הנחיות מעצבנות

shaycn23

Well-known member
לא מספיק לדעת שזה הסגר הכי מטופש שתוכנן אי פעם..מותר לעבוד וללכת לים ולהפגין וללכת לבית כנסת ומה לא..אה, רק לא להתארח בחג אצל המשפחות,
אז הבוקר עיצבנו אותי עוד יותר עם ההקלות להגבלות..1000 מטר במקום 500 מטר, שזה אומר שיכולתי להגיע לאמא שלי ולחגוג עם המשפחה, אבל אמא שלי לא הכינה ארוחת חג, ולא הזמינה אף אחד כי קודם הגבילו אותנו ל500 מטר.
לא מספיק שסגרו אותנו, גם מוציאים אותנו פראיירים.

אבח"י

Well-known member
לא מספיק לדעת שזה הסגר הכי מטופש שתוכנן אי פעם..מותר לעבוד וללכת לים ולהפגין וללכת לבית כנסת ומה לא..אה, רק לא להתארח בחג אצל המשפחות,
אז הבוקר עיצבנו אותי עוד יותר עם ההקלות להגבלות..1000 מטר במקום 500 מטר, שזה אומר שיכולתי להגיע לאמא שלי ולחגוג עם המשפחה, אבל אמא שלי לא הכינה ארוחת חג, ולא הזמינה אף אחד כי קודם הגבילו אותנו ל500 מטר.

אני הייתי מכין אוכל, או מזמין אוכל והולך אתו לאמא שלי. כן, באמת.

shaycn23

Well-known member
אני הייתי מכין אוכל, או מזמין אוכל והולך אתו לאמא שלי. כן, באמת.
אחרי בדיקה, גם 1000 מטר לא היו עוזרים , כי אמא שלי מתגוררת במרחק גדול מזה ואם הייתי יוצא לפני הסגר אז הייתי מסתכן בקנס כשהייתי חוזר.

אבח"י

Well-known member
אחרי בדיקה, גם 1000 מטר לא היו עוזרים , כי אמא שלי מתגוררת במרחק גדול מזה ואם הייתי יוצא לפני הסגר אז הייתי מסתכן בקנס כשהייתי חוזר.

אז נחסך "תסכול" אחד, על זה שלא הכינה למרות שלכאורה "יכלה להכין". תראה, אתמול בת זוגי ובתו ונכדינו, הארבעה, נסעו לבקר את הסבתא-רבא בבית האבות. היא עוברת תקופת צלילות מרתקת. התקשרה לנכדה, הזמינה אותה לבקר.. אנחנו עדים לתהליכי דמנציה, והנה מבליחה לה תודעה בהירה ומנצנצת.

SupermanZW

Well-known member
פשוט אמור שאינך יודע להעריך מרחק. מצא דרך, תמיד אפשר להערים על פקח מטומטם.

דיברגנט חדש

Well-known member
ווואוווו, כעת הכנסת אותי לבעיה, כאשר כותבים בהנחייה מרחק של 1000 מ' למה הכוונה??
בשום מקום לא מוזכר ולא מודגש מרחק אווירי!!!
ברור שאווירי, כי הכוונה שתעשה את זה ברגל ולא במכונית.
אם אני לא טועה, יש איסור של שימוש ברכב, אלא אם כן, זה למטרת סחיבה של דבר מה.

SupermanZW

Well-known member
אחרי שראיתי איך שוטרים מתנהגים באגרסיביות לאזרחים, לא רוצה להגיע בכלל לשיח עם מישהו מהם
הוצא אישור "תוקע בשופר", זה ישחרר אותך ואת כל בני משפחתך מהסגר, לחילופין, אשתך (אם יש) יכולה להוציא אישור "הולכת למקווה", כל אחד ואחת מבני ביתך יכולים להסתובב עם ארבעת המינים, כשבדרך מהבית אתם אומרים שאתם הולכים לקנות ארבעת המינים, ובדרך חזרה אומרים שקניתם ארבעת המינים ויכולים להציגם כראיה. יש עוד דרכים.

