הניו-פאנק ?!?!

הניו-פאנק ?!?!

לאחרונה צצו הרכבים/זמרות, בטענה שהמוזיקה שלהם היא-היא פאנק. האזנתי למשל, לאבריל לאבין, בניסיון למצוא את הפאנק בסגנון שלה, אבל הוא התחמק ממני. החוצפן. בכל אופן, כולכם מכירים את הניו-מטאל. מוזיקה שפריקים מגניבים מקשיבים לה. ובכן, הכירו את הניו-פאנק, או העלאק-פאנק, מה שבא לכם. פופ גיטרות לפי דעתי. למשל, לאבין שהוזכרה לעיל, הלכאורה מגניבה-עד-הקאה, שלובשת מה שבא לה, והיא נורא מוכשרת והכל, ויוצרת פאנק איכותי.
הפריקים המגניבים כבר התחילו להקשיב לה. ולא יעזרו כל ההסברים שלנו. תגובות ?

pikitup

New member
לא-לא-לא-לא-לא-לא-לא

זה שהיא אומרת שהיא פאנק לא הופך אותה לפאנק (למרות שאני לא שמעתי אותה טוענת שהיא פאנק). בכל אופן, ניו-פאנק זה פאנק-ריוויול שזה בעצם הפאנקרוק..

המממ... זה הקטע, לא אמרתי

... שהיא פאנק. למרות שהיא בהחלט טוענת שהיא פאנק. ובקשר לניו-פאנק, לא ידעתי שקיים כזה ´זרם´. אז זה פאנק-רוק ? בכל אופן, אז איך מגדירים את אבריל ודומיה- פופ ? (או כמו שאני הגדרתי אותה- פופ- גיטרות...), כל הקטע הזה פשוט צורם לי, אנשים בטוחים שאבריל ופינק הן פאנק, על אף הקשר הקלוש ביניהן ובין סגנון המוזיקה. צריך להגדיר אותך בכל מקרה- כי פאנק הן לא.

Superunknown1

New member
פופ, הגדרה,

יכול להיות גם סליפנוט, אלאניס מוריסט, מרלין מנסון, שאקירה, אווריל, מטאליקה, גרין דיי ובלינק. זה מיינסטרים. אם אתה מתכוון לפופ- מוזיקה קלילה וקיצבית שמופיעה באמטיוי, אז פינק כן, אווריל קצת פחות. לדעתי, לפחות

פופ זה קיצור לפופלרי

הכוונה היא למוסיקה פופלרית. כל מה שיופיע באמ טי וי זה פופ. אבל פופ לא אומר לאו דווקא שזה רע. הגמד

ב.ן.נ.ת.ן

New member
היא האמא של הפאנק

היא punk princess (ככה כתוב באתר שלו או משהו כזה) שמישהו ירה בי

OPERATi0N_iVY

New member
היא די מוזרה...

קראתי ראיון איתה שהיא טוענת שהיא לא רק פאנק, אלא גם הארדקור.. חח.. ועוד ראיון שהיא טוענת שהיא לא פאנק.. אבל סה"כ מה זה מפריע כ"כ כל העניין הזה, הרי ברור לפי המוזיקה ומה שמאחורי המוזיקה שלה שאין לה שום קשר לפאנק... זה לא שהיא באה וקבעה לכם מחדש מה זה פאנק, והכריחה אתכם להאמין בזה...

xero1

New member
נו באמת...

ואני אומר שאני אפגני, אז צריך לקרוא לי ילד אפגני? (עזבו..) זה שהיא , או מישהו אחר בכלל, אומר שהיא פאנק-רוק או פאנק פופ (מה שהיא לא) לא אומר שהיא כן, ולא אומר שבכל זאת צריכים לקרוא לה ככה. וגם אין הרבה להקות וכאלה זמרות כדי להמציא שם חדש לסגנון שבכלל לא קיים. והניו נטאל זה באמת סגנון מפני עצמו, אפילו המטאליסטים אומרים, אין מה לעשות, של הפריקים...

מכחכחת בגרוני...

זה לא דיון על אבריל. היא דוגמה לטרנד פופולרי (מזכיר לכם משהו), בעולם המוזיקה הממוסחר. אמרתם שהיא לא פאנק, ולא משנה איך היא מגדירה את עצמה. כמובן, יש כאן אמת. אבל כל אלה שמאזינים לה ולדומיה יחשיבו אותם כפאנק. אוקיי, וזה- ממש לא רצוי. הפאנק ייחשב למוזיקה של מגניבים שאוהבים מוזיקת MTV- קשר לפאנק אמיתי ? קלוש בהחלט. קפצתי לפורום MTV ונדהמתי לגלות מה הם מגדירים כמטאל ופאנק- לינקין פאנק, P.O.D, פאדל-אוף-מאד, אבריל לאבין, פינק ועוד זמרי פופ וניו-מטאל. זו התופעה הלא רצוייה עלייה דיברתי. צריך לקטלג את אותם הרכבים בקטגורייה מסויימת, שמתאימה להם, לפני שכולם יחשיבו את הפאנק כ-פופ לכל דבר...

בקשר למ-א-גניבה שלנו........./images/Emo67.gif

היא סתם סקייטרית כזאת/פריקית מגניבה, שעושה מוסיקה קלילה ביותר.... מי קורא לשטות הזאת פאנק?!?!

ShLuMp

New member
באמת

נמאס לשמוע עליה כאן! כל פעם הויכוחים האידיוטים האלה שלא מובילים לשום מקום! חבל שאין לנו מנהל שיכול למחוק את כל מה שלא קשור לכאן...

לדעתי

חרשנו ולעסנו אותה יותר מידי לא???? כאילו הבנו היא מאגניבה ומנסה להיות פאנק בכוח אבל מה?? מי איכפת ממנה הWANNABE הדולה בהיסטוריה ועוד מעט תגידו לי שמוקי הוא פאנק(מה קשור לא יודע) יאללה לילה טוב

OPERATi0N_iVY

New member
רק שתדעו...

שכל פעם ש9 אנשים שמים את אותה ההודעה ("היא לא שייכת לכאן היא פופ" במקרה הזה) נוצרים שרשורים כאלה מטומטמים...

ּpine appleּ

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

וואו מעניין לחזור לפה אחרי איזה כמה חודשים ולגבי ההודעה.... אהבתי את הניסוח
כן, זה הפאנק האמריקאי.... חזרתי מארה"ב לפני איזה שבועיים והבנתי איזה ארץ פוזיונרית זאת (לא מדברת בתחום הפאנק, בכלל לכולם חשוב כל הזמן איך הם נראים וכל הקקה הזה, אפילו הממשלה שלהם זאת פוזה אחת גדולה... כן כן ממש עצוב) נחמד לבקר שם והכל כי יש גם הרבה מה לקנות שאין בארץ (דיסקים, בגדים וחיות אחרות) אבל באיזשהו שלב זה נהיה חולני שכל שני מטר אתה רואה איזה מטאליסט מאאאגניב עם בגדים מאאאאאאאאאגניבים מהוט-טופיק והרבה ניטים ושחור בעיניים עצוב עצוב מאוד בייחוד שכל מה שחשוב להם זה המראה אז מה לעשות צריך לחפור קצת מתחת לאדמה ומוצאים כמה אנשים אמיתיים הגעתי לנושאים מאוד לא קשורים אבל סתם התחשק לי לחלוק את מחשבותיי איתכם...

למעלה