הנחשים שלי

הנחשים שלי

נכון לעכשיו אני שם את התמונה של הכרכן, מחר אולי אני אוסיף עוד. בינתיים אפשר לתת חוות דעת

הפיתון

כל התמונות צולמו לפני כ 4 חודשים היום הכרכן עבר את ה-50 ס"מ והפיתון עבר את ה-80

תמונה עדכנית

הנה הפיתון היום ד"א הוא אומנם ממש יפה אבל האמנתי שתיתלהבו יותר מהתמונה של הכרכן לא נורא

תודה רבה

בתור דבר ראשון תודה על המחמאות על הפיתון ועל התמונות. הפיתון כמו שכבר רשמתי בן כ-8 חודשים וגודלו עבר בקצת את ה-80 ס"מ (אני מבקש אם למישהו יש שיטה מדויקת לבדוק שירשום איך, אני לא ממש מעונין לנסות למתוח אותו בכוח) הוא אוכל חולדה בינונית ו2 עכברים בשבוע והוא אצלי מאז שהוא היה בייבי אם יש עוד שאלות תרגישו חופשי

בקשר למדידה

אני מניח אותם על בלטות של 20 ס"מ או מחזיק אותם צמוד ורואה מה אורכם (הערכה). אני חושב שהכמות מזון שהוא מקבל היא קצת רבה בהתחשבה בעובדה שזה לא נחש שאמור להגיע לגודל גדול במיוחד ועם הזמן הוא פשוט יצבור שומן. אני מציע לך להאכיל אותו בשני עכברים או חולדה אחת בינונית בשבוע ולא יותר מזה. אני בספק אם הנחש הזה ממהר לאן שהוא עם הקצב גדילה או שאתה לחוץ על זה שיגדל. גם על שני עכברים בשבוע הוא יגדל בקצב טוב.

בקשר למדידה...

אפשר לקחת חוט ארוך ולעביר על גוף הנחש מהראש עד קצה הזנב וככה אתה לא צריך למתוח את הנחש פשות תזיז את החוט בהתאם לגוף של הנחש ובסוף למדוד את החוט

איך יכול להיות?

שלי בן 8-9 חודשים והוא כ-65 סמ,וזה בדוק...אני נותן לו ליזחול לאורך הפנלים והוא פשוט נימתח ויחד עם הפנלים אני מותח מטר ומקסימום יכול לטעות בסנטימטר אחד או שתיים,אז איך ייתכן 80 סמ ויותר בן 8 חודשים? יונתן,יש איזה מדידה יותר מדוייקת...אורך=גיל מסויים.

אורך לא = גיל בנחשים.

תקרא את ההודעות שלו ותראה שהוא מאכיל את הנחש שלו יותר ממה שאתה מאכיל את שלך וזו הסיבה. חוץ מזה לא כל הנחשים גדלים באותו הקצב גם כשהם אוכלים אותו הדבר. כמו שלא כל בני האדם מגיעים לאותו הגובה כך גם נחשים, לא כל הפרטים מאותו המין יגיעו לאותו האורך. בקשר למדידה השיטה הכי אמינה היא לחנוק את הנחש ואז אפשר למדוד אותו איך שרוצים ללא שום דאגה

AB15

New member
השיטה שלי למדידה..

לי יש בואה וכרכן.. את הכרכן הייתי מודד בכך שהייתי נותן לו לזחול בין המקדלת להגבעה של השולחן ואז הוא היה נמתחת בשביל לעבור.. עכשיו הוא כבר ארוך בשביל זה אז יום-יומים לפני האוכל אני מחזיק את הנחש באיזור הראש ומנסה למתוח עד כמה שהנחש נותן בלי ליצור עליו לחץ! ואז בעזרת מד מטר שהוא לא קשיח אבא שלי מודד את הנחשה.. וככה אנחנו יודעים מה גודלה. אבל שלא תבינו לא נכון אני לא עושה את זה כול שבועה אלא פעם בהרבה זמן אם בכלל..

נחשים גדלים בהתאם לכמות המזון

תן לפיתון בורמזי לאכול בלי הגבלה ותוך שנה מהבקיעה יש לך נחש של שניים וחצי מטר אורך. תן לאח שלו 2 עכברים בשבוע ותוך שנה יש לך נחש של 1.4מ'. כמובן שהנתונים הם בערך אבל זה הרעיון.

למעלה