הנייד האופטימלי

MD7543

New member
הנייד האופטימלי

אהלן כשאני מנסה להתעדכן בסלט הטכנולוגיה שקיימת היום, אני מתבלבל. אני רואה המון דברים חדשים, כמו זיהוי ביומטרי או think pad וכו'. אני מחפש לקנות מחשב נייד לשימוש רגיל (לא למשחקים כבדים), אבל אני מחפש שהוא ירוץ טוב, יהיה אמין ועדכני לכמה השנים הבאות. מישהו יכול להמליץ לי על מחשב נייד אופטימלי למטרה הזאת? אגב, מסך רק 17 אינצ'. תודה רבה (-:

levikon

New member
בשביל מה לך נייד עם מסך 17 אינץ'?

הוא גם יעלה הרבה מאוד וגם לא יהיה נייד אלה נייח עם אפשרות לעבור מחדר לחדר. ה 17' לא ממש יעילים בתור מחשבים ניידים אמיתיים.

זיהוי ביומטרי

זה גימיג מיותר ברוב המקרים. אין לך מה להתבלבל יותר מידי, תגדיר תקציב וחפש דגמים בזאפ ע"פ התקציב. תן לנו קישונים לניידים רלוונטים לך ונוכל לייעץ לך ביתר קלות. וכפי שנכתב, ניידים עם "17 הם כבדים ומגושמים. לדעתי עדיף לקנות 14-15 וכאשר אתה בבית אתה יכול לחבר למסך חיצוני.

gozala

New member
בדיוק! ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

נייד עם מסך 17 זה לא נייד! חסוך בגודל המסך (המחיר והניידות/המשקל) ורכוש לך מסך 17 בניפרד.

MD7543

New member
15 אינץ' פשוט קטן מידי

אחרי שהתרגלתי לעבוד שנים עם 17, המעבר ל-15 לא יהיה פשוט ולכן אני מעדיף להישאר עם ה-17, אפילו שזה בא על חשבון הניידות או זמן סוללה. אני מחפש בזאפ מחשבים ניידים כמו שאמרת, ואני נתקל במושג "מהירות מעבד".. מה זה אומר? אני רואה שיש כמה עשרות של 2000 מגה הרץ. מעל 2000 יש רק בודדים בכל קטגוריה, כך שאני מסיק שהם לא מיועדים לשימוש רגיל. איפה 2000 עומד בסקאלה של שימושיות/מחיר? איזה מחשב אפשר להשיג ב-11,000 ש"ח? אני פשוט לא מוצא שם אפשרות לקטלג ע"פ גודל מסך.. ותודה על התגובות

לי למשל

יש נייד עם מסך "14, לעומת זאת במשרד יש לי מסך "17. בגלל שמדובר בנייד זה לא נורא בכלל. לכן אני חושב שכדאי לך לנסות לעבוד על נייד עם מסך 14-15 לפני שאתה מחליט. לגבי מהירות מעבד, לניידים פותחה ע"י אינטל טכנולוגיה בשם סנרטינו, הטכנולוגיה כוללת בין היתר מעבדי פנטיום M שהם צורכים פחות אנרגיה ועקב כך הסוללה מחזיקה לאורך זמן והנייד פחות מתחמם. מעבד פנטיום M 1.3 שווה בערך לפנטיום 4 2.6 כך שמדובר במגה הרצים שונים מפנטיום 4. כדי לעזור לך יותר, חפש נייד עם מעבד 1.5 לפחות. 11,000 ש"ח זה תקציב מצויין לניידים וניתן למצוא ניידים מעולים בתקציב הזה.

pim pam pom

New member
מסך 15 אינץ' בנייד זה כמעט כמו 17

אינץ במסך של PC במסך של PC מודדים גם את המסגרת שהיא לבד משהו כמו 2 אינץ ואם כבר אתה רוצה מסך שיהיה די גדול לך על WIDESCREEN לי יש וזה אחלה

MD7543

New member
זה נראה מחשב לפנים

אני אעשה עוד כמה בדיקות בחנויות אלקטרוניקה- אני אוהב למשש. (-: תודה לכולם על התגובות!

Y. Welis

New member
בפועל אין הבדל, כי הרזולוציה בנייד

לעיתים גבוהה יותר מאשר במסך הגדול (כלומר יותר מ-1024 על 768).

Ixion

New member
אם אתה רוצה מסך גדול,

אל תקנה נייד. 17" זה לא נייד, זה תחליף נקי יותר למחשב שולחני. באותו המחיר אתה יכול כבר לקנות שולחניים מפלצתיים. אולי תשקול לקנות נייד קטן (תכלס, זה מחשב נייד), ומסך גדול כך שכל פעם שאתה בבית תחבר אותו?

4tis

New member
אתה יכול לקנות נייד עם מסך רחב של

15.4 וככה הרוחב בדיוק אותו דבר והוא רק טיפה יותר קצר בגובה ,מניסיון של מעבר ממסך שולחני של 17 אינטש זה בסדר גמור

למעלה