הנייד שלי הגיע!!!!!!!

raphaelgav

New member
הנייד שלי הגיע!!!!!!!

אחרי שבועיים של המתנה, סוף סוף ה DELL INSPIRON, E1505, שלי הגיע! מחשב יפהפה. תמונות בקרוב. רפאל

raphaelgav

New member
המפרט וכמה שאלות.

קודם כל השאלות: 1. קניתי אותו בארה"ב, אז אני מניח שאני צריך פונט עברי. מאיפה אפשר להשיג/להוריד פונט כזה? 2. טעינה ראשונית מומלצת היא 24 שעות? 3. בהגדרות המחשב בפעם הראשונה מה הקונפיגורציה המומלצת? 4. יש לי מחשב ישן שאני מעוניין להעביר ממנו מידע לנייד. האם צריבת CD והעתקה לנייד תפגום בתפקודו מעט או עדיף לעשות עם כבל USB, שעלי לקנות? מה מחירו? 5. מה המחיר של כבל S VIDEO? Inspiron E1505, Intel Core Duo processor T2400 2MB/1.83GHz/667MHz 15.4 Inch TrueLife Wide-screen WXGA 512MB, DDR2, 533MHz 1 Dimm 256MB ATI MOBILITY RADEON X1400 HyperMemory 60GB 7200RPM SATA Hard Drive Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Integrated 10/100 Network Card and Modem Intel PRO/Wireless 3945 802.11 a/g Mini Card Dell Wireless 350 Bluetooth Module (2.0+EDR) 8X DVD+/-RW Drive 53 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery תודה רבה לעוזרים.

bar666xp

New member
לגבי תמיכה בשפה העיברית אם זאת...

הכוונה אז... control panel--> Regional and Language Options בחוצץ languages install files for complex script and right to left... תתבקש לCD של WINDOWS ואז אפשר להוסיף עיברית... ב control panel--> Regional and Language Options וביכלל. לגבי העברת מידע כל עוד לא מדובר בתוכנה כל דרך אפשרית... כבל רשת CD איפרה BT כבל חיבור סיראלי/פרללי פיירוויר הכול עובד אם יש חיבור ב2 המחשבים ברור שההבדל בקצב העברה. הפעם האחרונה שקניתי כבל S.VIDEO הוא עלה כ10 ש"ח אין לי מוסג כמה עולה היום ו..המחיר משתנה לפי אורך הכבל מאיזה חומר החיבורים בקצוות וכו' לשימוש ביתי אני לא חושב שיש צורך ביקרים.

למעלה