הניתוח נדחה

חגיתל2

New member
הניתוח נדחה

עוד לא ידוע לי למתי. הרופא רצה ביום שישי בצהים אבל אמרתי לו שזה בלתי אפשרי.

אוי זה כזה סיוט ../images/Emo201.gif

עברתי גם את זה אבל העיקר שבעזרת ה' הכל יעבור בשלום ובשלווה ושתהיה לו מזה רפואה שלימה ומהירה ישר מן השמים ותרווי ממנו ומכולם מלא חופניים נחת

חגיתל2

New member
הניתוח הוא

ניתוח אשך תמיר. למעשה אצלו זה נייד, אבל צד אחד כל הזמן למעלה וגם אם מורידים הוא קופץ חזרה. אמרו לנו לחכות עד גיל 5 והגיל הזה כבר הגיע ולא היה שום שינוי, אז הרופא המליץ על ניתוח. היום קבענו תור לערב ראשון של חנוכה, ז"א יום שלישי בבוקר.

זה ניתוח פשוט

הבכור שלי עבר אותו בגיל חודש ..וזה ב"ה עבר בקלות וכמה שעות אח"כ הוא פשוט היה כאילו כלום לא עבר עליו... הרגעים הקשים שהיו לי זה ההרדמה שאני ממליצה לך בחום לא להיכנס כי זה ממש קשה...אני בכל אופן לא עמדתי בזה... בע"ה שיעבור לכם מהר ובקלות ,ורפואה שלמה

חגיתל2

New member
זה בדיוק מה שמפחיד אותי

ההרדמה. ובגיל 5 נראה לי הרבה יותר קה מגיל חודש, כי אז הוא מבין וצריך להכין אותו ולהסביר לו. הוא ילד מאד רגיש.

אופס קראתי

5 חודשים...כן אכן זה יותר מסובך,אבל בע"ה אתם תעברו את זה בקלות...ומוזר לנו אמרו רק עד גיל שנה לחכות..ואז היה איתו מקרה חרום אז ניתחו ...

חגיתל2

New member
כנראה שאצלכם זה היה קבוע

אצל הבן שלי זה נקרא נייד ולכן הרופא גילה את זה רק לפני שנה וגם אז הוא אמר לנו לחכות עד גיל 5 ולעקוב אחרי זה.

קבוע הוא לא היה

בגלל זה היה ניתוח חירום כי לתוך האשך ירדו המעיים...ולא הצליחו להחזיר ואת האשך החזירו בניתוח

RON LI

New member
לא צריך להילחץ!

זה ניתוח פשוט. תבטחי בקב``ה ויהיה בסדר. בעז``ה. תפילות תמיד צריך. שיהיה רפואה שלימה לבונבון!

RON LI

New member
סמכי עלי...

חחח... סתם לא זוכרת כבר מאיפה הורדתי אותה.

למעלה