הנני כאן...!!!!

ב ר ו ר

New member
רוכב בסוד עמלק

זה הדבר הברור ביותר, אין כאן פקפוק כלל, היא הרכיבה על גבי הערבה שיסודה וסודה היא "ללא טעם", שהוא סוד עמלק בהתגלמותו ליודעי ח"ן. הפסק לשוטט בעולם ה"שמא", היה ברי, וגרוס ברי (ברור) עדיף. <כלך לך אצל ברורים>

..אוי לי כי נדמיתי..

מה מאוד נתחלחלתי ונבהלה רוחי כי שמועה זה מקרוב באה .. כי אשר בשם "ברור" יתקרא גילה וחשף פניו בתורה שלא כהלכה... רחמנא לשיזבן.. ומה גדלה ונתעצמה חלחלתי ותיתפקענה עצמותיי ברתת וזיע.. כאשר ראיתי כי הנ"ל החציף והעיז פניו לפעור את חרצובות לשונו אחר המלך ה"ה רוכב בערבות..אשר לו דומיה תהילה... הזעדזעי פורום ת"ק על ת"ק שרשורים.. אוי לנו שכה עלתה בימנו..ועל דא קבכינא...
ואומנם אילולא דמתיירינא שמא ישתו התלמידים מן מים המאררים הללו לא הייתי משיא עצמי כלל לדברי הבאי והבל פיטפוטי ביצים שכאלו... אך לא יכולתי שלא להשיא עצמי אלי זה הענין ולו בכדי להוציא מליבו של אחרון התלמידים... הנה הנ"ל כאשר ההין ובא אל הקודש פנימה בנוראות סוד תורתינו הק´ מצוא מצא לטעמו כי "רוכב הוא בסוד עמלק"..והנה הדבר גלוי וידוע לכל בר בי רב..כי לבד מהיות הדברים דברי רהב יוהרה והעזת פנים שמרעידה כל לב.. הרי הם דברי הבל ורעות רוח של ממ"ש ..כי כבר נודע ש"רוכב" הנו בסוד "בכור" שהוא בסוד "בני בכורי ישראל"..ויש בזה סודות נוראים..כי זהו סוד ה"מרכבה" וסודותיה המבעיתים...ובזה תבוא בסוד "מעשה מרכבה" ונוראות עינינה...ואמנם נראה כי הנ"ל אינו אלא רכוב ומנהיג במרכבת הטומאה והקליפות..כי כאשר הכפיל ושילש דברי השטות והחיצופין אשר הרהיב לגלות את פני דמות קליפתו באלו הסודות רזין גניזין דברי אלוהים חיים של ממש.. ורצה לומר ברוב טומאתו החופפת על ערלת לבבו.. כי "רוכב הערבות" הוא מרכבת הקליפה חס וחלילה הס מלהזכיר נ נח נחמ נחמן מאוללולו.. והנה גם בזה כל דעת אשר לו רק הציץ בחריך דק אל הקודש פנימה יידע ויראה כי דברי שטות וטימטום גמורים אלו..אשר כל מוחא קדישא לא סביל דא.. כי הנה ה"ערבה" בדייקא היא ..והיא ואין בילתה ..היא מרכבת הקדושה וניצוצות הקודש שליט"א ..ודוקא מן הטעם שהזכיר הנ"ל כי מטעם היותה "חסרת טעם וריח" הרי היא בסוד הפשיטות הגמור והרי היא בבחינת אתגבריא ואתכפיא.. וגם בזה יש סודות ורזין עתיקין גניזין ויוקדין עד לאין קץ... סופן של דבר אין דבר ראוי נכון וקולע אל השערה ..אם טוב ייעשה אותו אשר מתהדר בתגא לא לו..אם יכיר את מקומו הראוי ומוכן לו מששת ימי הבטלה.. ויידע כי הוא אינו אלא "מפקפק" בסוד "מפקפק ונוטל אחת מבנתיים" שהוא סוד אמרם "לא ביקשו לעבוד ע"ז אלא להתיר להם עריות..כי כאשר יפקפק ביסודות סודות דא"ח תורת נצח אמת..בזה יבוא ליטול אחת שהיא בסוד נוקבא ובסוד "שיקצע" ו"פריצקע"..וכל כיוצא באלו הקליפות המנבלות ומשקצות את הנפש הישראלית... ה´ ירחם ויושיע אכ"יר.. ונראה כי לא יועיל ולא ירפא למפקפק הלז ..עד שירעה בעולם השמא התוהו ההבל והשטות ..עד שיסתאב...ואולי ישפר גורלו וה´ הטוב יגן בעדו להביאו תחת כנפי הרוכב וערבת רוחו....ושב ורפא לו..בסוד "וערבתה כגן ה´".. יעללא אחי מה הולך פה בכלל....... לאן דירדרת אותי.... אוהב אותך "קליפה"..שכמוך.... אודי.... <רוכב שמחפש נואשות את דוד בצרי לחלץ ת´דיבוק שנדבק בו..>

