הנט הזה

הנט הזה

הרס לי ת`חיים הוריד אותי ברוחניות-ושאף אחד לא יגיד הרי זה תפוז למהדרין:-( מותר? הכל בולשיט תבינו אני בסערת רגשות קראתי תסיפורים בפורום ובכיתי זה כמעט כמו הסיפור שלי הייתי בחור שבקושי חושב על בחורות וכל מה שמסביב!והנה זה התחיל בניק שקראתי לעצמי לאחר מכן מסרים עם בנות כן כן עד כדי כך שנפגשתי אפילו ואני מודה לאלוקים שחתכתי מייד לטובתכם אין לי את הזכות להטיף לכם מוסר אבל תחשבו איפה הייתם ולאן הגעתם לילה טוב! ?

אני מ מ ש לא מבינה אותך!

אתה לא יכול לשמור על עצמך? אין לך ריסון עצמי? אתה צריך בייביסיטר? אני חושבת שאדם בגילך יכול,מסוגל וצריך לדעת איפה הגבולות שלו!!!

קסמאישי

New member
גם אם למישהוא יש שכל

זה לא אומר שיש לו ראש על הכתפיים גם הוא יכול לטעות ובכל מקרה אם זהמביא אותו לידי נסיון אז אסור לו לעשות את זה

מה נסגר?!

מצידי תקראי לי טיפשה אבל אני חושבת שגם את בגילך יכולה להבין דברים פשוטים שכאלו או שגם את אינך יודעת לרסן תאוותיך?!

אני לא משלה את עצמי

שאני לא יכולה ליפול!!ומה הקשר תאוות?זו לא בדיוק תאוה להכנס לתפוז.כוונתי היא שבעבר גם אני וגם חברותי נפלנו כאן וכיום,שנתיים אחרי אני יודעת ומכירה לאן המקום הזה יכול להוביל

מימוש,

היית פעם בניסיון? לא נעים לומר אבל, יש מצב שזה בעיה רפואית, אם את כל כך שולטת בתאוות, בדור הזה. כמובן, כל אחד והנפילה שלו, אבל אין אדם שאין לו יצר. מי שאין לו, שיבדוק את בריאותו (וד``ל)

ניסתי וגם לי יש תאוות

והיה לי חבר שהיינו הרבה זמן ביחד ולמרות האהבה הגדולה יש ריסון עצמי!

זה נקרא ריסון???

עשיתם מצוות ביחד בטח לא? למה את קוראת ריסון? שלא נגעתם? אז בשבילך הנפילה היא עצם הקשר עם בחור... הקב``ה מביא לבן אדם ניסיון שהוא יכול לעמוד בו! ואת נפלת בו....!

קסמאישי

New member
אולי אבל א``א להוכיח

אני מתכוון שיכול להיות שבנ``א חווה דברים שבשביל אדם אחר היו נסיון אבל בשבילו זה היה מוכרח ובלי נסיון והנסיון שלו זה במשהוא אחר שלכן אלוקים הכניס אותו למצב הזה

מימוש,

המקום הזה רע, במיוחד לכאלו שלא מבינים למה הוא רע. אלו שמכירים בסכנות שיש כאן לפחות יודעים להיזהר, וגם זה לא תמיד מספיק. שיקום מישהו ויגיד שהוא לא נסחף כאן, ואני עדיין לא אאמין לו אלא אם כן הוא בתחילת הדרך. עצה שלי- תשמרי על עצמך.

למעלה