הנחת ארנונה

Miss Ziggy

New member
הנחת ארנונה

שלום אני רוצה לקבל הנחת ארנונה לסטודנט יש לי את כל המסמכים מלבד האישור של ביטוח לאומי באתר ביקשתי שישלחו לי אישור מעמד לא עובד ושלחו לי שלא הצהרתי שאינני עובדת ובשל כך לא יכולה לקבל את האישור שאלתי את רכז הארנונה והוא אמר שמעולם לא שמע על תשובה כזו מצד ביטוח לאומי האם זה קרה למישהו כאן? ומה עליי לעשות? זה אומר שאם לא הצהרתי על עצמי בשנה האחרונה כלא עובדת לא אזכה להנחה? יש חלי אפשרות להצהיר בפני רואת חשבון שאינני עובדת והיא תצהיר זאת- האם זה תופס? אשמח לעצתכם תאנקס

Jazz Jackrabbit

New member
תצהירי בביטוח לאומי שאת לא עובדת...

[זה דורש מילוי של טופס דין וחשבון רב-שנתי] "מעולם לא שמע על תשובה כזו מצד ביטוח לאומי"? זו דווקא התשובה היותר נפוצה שלהם.

../images/Emo45.gifנכון

תריך להדפיס את הטופס מהאתר שלהם ולצרף משכרות ש 2 חודשים אחרונים או אישור/ים הפסקת עבודה, בדואר לוקח לזה איזה חודש להגיע, אז עם יש לך זמן בחופשת סמסטר אני ממליצה ללכת לסניף שלך ואז הם מוציאים את זה על המקום. ושיהיה בהצלחה

Miss Ziggy

New member
היי תודה על התשובות עוד שאלה

אפשר להביא את הפירוט חשבון שלי בבנק בחודשים האחרונים אין לי תלושי משכורת ואישור הפסקת עבודה

deathcaster

New member
תגובה

במסוף של בטל"א הם רואים אם עבדת (במקום עבודה חוקי, כי אם עבדת "שחור" הםלא יכולים לדעת) או לא. תביאי לסניף של בטל"א רק תעודת זהות ואת הטופס המתאים שהורדת מהאתר, הם יפיקו לך אישור במקום.

למעלה