הנחשים שלי ושל תום

T M Y

New member
טעות..

או שני או שלישי אני לא סגור בכול אופן הראשון כאן.. והכרכנית הכי יפה בעולם הדוגמנית מס' אחת גם כאן..

gaichuk

New member
אתה בטוח?

שתי מטר שלושים אומרים אחרת...

רן333

New member
איזה כרכן זה?

(במבט ראשון הוא נראה לי כמו Elaphe obsoleta quadravittata. אבל אז שמתי לב שיש לו כתמים די בולטים וגם פס בזווית העין, וזה לא כל כך אופייני לפרטים בוגרים של quadravittata). האם באמת מדובר בהכלאה עם בולסנייק?

gaichuk

New member
שאלה טובה.

בדיוק היום דיברתי עם יונתן עליו. המופע הכי קרוב שראיתי אליו היה של Elaphe obsoleta quadravittataXlindheimerii או Texas Rat X Yello Rat . בולסנייק לא נפסל בגלל החיספוס ('קרינים') על הגב,הדוגמא והגודל. בקצה כל קשקש יש שתי נקודות אדומות קטנטנות וזה גם מסבך קצת את העניינים. הנחש הזה עבר גילגולים רבים ואין לי תיעוד מדויק של 'אילן היוחסין' שלו. אני מצרף תמונה שצילם שחר בשביל להראות את הדוגמא קצת יותר ברור.

tomdror123

New member
שאלה....

זה זכר? אם זה נקבה למה לא תעשו איזה זיווג ... :) נוו חברה אך המתכדרת שלי.... 85 ס"מ בת8-10 חודשים...לא בטוח ממש כי הבאתי אותה ב4 ועכשיו ה12 ואני לא יודע בת כמה היא הייתה שלקחתי אותה....

Rea Livny

New member
גיא אתה מרמה../images/Emo6.gif

לא שווה, הנחש שלך הוא הכלאה בול סנייקXכרכן צהוב.זה לא הוגן. נחש ממש יפה אבל...

gaichuk

New member
ישנן חילוקי דיעות בנוגע לבולסנייק..

אבל זה נכון שהוא לא נקי. אז מה...

Rea Livny

New member
אין לי בעיה

עם זה, הוא דווקה נחש ממש יפה וגדול. הוא גופר,בול סנייק וכרכן צהוב לא? ז"א אחד ההורים הוא הכלאה של בול וגופר והשני הוא כרכן צהוב..

T M Y

New member
לא פייאר חחח!

הכרכן שלך לא נקי אחי (הוא על אקסטות?) בוא נעשה לו בדיקת שתן חחח בכול מקרה מהכרכנים הנקיים שלי הכי יפה באו תבדקו באמת..

gaichuk

New member
לא פייאר נשאר במרוקו...

אגב,איך אתה יודע בודאות אם הנחש שלך 100% נקי ולא עבר תוספות ושיפוצים בעבר הרחוק ? לא רק אתה,כל אחד שמחזיק נחש. בעיקר אלו שמחזיקים בזעמנים מהסוגים הנפוצים ושמתרבים אחד עם השני כגון כרכנים,קינגים ובולים. הדבר היחיד שיגיד באופן חד משמעי אם נחש נקי זו בדיקת DNA. לא מראה,לא גודל,לא ספירת קשקשים ולא בטיח. DNA. או כמו שאתה אומר, "בדיקת שתן" ...

T M Y

New member
חחחח האמת

אני לא יודע.. ולא הכי משנה לי בדיקת שתן..-כתבתי את זה לאחר שכתבתי שהוא לוקח אקסטות יענו נרקומן אז נעשה לו בדיקה לראוןת שהוא נקי מסמים לא התכוונתי לדי אן אי

למעלה