ב ר ו ר

New member
מחאה נוראה.

כבר ידוע מזה שנים ליודעי ח"ן, לאלו הלנים בעומקה של תורה, ולהמעמיקים ברזי דרזין, וכידוע שורש ר"ז הוא סוד וכל "זר" לא יאכל בו, והזרים, אלו החיצונים המתפארים בטלית לא להם, וצווחין ככלבא בנהמא קדישא, כביכול טעמו טעם תורה, ולא טעמו כ"א טעם תורא, וכל מחשבתם אינה אלא בסוד העיבור, הידוע בסוד או"א בזע"א, ומייחדין מחשבתייהון בדברים היותר קדושים, ומשתמשים בהמשל הקדוש, לדברים נבזים, כביכול יש להם השגה בזה, ועוד העזות גברה בהם, לומר "לא ביקשו ישראל כו´ אלא להתיר להן עריות" שכביכול עולה מסוד נוקבא, ואין להם שיג ושיח בכ"ז, רק נוקבא בראשיהון, דמא ברגליהון, זרעא בידיהון, ועליהם אנו נאמר "טובלין ושרץ בידיהן" כפשוטו ממש. שרץ סוד ריצה, בידיהן סוד ער ואונן, והקליפה מכסה עליהן לאמר ידינו לא שפכו.... ואין להם אלא חיצונים שמלפתים אותם, ומדברים כאילו בשם ערבות, וערבה בחי´ "כלום" שהוא ענין גורנישט, והרוכב עליהם הוא בחי´ כלום שבכלום, ועליהם הכתוב אומר מה לכם לספר חוקי, ועוד והוא העיקר, שהרוכב ללא אוכף חשוד הוא על הרביעה, ועוד על הערבה, ואין להאריך בסודות כמוסים אלו, אלא שהלב מרטיט בזמן שלא היססו אינשי דלא מעלי להעלות על דל שפתיהון להטיל רבב ב"הברור" ביותר, ה"ה סוד בר, התבואה הברורה, וז"ס בהמון לו תבואה, ולא עלה בהם המורא לדבר בעבד אלוהים ממש, שאין בו חשש סטיה מן הדרך המסורה לנו עד תרח אבי אבות האומה. אוי נא לנו כי חטאנו, ועגלונים רכובים על ערבות באו ושלטו בנו. נערים ירהבו בזקנים. מי יתן ונלך בדרת ה"ברורה" המאושרת, החפשית, הנקיה, ללא רכיבה על זרים, להתענג בתענוגים, רוחניים וגשמיים.

Le Fay

New member
גם אני הייתי מפתחת חשדות מסויימים

ביחס למישו שמציע להביאך "תחת כנפי הרוכב וערבת רוחו....ושב ורפא לו..בסוד". אבל אם הוא לטעמך - למה לא? לך על זה...

ב ר ו ר

New member
אוי ווי

נראה לי שנסתמו מעיינות החכמה ממך?? תבדוק את ענין סוד יור"ה כח"ץ. והבן.

..לא עת לחשות.....

