הפיתונת מאקלותי שלי שקניתי בגיל 6 חודשיים באורך 80 ס"מ, מתה היום.היא יצאה מהטרריום.הרימה את המכסה(למרות שהיה עליו משהו), ועלתה לחשמל והיא התחשמלה ומתה הגיע אלי באורך 80 ס"מ בת 6 חודשיים, ומתה בגיל שנה ו-4 חודשיים באורך 1.50 מ'.
אז ככה מאז שהיא אצלי הנתונים הם כאלה(האכלות ונשלים): עכברים-19 אוגרים-2 חולדות-9 נשלים-7 כמובן, שיש האכלות ששחכתי לרשום או משהו.אבל הרוב כאן.אומנם לא הרבה אוכל.אבל תראו איך היא גדלה יפה מאוד.
היא התחשמלה? גם אם הנחש לא בורח איך יש אפשרות להתחשמלות. מילא הנחש-זה מצער אך זאת בהחלט רשלנות ואולי יצאתם בזול שרק הנחש התחשמל! אני לא רוצה להוסיף יותר מידי אך תתקנו את המערכת במיידי,בלי שום פשרות.
לא הבנתי ממש מה אמרת, שאני נכנסתי לחדר ראיתי אותה בתוך הלוח חשמל(עם כפתורים שמורידים ומעלים, זה הלוח של כל הבית שהוא נמצא בחדר שלי). ראיתי אותה מתה ושמעתי את החשמל כזה מזמזם.ופירקנו את כל הלוח כדי להוציא אותה(כמעט חצי גוף היה בפנים).
לא הסברתה את זה ככה,אז אם זאת מערכת סגורה שהנחש הצליח לחדור לתוכה אני לוקח את דברי בחזרה וכאמור צר לי על הנחש. ובכל זאת בתור חשמלאי אנה ממך תסביר איך הלוח חשמל בתוך החדר שלך? אני כמובן מסיק זאת על פי צילומים קודמים של הטרריומים שלך.
אם אתה תכניס את היד או חוט ברזל לחשמל אתה לא תתחשמל? אם מישהו יהיה אצלי בחדר(אולי שחר ראה), אז אני יוכל להראות לו במה מדובר.פשוט הנחש נכנס לשם ומן הסתם יש שם חשמל.