאד קל להאשים את האחר ואיכן האחריות האישית שלך? איכן עבודת הנפש שלך? שיהיה לך כל טוב קנטוס. מבחינתי פספסת את המסר שניסת למסור...

שרונהה

New member
למיכל../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני אמנם לא כותבת הרבה כאן.... אבל צופה באופן קבוע ונהנית מאוד מקיומו של הפורום...

שרונהה שלום יש לי הרושם שאנחנו ...

מכירות אבל לצפות באופן קבוע ולהנות מקיומו בלי להכניס שיתוף או רעיון מה הטעם בעניין אני בטוחה שיש כאן חברים שישמחו לשמוע וגם להכיר ולך יש הרבה מאוד סיפורים יפים ומהנים ושלא נשכח גם ניסיון חיים אז קדימה הצטרפי אלינו קחי חלק מהפורום באופן קבוע גם בכתיבה אז שיהיה לך יום מלא אהבה אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

שרונהה

New member
תודה לך אילנה

מודה ומתוודה שאני מופתעת.... אנא כתבי אלי מסר כדי שאדע מנין אנחנו מכירות... בכל אופן תודה לך על ההערכה והפירגון... מבטיחה שאשתדל להיות קצת יותר מעורבת כאן.. שבוע טוב

למעלה