חחח טיפה נסחפת לפני 3 וחצי שעות רק קמתי חחח
ב בר ניקול המדהימה New member 29/6/04 #26 אוקיי , נשתדל , כולם מסכימים איתי? השאלה אם אתה תיהיה פה!!!!! חחחחחחחחחחח באמת חנטריש!
ב בר ניקול המדהימה New member 29/6/04 #27 זה היה אמור להיות ישר אחרי ההודעה שהחנטריש אמר שנקבע בשש עלק...
ב בר ניקול המדהימה New member 29/6/04 #31 אה חחחחחחחחח../images/Emo6.gif נו אבל אל תסתבך... התכוונתי שההודעה שלי תבוא אחרי ההודעה שלך שנקבע בשש... עזוב יאללה תמשיך עם הטקס!!!
אה חחחחחחחחח../images/Emo6.gif נו אבל אל תסתבך... התכוונתי שההודעה שלי תבוא אחרי ההודעה שלך שנקבע בשש... עזוב יאללה תמשיך עם הטקס!!!
S shiray New member 29/6/04 #33 חחח כן יאללה קטגוריה הבאה! ונראה לי שבגלל הדחייה הזאת בסוף כולם כמעט פרשו אחרי שקבעת שעה....
ב בר ניקול המדהימה New member 29/6/04 #34 גם לדעתי... אז רק אנחנו פה? ולמה אתה מזלזל בטקס? אני התקלחתי והתלבשתי במיוחד! חחחחחחחחחחחחחחחחח אני סתם מחורפנת עכשיו , וכן! תמשיך! אני במתח!!! חחחחחחחח
גם לדעתי... אז רק אנחנו פה? ולמה אתה מזלזל בטקס? אני התקלחתי והתלבשתי במיוחד! חחחחחחחחחחחחחחחחח אני סתם מחורפנת עכשיו , וכן! תמשיך! אני במתח!!! חחחחחחחח
ב בר ניקול המדהימה New member 29/6/04 #22 ערן??? אתה פה?../images/Emo12.gif הרגע חזרתי הביתה וטסתי לפה ישר , חשבתי שכבר פספסתי ,, ואין כלום