הנט הזה

חמודה

אני בחורה שיא המודרנית,אני באה ממשפחה מאוד פתוחה ומי שלא רוצה להגיע למצבים לא טובים אז הוא לא מגיע,זה תלוי עד כמה יש לאדם עמוד שידרה חזק ודעות מוצקות שהוא בטוח בהן

צר לי,

אני לא בחורה מודרנית, אני חרדית רגילה שעומדת על העקרונות שלי בלי מודרניזציות למיניהן (אבל המשפחה שלי מודרנית, אני לא מכחישה). עם כל זה שאדם לא רוצה להגיע למצבים לא טובים הוא מגיע, בדיוק באותה סיבה שפושע לא רוצה לגנוב אבל הדחף לסמים גדול ממנו. יש רגש ויש שכל באדם, וכשהם נפגשים זה לא כ"כ פשוט. עמוד שדרה ושכל יכולים לצמצם נזק, לא למנוע נפילות שהרגש מניע אותן.

אבל

אם בחור יודע למה זה גורם שימנע את עצמו אך במקום זה הוא מכניס את עצמו לבוץ הזה... הגיון,בנאדם שחושב שיש מקום שלא טוב אז הוא לא מתקרב לאותו מקום! ותסלחי לי ועם כל הכנות אנלא מבינה אותם/ן!!!

הסברתי לך,

זה הכל משחקי שכל ורגש. בחור/ה נכנסים הנה בתמימות, נגררים, מוצאים את עצמם במקום שהם לא חלמו עליו ולא רצו להגיע אליו, אבל עכשיו הם כבולים רגשית ולא מסוגלים לצאת. רגש חזק משכל במקרים כאלו, וזה די טבעי ומובן. אם הם באמת היו יודעים מלכתחילה הם לא היו נכנסים לכאן. אני לא יודעת כמה זמן את גולשת, אבל אני גולשת קצת יותר מ4 שנים. עם כל הזהירות שלי ומי שמכיר יודע אני לא יכולה להכחיש שהאינטרנט הרס בי, אומנם לא בכאלו נקודות כמו שהחבר'ה פה ציינו אבל בהחלט שהוא שינה בי. אני מקווה בשבילך שלא תזכי אף פעם להרגיש את מה שהם אומרים, כי אז את כבר תביני. אני חייבת לסגור להיום, לילה טוב והמון הצלחה לך :)

אין אפוטרופוס לעריות

מכירה את המשפט הזה? ובכן, אני מאחל לך שלא תדעי עד כמה הוא נכון!...

מקפיא

New member
צודקת במאה אחוז......

אם לבנאדם בן 18 - 20 אין את הגבולות שלו והוא לא שומר עליהם אז גם בלי הנט הוא היה עושה שטויות... ואני לא מאמין בדברים האלו שזה כמו התמכרות וצריך גמילה מהנט... עדיין לא הגענו למצב הזה.....

אתה צודק ב 100%

אני שמח שהסיפורים שקראת כאן, הזכירו לך היכן אתה נמצא. אני מאחל לך שתקבל החלטה נכונה על ההמשך ושתצליח בה. |מחזיק אצבעות|

תאמין לי

אם יש מישו פה שמצדיע לך יותר ממני, שיקום ויאמר זאת!! אתה סופררר צודק! ואני תומכת בכל מילה ומילה שלך! דברי אמת וצדק! אשרייך!

אני חושב אחרת . . .

אני אמנם מצדיק אותך אך אם אתה מדבר כ``כ בלהט כואב שכזה זה נשמע שאתה באמת כואב על הכל וזה מציק לך, אך לא... כל מה שהרגע ציינתי ואמרתי לא נראה לי שזה באמת כואב ומציק לך, כי אם זה היה באמת כך אז אתה היית מזמן מתנתק מהאינטרנט `הסורר והקלוקל הזה`, אלא מה... אתה רק יודע לכתוב ולהביע את זה יפה אך אינני חושב שפיך וליבך שוים בזה, כי כל בנאדם נורמלי ברגע שמציק לו משהו אז הוא מנסה למגר ולהתרחק מהתופעה המכאיבה מה שלא קיים אצלך...

לביס דין של מעלו

תבוא אתה לבד, בלי הנט.. כדאי שתאשים את היצור הנכון. מי שרוצה להידרדר עושה זאת גם בלעדי הנט, אני מתחייב לכם...

זה עדין לא אומר

שבאינטרנט אין מקומות שליליים.ותפוז הוא אחד מהם.הוא לא אמר הנט רשע ואני הצדיק אלא לא שיקר לעצמו שזה `הועיל` לו ברוחניות כמו שמישהי אמרה כאן.

זה יכול להועיל

יש הרבה צדדים, אבל זה איננו הנושא.. אפשר להכיר בחורות גם בלי אינטרנט וגם בלי צט, מי שמשתמש בזה לרעה-סופג את הרעה!

כל אחד

נפל בנט הזה , ואין מישהו שיקום ויגיד שלא, כי הוא שקרן ,ואין להאמין לו. אני אישית נפלתי בקשרים עם בנים .

19אריאל

New member
יצאתי מהסרט שלך.

אני גולש רק בפורום הזה ומקסימום חדשות ומזג אויר. הפורום הזה הוא דבר מאוד חיובי בעיני.

למעלה