dory30

Well-known member
הוצא אישור "תוקע בשופר", זה ישחרר אותך ואת כל בני משפחתך מהסגר, לחילופין, אשתך (אם יש) יכולה להוציא אישור "הולכת למקווה", כל אחד ואחת מבני ביתך יכולים להסתובב עם ארבעת המינים, כשבדרך מהבית אתם אומרים שאתם הולכים לקנות ארבעת המינים, ובדרך חזרה אומרים שקניתם ארבעת המינים ויכולים להציגם כראיה. יש עוד דרכים.
אני לא אנטי דתי, ולא פעם הולך במוצאי יום הכיפורים (אחרי צום כמעט מלא, להוציא מים כי אני מתייבש בקלות רבה) לבית הכנסת הסמוך למגוריי כדי לראות את התפילה. עם זאת, בחסות הקורונה נתניהו מבצע טליבניזציה של המדינה. אם יהיו מהומות דמים, דמו בראשו וכל האחריות עליו. לא על המפגינים, לא על כוחות החירום. עליו ועל כל מי שעוזר לו, כולל אנשי מקצוע שהפכו למשת"פים שלו.

dory30

Well-known member
כן, פקחים הם לרוב לא בוגרי הרווארד. בקושי סיימו את שלב הקרוא וכתוב, או את לוח הכפל. גם זה לפעמים לא נכון לגביהם.

dory30

Well-known member
נכון שי, העיקר שיולי אדלשטיין דיבר על שכל ישר. אצל הגאונים בממשלה הכל עקום, כמו מגדל פיזה בערך.

shaycn23

Well-known member
נכון שי, העיקר שיולי אדלשטיין דיבר על שכל ישר. אצל הגאונים בממשלה הכל עקום, כמו מגדל פיזה בערך.
עקום זה בגלל שאין התנהלות של ממשלה. כשאדם אחד מושך את כל הסמכויות אליו, אז הוא מבטל בעצם את כל שאר התפקידים. וזה ראש ממשלה שהיה חשוב לו לשבור שיא במס' שרים לקדנציה. אין לו שום תכנית, הוא מתנהל כמו בשוק, מחליט מהיום למחר, לעיתים משנה את הנחיותיו לאחר נאום והרצאה או שלעיתים שובר את ההנחיות שיצר בעצמו, נותן הנחה למגזר כזה והנחה למגזר אחר כשמפקד הקורונה שאותו מינה רצה סגר. איך מספר הנדבקים לא יעלה, תגיד לי?

SupermanZW

Well-known member
יולי אדלשטיין מסוגל לדבר בהיגיון רק ביולי ואפילו אז הוא מדבר הרבה שטויות. עכשיו ספטמבר, לכן עכשיו הוא מדבר רק שטויות.

אבי בן 1231

Well-known member
האשמת ראש הממשלה, הקבינט וכל העולם בהטלת הסגר זה העיסוק היחיד פה בפורום.
מה דעתכם לעשות פסק זמן ולהעיף מבט במראה ולראות מי האשם העיקרי והיחיד ששומרי החוק והתקנות כמוני ועוד רבים אחרים, נמצאים בסגר בחגים.
|תוהה||תוהה||תוהה||תוהה||תוהה||תוהה|

dory30

Well-known member
האשמת ראש הממשלה, הקבינט וכל העולם בהטלת הסגר זה העיסוק היחיד פה בפורום.
מה דעתכם לעשות פסק זמן ולהעיף מבט במראה ולראות מי האשם העיקרי והיחיד ששומרי החוק והתקנות כמוני ועוד רבים אחרים, נמצאים בסגר בחגים.
אם לדעתך הנושא לא מתאים, תעלה נושאים משלך. אני בטח לא אמנע ממך. אתה רואה את אנחנו על המפית? כאחד שמתעניין באוכל, אני בהחלט ממליץ. הפעם הוא עושה את התוכנית בישראל, חלקה צולם בתקופת התפרצות הקורונה (שני הראשונים, אם הבנתי נכון, עדיין היו קצת קודם).

אבי בן 1231

Well-known member
אם לדעתך הנושא לא מתאים, תעלה נושאים משלך. אני בטח לא אמנע ממך. אתה רואה את אנחנו על המפית? כאחד שמתעניין באוכל, אני בהחלט ממליץ. הפעם הוא עושה את התוכנית בישראל, חלקה צולם בתקופת התפרצות הקורונה (שני הראשונים, אם הבנתי נכון, עדיין היו קצת קודם).
או "פרדונה"! לא ידעתי שבפורום מכובד זה יש נושאים השייכים למעלה הנושא, ממי צריך לבקש רשות להשיב, האם כבודו הוא זה שמאשר או לא מאשר:D:p:mad:
אם תגובותיי אינן מתאימות לך תוכל במטוטא ללחוץ על הלחיץ "התעלם" ולא תאלץ לסבול מתגובותיי על המסך הקדוש שלך!!!
יש שמועות שתופעת לוואי של עטיית מסיכה היא טמטום, לך תדע האם זה נכון!!!

למעלה