הנני כאן

הנני כאן../images/Emo32.gif

חזרתי. חזרנו. יש אינטרנט. והאמת, אני התגעגעתי קצת לפורום, 'תם יודעים- קשה להגמל מהרגלים מגונים, אבל באמת שיכולתי בלי (קריצה קריצה). מה שהיה לי חסר זה האינטרנט בגדול, להוריד שירים וסרטים, ואפילו שאני לא ממש גולשת, רק בכמה אתרים די קבועים, הרגשתי חסרת בטחון. דפוק הא? האינטרנט משרה עליי בטחון כזה. הייתי ללא הדבר הזה מעל חודש והיה מאד קשה. ועכשיו הרגשתי היא כמו כשחזרתי מצרפת- אני מעריכה את האינטרנט הרבה יותר (כמו שאז הערכתי את המזגנים בגלל החום המסויט בצרפת). בכל אופן, כמובן שזה אופ טופיק ענקי, אבל נורא נורא צריכה לשפוך החוצה. אז עברנו לפני כמעט שבועיים לדירה נורא חמודה בר"ג. נח לי מאד כי זה קרוב לאונ', וגם לאפינה זה מסתדר. למרות שר"ג ידועה כעיר זקנה (מבחינת גיל תושביה) הבנין שלנו מלא צעירים, שזה טוב, אפשר לשמוע מוזיקה פול ווליום. התחלתי פרק חדש בחיים. מפחיד. גם לחיות כזוג פעם ראשונה (לאחר מעל 3 שנים שהיו רק דיבורים על כך) ולהסתדר ביחד עם כל מה שזה אומר, וגם החיים מחוץ לבית, בלי אמא. אני לא חושבת שעדיין עיכלתי ואני מדחיקה הרבה כי אני עדיין במן שלב אופורי כזה, שאני מתענגת על הרעיון שאני עצמאית וחיה עם מי שאני רוצה מבלי שיגידו לי מה לעשות. אבל ברור שלא הכל ורוד. העצמאות היא כן דבר נפלא שהייתי צריכה כבר הרבה זמן, אבל זה קשה. אתם בטח יודעים על מה אני מדברת. התחלתי שלב חדש, אני יודעת מה זה לחיות בצמצום (מה לעשות הייתי ילדה מפונקת שכמעט לא עבדה בחייה), להיות סטודנטית ועניה :) התחלתי לעבוד היום בחנות חזיות למידות גדולות! המידות מגיעות עד HH!!! (גברים- אין צורך לקנא,אמנם אני רואה הרבה ציצי אבל לא מדובר בהכרח בחוויות חיוביות. רוב הנשים מאד רחבות מימדים ולא תמיד אסתטיות, אז אני מתרגלת הרבה נשימה דרך הפה.) גיליתי להפתעתי (ולהפתעתו הנעימה של אפינה) שאני 75D!! ואני חיית באשליה שאני B או C. והידעתן? רוב הנשים לא יודעות את מידת החזיות האמתית שלהן וקונות מידות לא נכונות... בחנות שאני עובדת מודדים במדויק את ההיקף ואז מתאימים את החזיה. שיטה ארופאית ועולמית שעדיין לא מקובלת בארץ... טוב אני סתם מברברת דברים לא מעניינים. פשוט כ"כ הרבה זמן לא כתבתי והתגעגעתי לזה... מקווה שהשנה התחילה טוב לכולם ולסטודנטים שביננו- המון הצלחה!

הספרנית

New member
סוף סוף ../images/Emo24.gif

סופ"ש הזה נוAה והספרנית דיברו על כמה שאתם חסרים לנו בפורום. מזל טוב על הדירה החדשה, על האינטרנט ובכלל על ההתחלה החדשה
ד"ש חמה לאפיין, שלחי אותו מיד לפה כשיגיע. (או לפחות את הניק שלו
) ותגידי...את חושבת שאם הספרנית תלך לקנות חזייה עם נוAה גם היא תגלה שהיא C ולא B????

