הנינג'ה העירוני

• פותח הנושא zoti
  • פורסם בתאריך

ננדין

New member
מה לירות? זה עדיין לא ישראל...

למרות שלאט לאט נהלי פתיחת האש של כוחות הביטחון במערב מתקרבים לשלנו...

דו קרב

New member
O.K. לא לירות. מה כן ?

אף אחת מתגובות האנשים לא הייתה יעילה למקרה ש... איך הייתם מגיבים ? התחמקות ? התחמקות ותקיפה ? עמידת מוצא כל שהיא ?

לי קרה משהו דומה

בעיר ניו אורלינס בארה"ב (לצערי המאד רב לשעבר) הלכנו ברחוב ובחור אחד בצחוק קפץ על אנשים והפחיד אותם,הוא קפץ עליי מאחור ברחוב,אני אינסטינקטיבית צרחתי עליו מרוב פחד וישר התחלתי להרביץ לו עם הידיים,האמת הוא מאד נבהל מהתגובה שלי והפסיק (אני חושבת שבעלי יותר נבהל מהתגובה שלי במקום של הטמבל)

אם הייתי מוציאה סכין../images/Emo4.gif

רוב הסיכויים שהייתי מסיימת את שהותי בכלא!! להזכירך רוב תושבי ניו אורלינס (המדהימה דרך אגב) הם שחורים....אממממ לשהות בכלא..עם רוב של שחורים?
לא נראה לי רעיון כ"כ מלבב....כנראה שהעדפתי לשהות במאורות ג'אז אפלוליות ולשתות קצת.. בלי קשר למרות שאני מתאמנת בארניס עם סכינים אני מעדיפה את השיטה של להמם את היריב בכמה שיותר מכות כגון: (אצבעות לעיניים,מכה ישירה לאף,בעיטות למפשעות, (כאלו שיוציאו אותו מוועד הורים) או מכות ישירות לאוזניים שלא יוכל לשמוע מוזיקה כמה שנים טובות.

PIMP1

New member
נו אז כנראה שארניס לא הכי פרקטית

למרות הכל הא?

נראה לי שאתה מבלבל

אותי עם חברתי לאימונים אמילי שכותבת כאן,ועמה דיברת על פרקטיות של ארניס בעבר. אין קשר בין המקרה שקרה לי לבין אם ארניס פרקטית או לא. תגדיר בכלל פרקטיות? ובארניס לא לומדים רק סכין,אלא שיטות שונות של התגוננות,באם אני הולכת עם סכין ביום יום או לא,אין שום קשר "לפרקטיות" של השיטה שבה אני לומדת. בלי קשר,הנימה שלך קצת מזלזלת,לפני שהייתי שופטת שיטה זו או אחרת הייתי ממליצה לך להגיע ולבחון לבד אם היא עובדת או לא... לעניות דעתי? אתה תחשוב אחרת...

Sensei

New member
You are one

person I will never surprise from behind. You were right.I dont think you would survive a night with 'black sisters'.Especially the ones that are over 200 pounds.

MidNight Flame

New member
(לקרוא במבטא רוסי) "עיניים, אף,

אוזניים, גרון..." העלת לי פלאשבאק של המדריך קרב מגע מהקורס

נדב פ1

New member
בייבי יי -

לא היית מסיימת את שהותך בכלא ולא נעליים . ברומא נהגי כרומאית - בין שחורים של ניו אורלינס שלפי סכין !!

bmt29

New member
ברומא נהגי כרומאית? ממש לא!!!

אתה יודע איזה מטורפים האיטלקים האלה כשהם נוהגים?!

למעלה