זה עניין פוליטי-חברתי
במקור זה לא מונח גנאי. אני, אישית, מעדיפה את המונח Jew, כלומר אני אומרת I am a Jew ולא I am Jewsih. זה מתקשר לי יותר עם מוצא אתני, למרות שסמנטית אין הבדל. אני גם ממש לא מרגישה צורך להשתמש במונח יותר "מרוכך", אני יהודיה גאה. האנטישמים משתמשים במונח הזה בדיוק מאותה סיבה, הם רוצים לתאר את היהודים כגזע נאלח ולא עם אסוציאציה יותר אמונתית או פחות טוטאלית ("A Jewish person" למשל, כולל גם את המילה person, והם לא רוצים להזכיר שהיהודי הוא גם אדם), אבל זה לא הופך את המונח עצמו למונח גנאי. מונח גנאי ליהודי הוא, למשל, קייק (שאין לי מושג מה מקורו). או המונח Jew boy שהזכרת. מי שמשתמש במונח Jew כשלעצמו כמונח גנאי למעשה מזהה את היהודיות כשלעצמה כסיבה לגנאי ולכן בכלל לא משנה איזה מונח הוא יאמץ לצורך העניין. אגב, המונח The Jew בלשון יחיד משמש אנטישמים לאפיון של היהודי באשר הוא, של ה"ארכיטיפ היהודי". באתרים של לא-יהודים שעושים פארודיה על אנטישמיות, משתמשים לעיתים במונח The Jew בלשון יחיד באופן מוגזם, כל דבר שעושים יהודים מתואר כ"היהודי עושה כך וכך", "היהודי זומם כך וכך", "היהודי רוצה כך וכך". הם גורמים לזה להשמע מאד מגוחך, גורמים לאנטישמים להיראות נלעגים, הם גורמים לי לצחוק, הם באמת מקור של תמיכה נפשית בשבילי (אני נתקלת בהמון אנטישמיות ברשת). עוד מונח שמשמש לצורך סאטירה/פארודיה על אנטישמים הוא צורת הכתיב Jooooos במקום Jews.