הנני כאן
היי היי שלום לכולם.. ניסיון מס´2 לכתוב פה...קודם לכן כתבתי וכתבתי והכל נמחק לי
אז אני מנסה שוב בתקווה ...מעצבן כל מה שרציתי להגיד נמחק ואיננו.. אז הינה חזרתי אחרי חופש מהעבודה, אחרי מבחנים. הכל לאחרונה היה מטורף..הכמות העצומה של החומר למבחנים שיחות לדחיה לערעור ל.. ואחר כך חיפוש דירה קדחני.. ובשעה טובה ומוצלחת יש לי דירה חדשה עם שותף מקסים (אמא רגועה הבחור עו"ד מסורתי היא כבר בונה על חתונה והוזמנה שימלה אולם..) איך שנכנסתי לדירה ראיתי אותה בדימיוני כבר מרוהטת האבק ששלט במקום הריקנות והמקקים שקפצו מהארון נעלמו וכל מה שראיתי זה דירה בונבונירה שתהיה שלי שלי שלי !!!טוב, גם של יאיר.. עוד מעט ליתר דיוק ב- י"ג תשרי אני בת 25!! חצי יובל! פור גוד סטייק(למה לא סטייק?!)!! אני קשישה.. מתקרבת לשלושים .... עם כל ההתחלות החדשות בחיי בכל זאת יש לי הרגשה קצת מרירה.. חיי האהבה שלי נמצאים איי שם בתחתית של ישבנו של טרול מחוצ´קן שחיי לו איי שם באנטרטיקה ימינה ובשביל לשלוף אותה(את האהבה..לא החצ´קון)אני צריכה פינצטה 2 מילימטר שלא לדבר על לאתר את הטרול הזה שלא מפסיק לברוח לי.. איפה אני ואיפה האהבה..?! כל מה שיש לי כרגע זה בחורים שנמצאים בחיי בבחינת נפקדים נוכחים שאין לי מושג מה הם רוצים ואם בכלל והאם הם בכלל טורחים לבדוק מי זאת ענת ומה היא רוצה ואם הם יודעים בכלל שלפרצוף הזה מחובר גוף ובתוך תוכו יושב הלב והוא פועם ומרגיש וכואב.. אני מוקפת אנשים שקוראים לעצמם חברים שלי.. אני לא באמת יודעת מי חבר.. מפחדת מסכינים בגב..נראה לי שלאט לאט אני מתחילה לאבד אמון בבני אדם..בגברים בפרט,רק היום הבנתי את זה..אני מפחדת שכל מה שמסביבי זה לא אמיתי, זה רק הדימיון שלי.. והינה מגיע המספר הזה-25 מה,כבר? הזמן טס לי.. אתמול הגיע לבקר אותי האח המאומץ שלי(קיבוצניק בן 21 שהחליט בזמנו שאני אחותו האבודה)אחרי סידרה של חיבוקים התחלנו להעלות זכרונות מימי השרות שלי הוא הזכיר את המתנה המצחיקה ששלחתי לו בדואר ליום ההולדת ה-16!! 16? אתה בטוח? מה כל כך מהר?(אני מכירה אותו ילד בן 15 שנתתי לו "סיבוב" על הטרקטור בקיבוץ והוא התרגש נכנס בלול ו"הקפיץ את הקלאצ´) ואתה עוד מעט כבר אחרי צבא ויש לך חברה כבר שנתיים והיא רוצה חתונה!! ואיפה אני? אני גידלתי אותך בשבילי אתה אח קטן..מה פתאום אתה גדל לי ככה מול העיניים בלי שאני מרגישה? אלוהים אני בת 25!!!! הצילווווווווווווווו ובנימה אופטימית זאת אני הולכת לתת הוראות לפיליפינית שמנקה את הדירה החדשה שלי שלי שלי!!!
היי היי שלום לכולם.. ניסיון מס´2 לכתוב פה...קודם לכן כתבתי וכתבתי והכל נמחק לי