הנני כאן../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif
חזרתי לפני 15 דק' בדיוק,ישר באתי לכתוב לכם ולשאר הפורום שלי
אז מה שלומכם?? אני מאמין שהתגעגעתם אלי קצת
אז ככה,אני ממש ממש אבל ממש נהנתי באילת
היה מושלם
ככה אני מגדיר את זה. זו פעם ראשונה שאני יורד לאילת רק עם חברים ולא עם המשפחה וכאלה וזה היה אחד הטובים
ביום הראשון היה קצת לחץ עם החדרים וכל זה אבל אחכ' בערב יצאנו נהנו חזרנו מאוחר וכאלה... ביום השני קמנו רק בצהריים
הלכנו לאכול כולם,אח"כ לקניון ולטיילת[דבר שעשינו כמעט כל יום חחח],בערב הלכנו ל"נייגטמייר",המקום המפחיד הזה שהיה שם הכי מצחיק בעולם והייתי יומיים בלי קול
אחכ' הלכנו למסיבה וחזרנו בבוקר. למחרת קמנו מוקדם יחסית כדי ללכת לים,בן דוד שלי עובד של אז עשינו אבובים,בננות וכאלה בחינם
האבובים זה הדבר הכי כייף שיש רק שתדעו לכם
בערב של יום שלישי עליתי על הכדור שעף גבוה,סוג של צניחה חופשית כזו,זה היה דבר כ"כ מפחיד,אני חושב שזה הכי מפחיד שעשיתי בחיים שלי עד היום...אחכ' היינו בעוד מסיבה,הלכנו למסעדה וכאלה... אתמול,יום רביעי היינו בטיילת שוב
,גם בקניון כי עד שהיה זמן לשופינג אי אפשר להפסיד את ההזדמנות
אחכ' טיילנו ובסביבות 2 בלילה הלכנו למסעדה
,אחכ' לחוף כי בלילה יש קריוקי וכאלה ושוב הלכנו לישון ב-6 בבוקר בערך
והיום,היום אחרון... שוב,לחוף..שוב,אבובים
חזרנו לקראת הצהריים למלון,התארגנו וכאלה,ישבנו בלובי שתינו נס וכל מה שמסביב וב-7 בערב האוטובוס יצא והנני כאן חבר'ה
לא חושב שמישהו קרא הכל אבל לא משנה...עשיתי את שלי
בקיצור,ממש ממש התגעגעתי אלייכם
התגעגעתי לנינט שלא עבר יום מבלי לשמוע את השירים שלה כמה וכמה פעמים,גם הדבקתי את החברים שלי בסינגל החדש חחחח
מקווה שמישהו יעשה לי סיכום שבועי מחר כדי שיהיה לי קל להשלים הכל
וזהו...היה ממש כייף. אני מרגיש שמיציתי את החופש הזה מכל הכיוונים... לילה טוב לכם..אחכ' אני אחזור לפה
יש לי לסיים לסדר הכל
אוהב
גבי
חזרתי לפני 15 דק' בדיוק,ישר באתי לכתוב לכם ולשאר הפורום שלי