הנחיות לרומניה

מצב
הנושא נעול.

אלמה3

New member
הנחיות לרומניה

הנחיות לרומניה
אני בע"ה אצא לרומניה באמצע ינואר אני מבקשת מכן הבנות שמכירות את מסלול רומניה מידע לגבי כמה נושאים: 1. כמה עלות המסלול (עם קלדרון)ללא טיסה ובית מלון. 2. מה הכתובת של הקליניקה - דחוף ביותר. 3. האם ידוע לכן שם מלון הקרוב ביותר לקליניקה (שם ,כתובת, טלפון) לא חשוב העלות (יקר או זול לא משנה) הרבה תודות אשמח אם יהיו לי כל התשובות

אודות רומניה

הנחיות לרומניה
אני בע"ה אצא לרומניה באמצע ינואר אני מבקשת מכן הבנות שמכירות את מסלול רומניה מידע לגבי כמה נושאים: 1. כמה עלות המסלול (עם קלדרון)ללא טיסה ובית מלון. 2. מה הכתובת של הקליניקה - דחוף ביותר. 3. האם ידוע לכן שם מלון הקרוב ביותר לקליניקה (שם ,כתובת, טלפון) לא חשוב העלות (יקר או זול לא משנה) הרבה תודות אשמח אם יהיו לי כל התשובות
אודות רומניה
ראשית עייני בשאלות נפוצות כאן בפורום , במידע על מרפאות ורופאים , יש כמעט את כל המידע לו את זקוקה , . עלות מסלול , שני סוגי מסלולים , מסלול א מובטח לך כל העוברים שיווצרו משש בציות , אם לאחר החזרה מקפיאים עלות 3500 דולר. מסלול נוסף הינו 4 + 4 בו את מקבלת את כל העוברים מ4 בציות , אם נשאר לאחר החזרה מקפיאים אולם באם לא הרית או שמשהו השתבש בשליש הראשון ואבדת את ההריון את זכאית לנגלה נוספת של 4 בציות טריות. עלות מסלול 4500. אם הרית והכל בסדר כפרה על ה1000 הנוספים. מאחלת לך להיות במצב זה. שם הקליניקה סאביק. מלון קרוב לקליניקה = מלון לב אור שם אני התאכסנתי מרחק של כחצי שעה הליכה. ופחות מ10 דקות נסיעה

אלמה3

New member
תודה

אודות רומניה
ראשית עייני בשאלות נפוצות כאן בפורום , במידע על מרפאות ורופאים , יש כמעט את כל המידע לו את זקוקה , . עלות מסלול , שני סוגי מסלולים , מסלול א מובטח לך כל העוברים שיווצרו משש בציות , אם לאחר החזרה מקפיאים עלות 3500 דולר. מסלול נוסף הינו 4 + 4 בו את מקבלת את כל העוברים מ4 בציות , אם נשאר לאחר החזרה מקפיאים אולם באם לא הרית או שמשהו השתבש בשליש הראשון ואבדת את ההריון את זכאית לנגלה נוספת של 4 בציות טריות. עלות מסלול 4500. אם הרית והכל בסדר כפרה על ה1000 הנוספים. מאחלת לך להיות במצב זה. שם הקליניקה סאביק. מלון קרוב לקליניקה = מלון לב אור שם אני התאכסנתי מרחק של כחצי שעה הליכה. ופחות מ10 דקות נסיעה
תודה
לך שלום, תודה על המידע עזרת לי מאוד.

Pugili

New member
בהצלחה אלמה ../images/Emo45.gif

תודה
לך שלום, תודה על המידע עזרת לי מאוד.
בהצלחה אלמה

פולניה1

New member
מלון ברומניה

בהצלחה אלמה
מלון ברומניה
שלום וקודם כל שילך בקלות ובהצלחה . המלון קסה לוקטו קרוב לקליניקה , באותו רחוב קרוב למרכז ,קרוב לסופרמרקטים , מסעדות , חנויות .... נעים , ביתי , נקי , מאיר פנים , המנהלת ישראלית , ציפי . טל. 46 44 224 4021 + פקס. 68 44 224 4021 + WWW.CASALOCATO.RO [email protected] המחיר היה לא מזמן 75 יורו לחדר ממש מרווח , עם מרפסת , מטבח , פינת אוכל, אמבטיה גדולה עם ארוחת בוקר ממש מלאה , טלויזיה ועוד ...

אדוינה

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

הנחיות לרומניה
ברוכה הבאה!

והצלחה מהירה

בריזה1

New member
בהצלחה

הנחיות לרומניה
בהצלחה
קיבלת תשובוה מפורטת מיגעתומצאת אין מה להוסיף רק בהצלחה.

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

הנחיות לרומניה
ברוכה הבאה
ו

בהצלחה ונסיעה טובה

הרבה תודות
הרבה תודות לכל העוזרות אני קצת חוששת, כי אני יוצאת לבד וזו לי הפעם הראשונה שאני יוצאת לרומניה בכלל. הרבה תודות
בהצלחה ונסיעה טובה
לאלמה שבוע טוב , אני רואה שאת חוששת מהנסיעה לבד , אל תחששי את ממש לא תרגישי שם לבד , מה שאת יכולה לנסות לברר עם הרופא האם יש עוד מישהי שנוסעת לבד שמוכנה להחשף לפני הפגישה במסדרון הצר במרפאת סאביק , וגם היא נוסעת לבד ואז יהיה לך קל יותר לעבור זאת . בכלל אם את מבקשת נסיעות דרך המרפאה , תמורת 50 דולר , עשו זאת הרבה גם כאלה שהיו איתי , כבר ביציאת הנוסעים בשדה תמצאי עצמך עם שמות נוספים. כשאני נסעתי היו 3 נהגים עם רשימות של שמות , אחד נסע לדוד עם זוג ועוד שתיים , הנהג שדאגו לנו דרך פוע"ה (פוריות על פי ההלכה) זוג ועוד שתיים והנהג של המרפאה שהביא עוד 5 נשים למלון שלנו מלון לב אור. בכל אופו שיהיה בהצלחה , ואם יש לך עוד שאלות את יכולה לפנות גם במסר.

ענב502

New member
אהלן אלמה

הרבה תודות
הרבה תודות לכל העוזרות אני קצת חוששת, כי אני יוצאת לבד וזו לי הפעם הראשונה שאני יוצאת לרומניה בכלל. הרבה תודות
אהלן אלמה
מה שלומך אל תחששי כלכך את חייבת לצאת רגועה אל תדאגי את תסדרי יפה רציתי לשאול אותך מאיפה את בארץ את מהצפון? האם את יודעת שצריך ויזה לרומניה אם את כבר יודעת שאת נוסעת בטוח טוב את מקווה ובהצלחה גם אני בדרך אבל עוד לא ברור לי אם ינואר ופברואר ענב502 בהצלחה

אנא הפני אלי תשובות בדיוק לשאלות אל

הנחיות לרומניה
אנא הפני אלי תשובות בדיוק לשאלות אל

היי אלמה

הנחיות לרומניה
היי אלמה
לא מכירה את המסלול אך רוצה לאחל לך ה צ ל ח ה

מצב
הנושא נעול.
למעלה