"הנחש שייחל למות"?

Vendetta

New member
"הנחש שייחל למות"?

"You're a beast, evil one Above your head lays a Star In your heart is buried the jewel of a Serpent who wished to die" -Moonspell (Vampiria) מה המשמעות של הסמל הזה? אני מניח שהוא קשור לתורת הנסתר, ולכן אני שואל כאן. כמו כן, ללהקה Opera IX יש לוגו של נחש שאוכל את עצמו. האם מדובר באותו סמל?

לא נראה לי

בשיר עצמו, נראה כאילו יש התייחסות לשני סמלים. הסמל הראשון המתואר, יכול להיות שמתייחס לשטן, כפי שהוא מצוייר בחבילות טארוט שונות (השטן נקרא לעיתים גם The Beast). קישור לתמונה בתחתית ההודעה. הנחש שאוכל את עצמו - הוא נקרא אורובורוס.

Vendetta

New member
הניחוש הכי טוב כרגע

זה ש"הנחש שייחל למות" זה האורובורוס (תודה על המידע). לא נראה לי שזה קשור לשטן, שכן ההתיחסות בשיר היא לדמות נשית, והשטן ככל הידוע לי מתואר בדרך-כלל כדמות גברית.

לגבי השטן

אולי כותב השיר רצה להשוות את אותה הדמות הנשית לשטן? ההתייחסות ל- Beast וכן ל"כוכב מעל הראש" יכולה לחזק את הטענה הזו. מה שכן, לא זכור לי קשר ישיר בין דמות השטן בטארוט (אם זה אכן המקרה וזו ההשוואה) בה מופיע האורובורוס. * ואם נניח לרגע שבתודעה של חלק מהאנושות השטן הוא כל-יכול כמעט, אז מה הבעיה שלו ללבוש איזו צורה שירצה?

Vendetta

New member
אתה צודק, הדמות באמת שטנית

גם אם לא השטן בעצמו. זה די משתמע מהשיר. "Vampiria, you are my destiny My only Love and true destiny Vampiria... You're a beast, evil one Above your head lays a Star In your heart is buried the jewel of a Serpent who wished to die your red long tongue has her poison And you will spread it as you breed In a unique transilvanic dream Conceiving the creed of all creeds Vampiria, fly Vampiria In your eye burn, defying All those who in silence sleep In a city once named Desire Dreaming with the entombed dear The lady has fallen in a blossom Spread far away by undesirable winds To females conspiring in gloom Hiding your pearls from the pigs So open your arms! They were shaped as wings A serenade of revenge draw on your lips The sombre hill you're staying in Is now defined And your Star had start to shine Depart now on your bright wings The world envy The skies have always seduced you Precious Queen and you know your time has come To fly away with Me, so far..." -Moonspell (Vampiria)

ToryMaster

New member
אם אפשר להשחיל שאלה

עקב דיון בפורום אחר, רציתי לברר את זה באופן ברור יותר, ההארטגרם [מוכר יותר בתור הלוגו של HIM]ף זה לא סמל שהיה קיים קודם, נכון?

לא הצלחתי למצוא התייחסות לזה

בשום מקום שלא קשורה ללהקה. מכאן אני יכול להניח שהלוגו הזה הוא כנראה המצאה שלהם.

imdark

New member
תאמת

מאיזה שהיא סיבה אני בטוח שראיתי אותו בעבר או לפחות משהו שדומה לו רגע ניזכרתי במשהו יש איזה סמל של שני נחשים שהם אחד והם אוכלים אחד את השני הסמן הזה דווקה קיים בהרבה גרסאות וגם בסמל מדיציני מסוים עם אני לא טועה

Ligeiro

New member
להה

זה כבר קיטצ'י מדי

Ligeiro

New member
אורובורוס

"באלכימיה הדרקון, או הנחש, האוכלא ת זנבו שלו מכונה "אורובורוס". הדרקון היה סמלו של האל מרקורוס והמעגל היה סמל מעגל הטבע הנצחי. כיוון שהאורובורוס יוצר את עצמו מחדש באוכלו את גופו שלו\ הוא מסמל חומר המשנה את צורתו, ולפיכך את האלכימיה עצמה." מתוך "סמלים וסימנים" / מירנדה ברוס-מיטפורד.

למעלה