הנני כאן...!!!!

הנני כאן...!!!!

אהלן חברייא קדישא... אז זהו שאני כאן..!! משום מה..בא לי לבצבץ ולהגיח מבעד למסך קונכייתי.. לא שהיה לי רע בעמדת ה"צופה הפאסיבי"..אבל אני משום מה כבר מרגיש שאין לי יותר את הפריבליגיה הזו.. אני כבר מכיר יודע ומזהה את מרבית הדמויות שמאחורי הניקים השירשורים ומה שבינהם.. ובלי משים הפכתי לחלק מן הקהילה המשגשגת והפורחת הזו.. אז זהו.. אני אומנם לא ממש יכול להבטיח להיות נחמד ומתוק כפי שהנני עכשיו.. אבל נראה לי שתקבלו אותי איך וכמו שאני ...כזה... ......סתם כזה.....בדיוק כפי שאני..לעתים מסכים, מחרה, ומהנהן,.. ולעיתים, חולק, מתפלמס, ומתעמת.. אבל משום מה נראה לי שעדיין תמיד נוכל למצוא את נוסחת ה"והב בסופה".. הרי בכ"ז כולנו בני אברהם יצחק ויעקב ..הלא כן...?? זהו..נראה לי שתזהו אותי..ותקבלוני בסבר פנים יפות .. אה .ועוד משו..אין לי כל כוונה לוותר על קבלת הפנים המסורתית... עד כאן לבנתיים.. אודי.... < מי שלא רצה אותו במפגשים קיבל אותו בפורום..ומי שלא רצה אותו כשואל ומשיב ..יקבל אותו כרוכב בערבות...
>

Le Fay

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo21.gif../images/Emo168.gifותכף אמצא לך גם

סוס. אולי. תיסלם, מותר להוציא את הפינג´אן מהשקיים!

מי ש מי ש משנכנס רוכב בערבות

מרבים מרבים להאריך ב- מי ש בחתימות אתה מקובל לא פחות מהבבא סאלי שמקובל שמקובל הוא. ברוך הבא

לא בטוח שירדתי לסוף דברייך...

אבל עד כמה שזה נוגע למודעות האישית שלי.. אני תופעה בלתי מקובלת לחלוטין..!!! ...בכל מקרה עליי... <רובכ שמתקשה להזדהות עם דמותו של הסאלי..>

וזאת למודעי..!!

אשר יגורתי בא לי... אני כבר רואה לאן כל זה הולך ומשתרשר.. אז לפני שיפצח פה מחול ניחושים השערות וספקולציות שונות ומשונות.. כדאי שאבהיר.. אני לא אבנר ולא מן דומיו.. יהיה זה קצת מיותר שאעמוד ואחשוף פה את זהותי קבל עם ועולם.. מה גם שרוב בני ק"ק דפורום זה יודעים ומכירים את האיש שמאחורי הרוכב ואת הדמות שמעבר לערבות.. היה דווקא נחמד להישאר עלום ואנונימי..אבל בתליית "בוקי סריקי" כדוגמת "אבנר" וכיו"ב לא יכולתי לעמוד.. < מזכיר לLA FEE לאו ד"לא תנחשו ולא תעוננו"..>

כיוון שעלה שוב לא ירד..

שישאר כבר פה .. כפרש חלופי הוא דווקא יכול להיות לא רע.. <אויה אויה..איה הימים שהיינו קוראים בגרון ניחר.."אלה ברכב ואלה בסוסים ואנחנו בשם אדוני נזכיר"..>

../images/Emo24.gifהייי מה נשמע? מענינים אחי?