עד כאן...!!! כמדומה שמכאן ואילך לא אוכל לנצור את לשוני ולישב שאנן ולחזות בלב אנוש ועקוב איך מלאם ליבם של אנשי דלא מעלי קלי דעת מפריצי ישראל ממ"ש ממ"ש..ובאו בדברי נאצה חירופין וגידופין דברי בהלה ורהב.. בראש ובגרון נטוי וכל כולם אומר שחץ יוהרה וגאווה אשר ריחה עולה ונבאש עד לרקיע.... ....והנה עד להכא נטתה רוחי ונתיישבה דעתי לנקוט בידי את "כסף המשנה" בסוד "מילה בסלע שתיקה בתרי"....ולסייג את לשוני בסייג החכמה ה"ה ה"שתיקה" ומנעעתי מעצמי לבוא לצאת אל רחובה של עיר ..שק ואפר להציע ולזעוק בקול גדול למען יידעו יראו וייראו כי בקרב שלומי אמוני ישראל ממ"ש ממ"ש ..יושבים ושוכנים אותם פעורי פה וחצופי הדעת ..וממלאים פיהם בדברי כפירה מינות ואפיקורסות כדרך אותם פורקי העול פוקרים מופקרים אשר כל הוייתם וקיומם בזה העולם האפל אינו אלא למרוד ולהכעיס ולהתריס רח"ל כלפי שמיא מיא ....רחמנא לשיזבאן וליצלן בר מינאן טפו פו פו... לב מי לא יחרד ויתחלחל....במורא גדול באימה ברתת ובזיע .... אויה אויה ...אוי לנו שכך עלתה בימנו....אוי לנו כי חטאנו....
...ואמנם נזדעזעתי ונתחלחלתי בכפל כפליים ועימי נזדעזעה ארץ ומלואה ת"ק על ת"ק פרסה עד שהפריסה פרסה וחזרה ופירססה בצומת אסור לפרסה..רח"ל.. כאשר זה מקרוב באו שמועות איוב שהמיטו שבר על שבר בת עמי ואחותו.. ואשר יגורתי בא לי ..אויה אויה.. כי הני כלבי דחציפי לא היה סיפק בידם לפעור ולהרהיב לשונם על קוב"ה ובית דינו בהטילם את זוהמת הנחש וקליפת עמלק בספקות קושיות ושאר מרעין בישין, אשר מכלה ומבערת בזוהמתה את שורש ניצוץ נשמת ישראל...אשר חקוקה ונצורה מתחת לכסא הכבוד ממ"ש ממ"ש ... וכאשר הוסיפו זוהמה על זוהמתם ושיקוץ על תועבתם .... וחירחרו ובאו עד קודש הקודשים שורש כל שורשין ריש לכל רישין אשר לא יראנה האדם וחי ...ה"ה "רוכב בערבות" אשר לו דומיה תהילה בקרב כל הארץ... ואוי אוי אז נתתי אל ליבי וחילצתי חושי הדרכתי מותניי חיפפתי ראשי גירדתי פדחתי כשכשתי בצלילי אוזניי ונפנפתי באצילי אצבעותי...בניפנוף וכישכוש מבעית ונורא שנוקב ויורד עד פי הטבעת ממ"ש....... לצאת ולהריע לפצות לצפצף ללפף ולמצמץ... על דברי הרעה החולה הזאת.....אשר קפוץ הקפיצני בקפיץ קפוץ שאין למעלה הימנו..... .....אין זה כי אם תאניה ואניה ...שודד עם שבר...ויי ויי .... והחי ייתן אל ליבו בראותו עד להיכן יורדים אותם מפקפקים משוקצים ... אוי חי ראשי ....התאבלו והתפלשו בני ונכדי מעיי.... ת´שמע אתה חירפנת אותי לגמריי... זה עוד יעלה לך ביוקר........ <רוכב ששוקל ברצינות לקיים טקס "וודו" המוני לעצמו...>

ב ר ו ר

New member
אכן, הגיע זמנך לחשות

לישב בלתי שאנן, להתרוצץ במוחך הקודח, לקפוץ בסוד קפי"ץ קפו"ץ, להתפלש בתועבת הגאו"ה סוד גיי"ז, לרכב ע"ג ערבה היבשה, לחפש בארות נשברים, יבשים, חסרי מקום ותועלת, תפקפק ב"ברור", תייבש השכל, ותרהיב עוז בנפשך לפשפש ולמשמש בסודו"ת שאין לך חלק ושיח עמהם, צא לרחובה של רומי, התברר ברוחך הדלה והעניה, תכניע גרונך לדולה ומשקה ממי דעת ה"ברורים". שוין, נו, כפי שנדברנו, אקצר, למען ידעו העם שכל שיחנו היה ע"ד צחות, וחלילה שלא ע"מ לקנטר. < אודי, אבל איך זה, נשמע טוב, לא??> מה אתה אומר, נרד לעם?

