הנמכה ל- KLE

א ד נצנץ

New member
הנמכה ל- KLE

שלום לכולם, שמי אייל, רוכב כרגע על 50 סעמממ"ק ומתכנן לעלות ליגה ל-500. כרגע אני מתעניין ב- KLE, אך אני חושש שהאופנוע גבוה מדי בשבילי מאחר ואני מאותגר אנכית (1.67)... הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים, האם יש מצב להתחיל עם אופנוע כזה, ומה היתרונות חסרונות של הנמכה ל- KLE.

M O R M

New member
שלום א ד נצנץ וברוך הבא לפרדס

בפרדס של תפוז תמצא הרבה מומחים שיוכלו לעזור לך.(לא אני - אני רק עברתי פה במקרה...) בנתים קבל איזה קישורון לכמה מילים (קח אויר ושבוע קריאה...) על אופנועי 500 סמ"ק.

א ד נצנץ

New member
../images/Emo72.gifשלום גם לך מורם../images/Emo13.gif

תודה על הקישור, אבל אני כבר אחרי כמה שבועות של קריאה בפורום
, כולל את הקישורים שלך ושל חוסר מקצועיות... חיפשתי כאן קצת על הנמכה לאופנועים והדיונים שמצאתי הם משנת 2001 ולא ממש ענו על השאלה. אשמח מאוד אם יפתח כאן שרשור לטובתי ולטובת שאר המאותגרים

הרושמת

New member
נצנצן, אני קצת יותר נמוכה ממך ו...

וכשאני עליתי על KLE הגעתי לרצפה, בשני מקרים שונים עם שני כלים שונים. ניסית לעלות עליו או שהוא סתם נראה לך גבוה?

א ד נצנץ

New member
סתם נראה גבוה...

ניסיתי לעלות על דו"ש אחר (ktm) והייתי רחוק מאוד מהרצפה. אני מקווה שזה לא המצב, אבל בכל מקרה אני רוצה לדעת אם זה בסדר לעלות על אופנוע כזה בתור אופנוע ראשון

הרושמת

New member
שמיים וארץ בין KTM ל-KLE

הם שני אופנועים שונים לגמרי, זה אמור להיות אופנוע ליום-יום או לשטח בלבד??

א ד נצנץ

New member
ליום יום עם אופציה לשבילים בסופ"ש

בקיצור, מה ש KLE אמור לעשות. כרגע אני רוכב על קטנוע וקצת קשה לי לדמיין את עצמי עוצר בצומת בלי שתי רגליים שטוחות על הקרקע ועם אופנוע ששוקל פי כמה...

M O R M

New member
למה לא תעשה רשיון לאופנוע גדול?

יש לך מגבלה כלשהיא בתחום? ללא קשר לחיפושים אחר דו"ש (דו שימושי) ... לגבי הגובה - נדמה לי שדובר מתי שהוא בפורום על הנמכת אופנוע ברר איזה.

הרושמת

New member
אז לך על הKLE

אני הגעתי עם שני רגליים לרצפה, לא שטוחות לגמרי אבל יציבות מספיק וזה חשוב בהתחלה עד שאתה מתרגל. הצעה - לך לסוכנות או חבר שיש לו KLE שב עליו תראה איך הוא מרגיש מבחינת גובה/משקל וכו' ולפי זה תחליט. אם לא תנסה, איך תדע??

pootzy

New member
ותוספת קטנה למה שאמרו...

ה KLE, כמו שאר אופנועי השטח והדו"ש, נראים מאוד גבוהים, כאשר אתה מתיישב עליו, הוא "יורד" ו"נהיה" נמוך יותר.

Alfa156 GTA

New member
התכוונת אולי ל:

שהKLE הוא לא כשאר אופנועי השטח והדו"ש, שנראים מאוד גבוהים, אך כאשר אתה מתיישב עליו, הוא "יורד" ו"נהיה" נמוך יותר. באופנוע שטח זה לא בדיוק ככה, וגם אם הוא יורד זה זניח, שלא כמו בKLE שנמרח ברגע שאתה יושב עליו...

א ד נצנץ

New member
../images/Emo51.gif חבר'ה תודה

פתרתם לי חלק מהחששות, הכי טוב שאלך לבדוק בעצמי... בקשר לרשיון, אני מתכוון להוציא רשיון לעד 500, אז אין מצב כרגע לנפח גבוה יותר.

sefushfushon

New member
הי

ערב טוב לכל אלה שלא סובלים בטיסות אל-על ... בתור התחלה, KLE 500 הוא בחירה מצויינת למתחילים, לגבי הגובה אין שום בעיה, הוא רק נראה גדול וגבוה אבל אם אתה לא שחיף הוא ירד בהתאם. סתם כבדרך אגב, למה לא להתחיל עם איזה דו"ש קטן שאפשר לרדת איתו גם לשטח וההחלקות פחות יכאבו בכיס ?

א ד נצנץ

New member
לגבי דו"שים

קודם כל אני לא ממש בקטע של שטח אלא רואה בזה צ'ופר, וחוץ מזה אני צריך לעשות נסיעות ארוכות (חיפה-אשדוד), ככה שאופנוע יציב עם תנוחת רכיבה נוחה זה חשוב. לצרכים האלה KLE נראה לי כמו הבחירה הטובה ביותר לקטגוריה של עד 500, והכי חשוב, ואולי זה נחשב לסטייה כאן , זה הסטייל שאני אוהב.

medwow

New member
אני באותו גובה כמוך ולא הייתה

לי בעיה עם כשניסיתי את ה KLE. לא רק זה גם היה לי DRBIG במשך שנה והסתדרתי איתו ללא בעיה מיוחדת. אז קנה לך KLE ושהגובה לא ידאיג אותך.

למעלה