...הנני כאן...ממשיכה לעדכן...

...הנני כאן...ממשיכה לעדכן...

אז ככה...נכון הוא התקשר בסוף?(לכל העוקבים והמגיבים) שוב יצאנו....אפשר לומר שדברים הסתדרו,המון סימני שאלה נפתרו..מה שלמדתי זה ככה! א.בנאדם שרוצה אותך אבל שומר על הכבוד ועל הרגשות (והיצרים) אין מדהים מיזה... ב..אם אחרי דייט עם מישו הצלחת ללמוד משו עלעצמך..על החיים..החכמת במשו...סימן שהצד השני עשה תעבודה כמו שצריך... ו...משו אחרון: לאט אבל בטוח! ‎;-)

haley

New member
יאיי כל הכבוד!../images/Emo13.gif שמחה שהכל הסתדר!../images/Emo140.gif

זהו..שלא בדיוק.

השניה סיימתי `לבכות`... אומנם היה סבבה.אבל פיתום גיליתי שיש לו איזושהי בעיה רפואית! קשה לי נוראאא! זלא שהתאהבתי בו..אבל הגעתי למצב שאני חושבת עליו כלהזמן וקמה בלילה מרוב מחשבות!! לאדעת איך להתמודד.. כרגע המיטה זה הפיתרון....מחשבות ודמעות:(

קשה לך להתמודד עם בעיה רפואית?

אני לא שופטת אותך כי אין לי מושג על איזו בעיה ומה חומרתה (ואין צורך גם שתספרי כאן), אבל אני יכולה להגיד לך שגם לי יש בעיה רפואית מסויימת, ולצאת עם מישהו שקשה לו לקבל את זה, זה קצת בעייתי ולא ממש נעים. תשמעי, אני לא מכירה את הסיפור אבל אם יצאתם והכל היה כיף ולא ידעת על זה כנראה שהוא יכול לחיות עם זה. אל תשללי אותו סתם אבל גם אל תמשכי אותו סתם. תעשי חושבים ותגיעי להחלטה שקולה שתעמדי בה

haley

New member
אם בא לך לשתף אותי במסר, אני אשמח

להגיב בנושא, פשוט קצת לא קל להתייחס כשלא יודעים מה גודל/חומרת הבעייה...

יובליק

New member
גם לי יש בעייה רפואית

ואני אשמח אם תשתפי אותי גם במסר פרטי, אני חושב שעצם העובדה שאת בוכה זה מראה שהוא מאוד חשוב לך וברמה מסויימת אני חושב שכן התאהבת בו ואת עצובה שמה הבעייה הזאת תהווה מכשול אבל אולי אולי היא לא תהווה מכשול, גם לי יש בעייה רפואית ואני מוכן לשתף אותך בה, זה תלוי מהי הבעייה הרפואית אך ייתכן שאוכל להקל עלייך במעט . אני לא מכיר אותך אולי את מחפשת את הבנאדם המושלם, אולי הבעייה שלו היא ממש זניחה ואולי לא..

למעלה