לילית3

New member
בואנה רוכבוש, אתה יכול לעשות קריירה

בכתיבת פשקווילים! יש לך את זה. איזה סגנון. <לא פותחת יותר...>

../images/Emo24.gifברוכים הבאים!!!!!!!!!!../images/Emo185.gif

אוווודי, אהלן....... שללללום עלללללליכם איש יקר יפה לך שהחלטת להצטרף אלינו אקטיבית... שוקו קיבלת?? לעוגת גבינה דאגו לך???????? אכלת?? שבעת ??? שתית??? ברכת???? מה קורה בערבות אחי?????? איך המרגש???? והנחיתה, רכה???? יפה לך, עוד אלוהים לפורום.... אז יש לנו את אלוהימית את אלוהים אדירים ואת הסגן שלה ועכשיו גם אלוהים שרוכב... ומה זה אחי, האיומים האלו על ההתחלה?! מה אתה מאיים אחשלי.. אלוהים יקר, רכב בזהירות. אל תשכח לאותת בפניות. אל תכה מדי בפטישים, הם שבירים, אחי (מנסיון, איש). אל תמשוך מדי במושכות, ואל תאיץ יותר מדי בסוסים. לפעמים הם עייפים.. אהלן אחי ברוך הבא... שוט והתהלך בארץ ושמור רק שמור על פרחי הבר שמח לראות אותך עמנו קבל חיבוק גדול אחי
חולה עליך זאב הערבות... <ערבה בוכיה ששה ושמחה בבוא אליה נפש נקי וצדיק>

"וכפטיש יפוצץ סלע"..

ת´שמע אחי אותי הכרעת.. מטח כזה של טיפים, המלצות, הוראות, ושאר ירקות.. ואני זה רק שאול שאלתי לרכוב לי להנאתי להשקיף ולצפות.. ואולי לנופף מידי פעם ממעל לפטישים חזקים וחלשים ואולי לעוד כמה מסמרים בדרך... ובכלל יש לי בעיה פה להעמיס יותר מידי טיפים עיצות ושכאלו.. אני אמור לשמור על שיווי משקל במעופי.. על חוק ה"גראוויטציה" שמעת...?.. חולה עליך.. <רוכב שתוהה איפה לעזעאל המעטפות..>

ברוך הבא,אודי! ../images/Emo140.gif

איזה כיף שיצאת מהמחבוא! שמחה לראותך כאן! מיכלית <מיכלי שמחה לראות אנשים אופטימים סביבה>

גל נעים

New member
תתאמץ חבוב תתאמץ...

אני הולך לעשות לך טירונות.... חכה חכה.... בכל מקרה-ברוך שובך.

ישליישליישליישליישליישליישליישלייש

כיף חיים שאתה פה! (עכשיו שאני יודעת שזה בטוח אתה) יהיו לנו אחלה ויכוחים!!!

שולום עלייכם דער הייליגער מאשכעיל..

וואס מאכט אאיד.. ת´שמע אולי כדאי שאנסה קצת להעמידך בקרן אורה .. אני "רוכב" אתה מבין זה אני וזהו שמי.."רוכב".. ןבלושון הקוידעש "רוכב" הוא לא ממש "נוחת".. לא משנה עזוב.. סתם דקויות של "עיברא".. צוחק איתך....
בהזדמנות אשמח להיפגש לשוחח לגולל לקשקש ולברבר, כמנהג חסידים וותיקין.. להתראות בנתיים ..אודי.. < רוכב ששכח איך אומרים "רוכב" במאמע לושן..>

למעלה