הניילון על הסלון החדש

הניילון על הסלון החדש

האגדה מספרת, שאצל הפולנים נהוג לשים ניילון על הסלון החדש לפני שבאים אורחים. לפני שבאים אורחים גם מקובל להציג במקום בולט את הואזה שאותם אורחים הביאו מתנה בביקורם הקודם, (אפילו שהיא מכוערת, אבל מה לעשות, לא נעים שיחשבו שאנחנו לא משתמשים במתנה שלהם), ואולי אפילו להוציא מן הבית או לפחות להצניע פריטים לא מהוגנים, כמו העציץ של המריחואנה שסבתא מגדלת על החלון, הבן שאוהב ללבוש בגדי נשים (שילך לבקר חברים כשהאורחים באים) ובודאי להוציא מארון התרופות במקלחת את הקונדומים והויאגרה. ובכן, מסתבר שאין חדש תחת השמש זמן קצר לפני ביקורו של פרופ´ עוזי אבן בפורומנו הפתוח והגאה שלחתי סתם, תמונה שאותי היא שיעשעה (ההומור שלי אכן דפוק ואין לי טעם בצחוקים ודחקאות, ובכל זאת...) לחלוק איתכם. לא משהו בוטה במיוחד, למרות שרואים שם, רחמנא לצלן- זין. ומה? ההודעה עם התמונה הוסרה מהפורום, ולי הוסבר שהיא תוחזר לאחר אירוח הפרופסור המכובד. האקט הזה, לגבי תמונה באמת מפגרת ולא חשובה ששלחתי, נראה לי לא פחות מאשר חמור, מדאיג."גאווה" זה אולי במקום הראשון לא להכין את עצמך בשביל אורחים ואחרים, להרשות לעצמך להיות אתה עם הכל, גם עם הטוב וגם עם הדפוק. ואל תשכח, עודד יקירי, להפריד את המיטות ולהצניע את דגל הגאווה לפני שבאים אורחים, כי מי יודע מה חלילה הם יחשבו... בברכת חופש ביטוי ושוויון לכל, פליט

EyeSeeYou

New member
מעבר לחופש ביטוי

אנחנו זה אנחנו הפורום הזה הוא חיינו היום יומיים ואם אין בעיה עם התמונה הזאת ביום יום הרי שאינני רואה בה בעיה כשהוא כאן הוא מעוניין לייצג אותנו, כפי שאנחנו. הוא מתאים עצמו אלינו ולא אנו אליו. כבודו במקומו מונח ובוודאי שלא יפגע בשל תמונה שטותית.....הגם שמר אבן עצמו עשה שימוש במילה "תחת" באחת מהודעותיו. אני לא חושב שתמונה כזאת הייתה מפילה אותו מהכסא. אבל עזבו, למה "לכבס את הכביסה" לפני כולם... לא ליד האורחים..

לא נראה לי שזה היה מפריע לו...

הוא קרא כאן והציץ על עוד הודעות "שגרתיות" כאן...ברור לכולם (ואני בטוח שגם לו) שאנחנו לא רציניים 24 שעות ביממה.

עודד א

New member
צר לי להפריע למחאה הסוחפת

אבל בעת אירוח, ולא חשוב של מי, מבקרים בפורום הזה גולשים רבים יותר מבכל זמן אחר. לא נראה נכון בעיניי שהדבר הראשון שהם יקלטו מהפורום ומהקהילה בכלל הוא תמונה, חסרת חשיבות כשלעצמה, של זין רופס (וכן, גם בביתי "הפולני" משתמשים במונח "זין") מי שרוצה לראות בהורדת תמונת איבר מדולדל כפגיעה בחופש הביטוי שלו, שיבושם לו.

אין מה לומר

במיוחד כשבאים המון אורחים חשוב להתאפר. חלילה הם עוד עשויים לראות את החצ´קון על המצח ולחשוב שאנחנו כולנו חצ´קון אחד גדול. לא בא לי להתווכח עם דרכך החינוכית, עודד. זה סתם נראה לי לא נכון. עקרונית. ואפילו שהגורם לכל המהומה הוא באמת פריט מפגר וחסר חשיבות (התמונה, אני מתכוון. לא הזין הרופס). חיים יפים.

למעלה