הניצוץ

nightroll

New member
הניצוץ

חשבתי על הדברים שאמרת. כן, אתה מזדקן. אבל הגיע הזמן. כן, אתה קצת מת מבפנים. מותר לך. עברת שנה קשה. כן, אתה עוטף את עצמך בחומות. וזה כבוד גדול בשבילי, שבחרת לתת לי להכנס, למרות הכל. אבל אתה יודע מה? גם כשהעיניים שלך ככה, עייפות, קצת כבויות, בפינה יש ברק כזה, שובב, צעיר, חי. זה הניצוץ המבהיק של הנשמה שלך. וכל זמן שהניצוץ הזה שם, אני רגועה.

לכל האוהבים באשר הם......

ובסוף מעגל בצל שמש בוערת כיביתי לך בוקר הדלקתי לך ערב ובסוף מעגל התחממנו על קרח ציירת לי שיר ערש דיקלמתי לך פרח שתינו כוס עצב ובכינו כוס צחוק שרנו בעשב התקרבנו רחוק רק בסוף מעגל שם הקו מתחבר לו בסוף מעגל את שלי ובסוף מעגל באביב של שלכת הלכת לעזוב אך שכחת אייך ללכת עונה בחידות על תשובות ששאלתי חפשי מסביב ולבסוף תגלי שבסוף מעגל שם הקו מתחבר לו בסוף מעגל את שלי עונה בחידות ושותקת סודות חפשי מסביב ובסוף תגלי שבסוף מעגל שם הקו מתחבר לו בסוף מעגל את שלי שבת שלום לכל עלמות החן וגם לבנים קצת ... חחחח סתם אז שבת מקסימה לכל בית ישראל

היה היה היה היה היה היה היה היה היה

וטוב שנגמר זה היה מתיש, זהו עוד 2 בחינות ואני מסיים עד היום עברתי את כל הקורסים ואם לא יקרה אסון אז אחרי 2 הבחינות האלו זהו..........מסיים

למעלה