הנחת עבודה ראשונה...

R A M1

New member
הנחת עבודה ראשונה...

השאיפה להארה נובעת מהפחד לקבלת החיים כפשוטם

boya ka

New member
למה פשוט

כשיש ויפססנה וקרישנצנה... הרבה יותר כיף לספר לחברה שאתה מודט על פרחים ועצי נוי, פשוט זה לא כיף, בשביל זה לוקחים סמים 3 שנים וחצי ויודעים על אנרגיות וכאלה... שאיפה זה לא לקחת אוויר לריאות בעצם ? פחד זה לא בריחה ? יצאתי חכם בהערות שלי ? מישהו ישפוט אותי ? או שבעצם אני יוצא מלך וכולם ילכו אחרי ? ולסיום שיתוף קטן, ההארה תגיע ברגע שאנשים יפסיקו לכתוב ולקרוא ספרים על הארה ! ויתחילו לנשום, ולמצמץ ! ולצאת מהסרט שיש משהו מעבר לרגע הזה !

boya ka

New member
איזה זין

כמעט יצא לי לכתוב ב 1:11 ואפילו לא התכוונתי לזה ! ידעתי שלא הייתי צריך להוסיף משהו ! יצאתי אפס ! איך יקבלו אותי מחר החברה ?

קמהדנו

New member
צא, צא מהסרט ../images/Emo202.gif

פייר, יצאת בוס

קמהדנו

New member
אויויוי

שתקתי עשרה ימים, קפצתי עירום כמו משוגע, והנחתי הנחות עבודה על הארה, ועדיין לא הגעתי להארה

boya ka

New member
נשמע מעניין

מלמדים את הקפיצה בעירום איפשהו ...? פשוט דמיינתי לעצמי מרכז רוחני של קפצנים כאלה, בעיניי רוחי זה נראה לא רע בכלל... אם אתם יודעים למה אני מתכוון :>

R A M1

New member
../images/Emo12.gifפגשתי מישהו

שמדט על שפת הים, התבוננתי בו לאורך התרגול שלו והבחנתי שבכל פעם שנשם הוא גם מצמץ. היה לי ברור שזה חלק המתרגול מפנה שזה התרחש גם בשאיפה וגם בנשיפה, הייתי מוקסם מהסינכרון היה ברור שהוא שולט בו בצורה מושלמת. זו הייתה טכניקה שלא פגשתי קודם היא הזכירה לי את השיטה האיבכון של רפי רוזן אבל היה בה משהוא אמיתי. אחרי שסיים נגשתי אליו ובדחילו ורחימו בקשתי ממנו שיסביר לי על הטכניקה שהוא מתרגל. הוא הסביר לי על הנשימות ועל החיבור לדופק הלב, הכול תחושתי הוא אמר לי. והמצמוץ שאלתי. אה... זה, לפתע הוא היה במבוכה, זה זה טיק שיש לי בעיינים נולדתי ככה הוא חייך נבוך ופנה ללכת. לא ידעתי איפה לקבור את עצמי.

boya ka

New member
היית צריך לשחות !

יכולת לקבור את עצמך בחול... העיקר שהוא נושם כמו שצריך !

R A M1

New member
../images/Emo19.gifכבר כמה שנים

שיש לי בעיה עם הזימים שמאחורי אוזן שמאל.

boya ka

New member
חדש ~#$

קרם גילוח לזימים עיקשים !!! מורחים 3 פעמים מאחורי האוזן בתנועה מעגלית, כל הדגים יריעו לך...

Vguru

New member
הנחת עבודה שניה...

אוכל לעבוד טוב יותר אם אפסיק להסתמך על הנחות.

למעלה