הנני כאן.........

גילה37

New member
הנני כאן.........

ערב טוב לכולם , אני יושבת בבית ותוהה מה עלי לעשות קודם , הבאתץי המון עבודה לבית ואני לא מצליחה להשתלט עליה , אבל לא יכולתי שלא להיכנס לפורום.. שמעתי שהיה מפגש מהנה עם החדר של רק שמנות עם סיגל . פעם הבאנ אני מצטרפת , זו בעיה לחיפאים אבל אין ברירה , מיפגש של הפורום יתרחש מהר מכפי שחשבתם עופר ואני נתכנן אותו מיד בסיום המילואים לפי דעתי בשבוע הקרוב אני מקוה שהוא יסיים את המילואים למרות שלא איכפת לי שישאר במדים
.. אבל תחכו בסבלנות המפגש יגיע ויהיה פיצוץ ערב טוב ולילה טוב לכולם

גילה37

New member
היי גרשון ........

לא הספקתי לכתוב לך .. רציתי להגיב באופן אישי על ההערה שכתבת לי לגבי ההודעה שלי לאחר צפייתי בסרט אנה פרנק ... הייתי פשוט בסערת רגשות ולא רציתי להתפלסף שם לגמרי ולכן כנראה לא הובנתי נכון ... ד"א בפיגוע האחרון ביגור ,, שמעתי את הדיווח הראשוני ממך בטלויזה כי בדיוק עמדתי לצאת מהבית . שיהיה לך ערב טוב ותכתוב לי לתיבת מסרים שלי שלך גילה או במקביל לאי סי קיו

הייייייי גיל´וש../images/Emo13.gif

באמת טוב לראות אותך כאן... אם רק הייתי אומרת קודם לכן, בריצה הייתי באה לעזור לך והמפגש של הצאט היה באמת אחלה. אבל אני רוצה מפגש פורוםםם, אני לא יכולה להתאפק כבר. אני צריכה לתת חיבוקים פה לכולם.... וגם לי אין בעיה שעופר יישאר עם מדים (כמו שראית קודם לכן גברים במדים(יאמי יאמי
) אז סבלנות אין לי, אני אני אחכה. ואם תצטרכו עזרה באירגון, או בהצעות למקומות, אני מוכנה ומזומנה. אני בטוחה, בעצם אני יודעת שיהיה מפגש נפלא ושמח ביותר. אישה יפה.

למעלה