יש בהחלט מצב :)

בדר"כ הנשים טועות (ומסתבר ש-80% טועות!) ויותר נפוץ שהן לוקחות מידה שהיא קטנה מדי :)) ותודה על האיחולים :)

P u s s i c a t

New member
בואי נגיד

שאם המידה ש אני קונה קטנה מהמידה שאני באמת צריכה - אין לי ברירה אלא לקנות רק אצלכם..... (לאחרונה ירדתי ל D-DD 75, תלוי בגזרה....) (בלי שמות - אבל אנחנו מדברים על הרשת עם הסניף בהרצליה בין היתר? ) אה.. ו- ברוכה השווה

חיבוקון

New member
תמיד תיסתכלי על חצי הכוס המלאה

תארי לך שהיית עובדת לא בחנות חזיות אלה בחנות תחתוני גברים, לא היה יותר מזוויע? :)) בהצלחה עם הלימודים והעבודות המזדמנות, אני עשיתי את זה 4 שנים וזה לא היה קל, אך איך אומרים: אין דבר העומד בפני ה..אישה :))

חיבוקון

New member
אומנם אני חובב טבע מושבע, אבל יש

פה היסחפות קלה. היא אמרה HH מה זו המידה הזו? נשמע מתאים, לא?

nescafe

New member
תראה, DD זה ממש גדול,

בהתחשב בעובדה שאחרי D יש F E ו-G... HH נראה לי fair enough...

איזה כיף לראות אותכם פה שוב!../images/Emo24.gif

כמה חוויות, כמה כיף, איזו התחלה יפה...
נוAה מאחלת לכם המון הצלחה!!!

נצנצ

New member
איזה כייף לראות אתכם....../images/Emo24.gif

קודם כל אני שמחשה שחזרת/ם ... התגעגתי... שונית, איפה ברמת גן????? גם אנחנו מרמת גן בסוף יסתבר שאנחנו שכנים.. וגם... אני יודעת איפה את עובדת דפקתי שם קנייה לפני כחודשיים-קניייה של 800 ש"ח וזה לרות שאנחנו מרוששים... והכי הכי הכי חשוב זה: אין כמו ההרגשה שלקום בבוקר עם מי שאת אוהבת וללכת לישון איתו בכל לילה... ובכלל לגור יחד עם הגבר שאת אוהבת!!!! אותי זה עשה הכי מאושרת בעולם!!!!!! אני מקווה שגם אתכם!!!! ואין כמו האופוריה הזו!!! בקיצור רק שתהיו מאושרים תמיד!!!

../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אנחנו גרים בהרא"ה קרוב לשלישות. בקרוב חנוכת בית. אתם תקבלו כבר הזמנה. וגם בלי קשר אתם מוזמנים לקפוץ לראות ולתת צ'קים שמנים שאני בטוחה שאתם טובעים בהם :) ופרח- בהצלחה מתוקה, בהכל, ושתהיה לך שנה טובה (יותר). חושבת עליך גם. והזמנות למסאז'ים תקבלי בקרוב כשאני אקנה את מיטת המסאז'ים המקצועית. כי למקצוענית מגיע מכשור מקצועני :) תודה לכולם על הסימפטיה והתמיכה:))

afeine

New member
קולולולולולולווווווווווווווו!!!!!!!

מה קורייץ אנשנישים ואנשנישות יקרים? וואללה יש אינטרטנט!!!! כיף חיים לקום כל בוקר לצידה של מונולוגית בעלת הבז'ז'ים האימתניים, לראות את העיניים המרצדות מביטות בי באור השמש המפציעה, את החיוך המתוק ממלא את יומי באושר, את הפטמות הזקורות... אופס, גלשתי מהנושא. באמת תודה לכולם על האיחולים. הייתי כותב עוד (מורח על חצי דף כמו אהובתי בעלת ה "D"), אבל אני אחרי 14 שעות עבודה, ואני מרגיש את העילפון קרב ובא. אז 'תגעגעתי. יאללה ביי בינתיים

למעלה