המון זמן חיכיתי שתקבל את ההחלטה הזו. יאלה בוא נריב על משהו. תגיד אחי, אתה אומר שאתה לא מבטיח להיות מתוק "כפי שאתה עכשיו" מי עבד עליך וסיפק לך ש"עכשיו" אתה מתוק. תרביץ לו. אני בכלל על ההתחלה כשקראתי "חברא קדישא" נהיה לי טעם של מתים בפה (חמוץ מר) אז איזה מתוק. ובכן, כמובן שמגיעה לך יותר מקבלת פנים חמה. ושתדעו לכם חברים, אור גדול היה פה, אודי הוא ארי שבחבורה, ויש לכבדו כבוד מועודף. יאלה באיייייייייייייייי
האמת היא שהנשיקה הזו נראית לי נשיקה של זונה, אז קח עוד אחת (בהקפה)

..."אל תביאני רגל גאווה"..

היי יא מסית ומדיח שכמותך.. כאילו שאתה לא יודע שהשכינה שוכנת לה בכפיפתי.. ואתה משיאני אלי חטא היוהרה ..ושכינה מה תהא עליה..? עד כאן ברצינות.. אניוואי.. מה קוירה אחי..
... אז זהו .. כדאי שתיקח לתשומת ליבך שהמתוק המר ומה שבניהם.. הם כולם יחסיים בהגדרתם.. ואם תביא לי תג´ננה..אתה עלול להתגעגע לטעם ה"מר" שמצאת בהודעתי הנ"ל.. אז אני במקומך הייתי קורא בקול גדול ..אתה מתוק ..אתה מתוק ..אתה מתוק.. מחכה לטלפון.. נ.ב..תאתר שם בסביבתך את איזור האחוריים ות´דחוף שם בחזרה ת´
הזונה ש´ך.. <רוכב שתוהה מי היא הזונה שנושקת לשבתאי..>

חה חה חה../images/Emo6.gif

מותק, תיזהר להיסתבך איתי. בא לך קרב מוחות? אני מעלה נושא, אנחנו מתווכחים (אורך תגובה לא עולה על עשר שורות צפופות. בא לך? אתה מחכה לטלפון, הוא יגיע בקרוב. ותחשוב על רעיון שטני לעונש של המנוצח.

ברוכה בא

תגיד, נוסחת ה- מה? איך היא עובדת? נא פירוט. >ספל חמאה בברכת זה עשה וקדש
<

ב ר ו ר

New member
ברןך הבא

האמת, שברוך הבא סתם כזה, אינו יאה לך, אבל נו, שלא תגיד שלא אמרתי, אז הנה, אמרתי. אז מה??...הגעת???? להיכן??...אל הפורום??? מאיזה "מקום" זה בא לך להגיע לפה??..פורום שורש מה???? טוב, לא אלאה אותך וכ"ש את הכותבים, אבל עדיין זכרוני מהצהריים מהדהד בי. העיקר שאתה פה. תגיד, "ערבות" בירושלים??

.."תכלית הידיעה שנדע שלא נדע"..

ת´שמע..יא "ברור" שכמוך.. אני במקום הנהלת הפורום (..המסולאת בפז..) הייתי שולל ממך את תואר ה"ברור" אחרי כל כך הרבה סימני שאלה בהודעה אחת ..הדבר האחרון שאתה יכול להתהדר בו זה בתואר "ברור"..אז לפני שתכנס פה לחשש של "ודאישתמש בתגא וכו´"..כדאי שתחזור ומהר לגירסת המקור של ולמידותיך הטבעיות "מפקפק".. כי זה שמך וזה זכרך.."מפקפק"..( ונוטל אחת מבינתיים..??) אכן אכן..מה דאבה ונפלה רוחי כאשר ראיתי איך "קליפת עמלק" בסוד "אשר קרך בדרך"..(עמלק גי´ ספק..) נתדבקה בנשמתך האצילית.. כאשר לא יראת לבוא אל הקודש פנימה ולהטיל "ספק" והרהורי כפירה רח"ל באיש האלוהים "רוכב בערבות" ..אשר משוטט מעופף ובא מסוף העולם ועד סופו כהרף עין....ואתה אוי אתה..הטלת את זוהמת הנחש באמונה הצרופה המסורה לנו מדור דור.... חולה עליך.. <רוכב שגורס ..ברור ושמא, שמא עדיף...>

למעלה