הנינג´ות הכי טובות???

a1981a12

New member
הנינג´ות הכי טובות???

מישהו שמע על "300 הנינג´ות הכי טובות בעולם" ??? יש דבר כזה???

בהחלט

הן עובדות בשביל חברת "צוות ביטחון". לפרטים נוספים נא פנה לשלומי עוז. מקווה שזה עזר לך! לורנס

a1981a12

New member
מה ההבדל??

מה ההבדל בין מיקוד ביטחון לצות ביטחון? מה הם עושים בדיוק?

ההבדל הדק

בצוות בטחון, משתמשים בזריקת כדורי צ´י. לעומתם במוקד בטחון, משתמשים בזריקת כדורי צ ,י.

תשובות

סלבו, השכר בחברת צוות ביטחון/מוקד ביטחון הוא רוחני בלבד. לא מקבלים שם את השכר הגשמי והחומרי הנהוג בקרב שאר בני האדם. רק שלומי עוז מקבל גם שכר גשמי - אבל זה רק כדי שאח"כ הוא יוכל לזרוק אותו לפח כדי להראות לכל אותם אנשים חומריים כמוך שבעצם אין לו צורך בשכר חומרי. לאחר שהתבצע המעבר לחברת מוקד בטחון שלומי קיבל העלאה בשכר - אבל שוב, זה רק כדי להוכיח לכל החומריים למיניהם שבעצם אין לו צורך בשכר הזה. לורנס

a1981a12

New member
לא הבנתי

מה זה כדורי צ´י? מה הם עושים בדיוק? פשוט הכרתי מישהו שאמר לי שהוא אחד מהם (מ´ס 14) ושוב מה זה צוות /מוקד ביטחון???

אני מאוד מצטער

אבל השופט חשין אוסר עלי להמשיך לדבר בעניין, ואליקים כבר איים עלי שאם אני אמשיך לדבר בנושא גורלי יהיה גרוע מזה של ברוך קרא. באמת מצטער, לורנס

קוזושי

New member
הסתבכת !!! ../images/Emo5.gif

אתה מפרסם מידע סודי מאד כאן ברשת ומצפה שמישהו יגלה לך באמת מה קורה? אתה משחק באש!!! ועכשיו זה כבר די אבוד כי גם חשפת את המספר הסודי של המקור המדליף. אני במקומך הייתי יורד מהר למקלט לפני שאחד מהשלוש מאות ימצא אותך ואת המספר 14 הנ"ל, (שאגב לפי מה שנראה לי מקומו יתפנה מהר מאד.) ועוד משהו, למען הסר ספק אני לא מתכוון ברצינות, (וזה לא כסת"ח).

אסף2

New member
כאן אתה צודק

עוד לא ראיתי חברת אבטחה שמשלמת שכר גשמי. לפחות לא כזה שניתן להבחין בו.

אסף אני מבקש!

כרגע חזרתי ממרדף של 18 שעות בחולות אשדוד כשהמישטרה בעקבותי ובאמת אין לי כוח לשטויות! שכר רוחני משולם אך ורק בחברת צוות/מוקד ביטחון! זו החברה הכי רוחנית כיום בארץ! כל טענה אחרת היא בגדר תעמולה פוליטית, והשופט חשין יצטרך למחוק אותה! בתודה, לורנס נ"ב לכו להצביע!

אסף2

New member
נו באמת

העבודה בחברת מיקוד מלמדת אותך יכולות רוחניות כמו מדיטציה נגד נשים שלא מוכנות לפתוח את התיק כי חם מדי ושלווה פנימית מול אנשים שרבים איתך כי אתה לא נותן להם להכניס נשק לבית חולים פסיכיאטרי. בנוסף לזה עוד נבחנים פעם בחודש ע"י קבלת תלוש משכורת מדומה של מינוס פלוס שתיים וחצי אגורות. מי שמאבד משלוותו עקב ה"טעות" במשכורת יורד בדרגתו הרוחנית בצורה מידית! שלא לדבר על שעות עבודה נזיריות באמת... לך תתחרה עם זה.

דרך אגב

בשלבים המתקדמים יותר בעבודה בחברת מיקוד לומדים גם שיטות לפתיחת נרתיקים של נשים, בנוסף לפתיחת תיקים! וגם כי קר מדי! לא אתפלא אם הודעה זו תימחק, ועוד לפני שהשופט חשין יקרא אותה!

אסף2

New member
מצטער אח שלי

אני כולה 3 וחצי חודשים שמה עדיין לא מתקרב לחומר מתקדם... (לפחות לא בשעות העבודה).

אם כן זהו יום המזל שלך!

אני מעניק שיעורים פרטיים בנושא עבור שכר גשמי וסימלי של מאה יורו לשיעור. השיעורים מתקיימים דרך מערכת המסרים בפורום. דרך אגב, יש לי תעודת הסמכה מיפן, אבל אני לא מבין מה כתוב בה. לורנס

למעלה