הנני כאן

ירדני35

New member
וואו המון מזל טוב ולמרות הכל חוויה מתקנת

התמונות מאד מרגשות והמשפחה מקסימה

../images/Emo47.gif נסיך אמיתי, רק תגידי לי,

למה האדום בגרב?
לכל המשפחה המדהימה שלכם.

התרגשתי עד דמעות

34+5, 2380 גרם, זה נשמע לי כמו חלום. אני כל כך מאושרת בשבילכם! שתהיה לכולכם רק נחת.
עתליה

פגית

New member
מרגש../images/Emo99.gif

איזה כייף שאתם בבית, אני ממש שמחה.. הוא נראה מדהים, אחרי הברית, כשהוא יתחזק ויגדל נעשה מפגש פיסגה נוסף
אוהבת בהון,יובל

לטלי ומנהלי העמותה

כבוגרי בי"ח רמבם הייתי רוצה לציין ששם אין חדר הורים - כלומר יש אך מוזנח ולא ניתן לשימוש. כשהעבירו משובים במחלקה הדבר הראשון שציינתי הוא הצורך בחדר הורים מסודר. נ.ב. מעולם לא קיבלנו שום חוברת הסבר.

עד עכשיו שופץ בבי"ח כרמל,ובשלבי סיום

בי"ח בני ציון. אני משערת ומקווה שנגיע לכל פגיה ופגיה בארץ. אנחנו נשמח לחברות בעמותה,ולאנשי קשר לבתי החולים שבהם עדיין לא שופץ/הוקם חדר שכזה..

כאמור אנחנו מקווים לשפץ כול חדר הורים

בפגיות השונות. נשמח אם תרצי להצטרף לעמותה. אם כן שלחי לי מסר עם פרטי המייל שלך ואשלח לך טפסים. החוברות של העמותה נמצאות כיום ברוב הפגיות בארץ .

doritya2

New member
מזל טוב

מזל טוב להולדת הנסיך מזל טוב למשקל המכובד מזל טוב לשבוע היפה מזל טוב לחוויה המתקנת מזל טוב על שדילגתם על הפגייה מזל טוב ששמעת את בכיו כבר בחדר לידה מזל טוב על ההנקה הבריאה תהנו ממנו וכל הכבוד לאחיות הגדולות והאח הגדול התמונות מקסימות

hagit2000

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

לא הייתי פה בזמן האחרון. משמח לקרוא הודעה כזו בדף הראשון של הפורום. אז קבלו את כל האיחולים, תיהנו ואל תשכחו להשוויץ מדי פעם

איריס מזל טוב מותק

קראתי והתרגשתי את גיבורה אמיתית נשיקות ואהבה אסנת מהצפון הרחוק כל כך מהבירה

היי מאיפה צצת?

ממש כיף לשמוע ממך...היית משתלבת עשר במועדון הקפה והעוגה סביב מיטתי ,מידי יום....

חחח... ממני... ../images/Emo13.gif

כל כך התלהבתי מהתמונות, ששלחתי לה קישור... מסתבר שאתן מכירות... עולם קטן.

ממש במקרה

את זוכרת את הקבלה ההיא שעשינו יחד??? הפעם הגעת רחוק אחותי שמחתי מאד לקרוא ולשמוע

למעלה