הנחות לחברי הפורום

שרקי..

New member
גם אני מעוניין שלחתי דוא"ל עם הפקס

אבל יש לי שאלה לגור חשבתי שכרטיס חבר עולה 160 שקל? מהיכן הבילבול

גור צור

New member
הבהרה לגבי המחיר

בזמנו היה לנו כרטיס חבר מועדון שעלה 160 ש"ח וההטבות היו מרובות וטובות שנינו את המדיניות . שינינו את התפיסה ולכן גם את סוג הכרטיס

אין יותר דחיסת אויר חינם?? ../images/Emo46.gif ../images/Emo14.gif

וכניסה חינם לריף הדולפינים? באסה... אז הכרטיס לא שווה כלום טוב אין בעיה באקווה ספורט נותנים דחיסה שניה חינם לחברי מועדון.... במנטה הדחיסה חינם..... דר´ זיו דר´ זיו מה בדבר הנחה לחברי הפורום????

אולי יישאר במקביל הכרטיס הקודם ?

לא איכפת לי לשלם יותר ולהנות מההטבות שהיו קודם, בעיקר יחסרו לנו הכניסה חינם לריף ומילוי אוויר.

tzachia

New member
למרות שהייתי שמח לקבל את הכרטיס,

אני מעדיף כרגע עדיין שלא לבקש. מנהלי הפורום, אנא חוו את דעתכם בנוגע לבעיה שהועלתה למעלה לגבי מספר ההנחות המוגבלות (30). וגור צור, האם היית יכול להעלות בפני הבוסים שלך את הבעיה הזו.

ניב ד

New member
אני לא מבין מה אתם מבלבלים תמוח

הבנאדם בא עם הצעה נדיבה וברורה. זכותו המלאה להגביל אותה למספר מסויים של אנשים כמוכתב לו כמו שהוא אמר ע"י הבוסים שלו. ממש תגובה ישראלית טיפוסית - כבר נותנים משהו, אז רוצים יותר ומחפשים את המלכוד. לא רוצים לא צריך, בלי טובות ובלי התחסדויות !

javierg

New member
לא מסכים איתך. ../images/Emo4.gif

הם יכולים לפרסם את מבצע החברות שלהם, בתשלום, בכל מגזין שבא להם. כאן המועדון מקבל במה לא לפרסומת סתם, אלא אך ורק עבור חברי הפורום. למיטב הבנתי, יש יותר מ-30 חברים בפורום. דוקא הפרסומת של המועדון ("מספר מקומות מוגבל, יאללה יאללה, כל הקודם זוכה") נראית לי יותר "ישראלית" מהתגובה שלי או של צחי.

pilovich shahaf

New member
ניב - חי בר העלה נקודה חשובה מאוד ../images/Emo54.gif

אני אישית מכיר בערך 15 חברי פורום שקרובים מאוד למעגל "רשת צוללי הריף" ואתה ניב אחד מהם, וזה בסדר, וכל אחד מהם יביא חבר או מקורב שלו והינה ניגמרו כל 30 הכרטיסים, ועל זה נאמר ,אליה וקוץ בה". ולכן הצעתו של גור צור לחברי הפורום נדיבה ומכובדת, אך...."הקוץ"..ה-30 כרטיסים גורמים למה שאמר חי-בר ומה שאמרתי לעיל, לחסרת תוכן. אני מציע לגור צור, שישקול שנית את הצעתו כפי שהביא אותה לראשונה ללא המגבלות, [יחד עם מנכל"י חב´ דייב אין-ניר אבני ואייל בר ציון]ושכל חברי הפורום המופיעים בתחתית הפורום ושלהם אימייל אמיתי ולא מפוברק יקבל כרטיס חבר. ובא לציון גואל. יישר כח. פילוביץ שחף.

javierg

New member
גם לי יש די הרבה חברים שמאוד אוהבים

את "מרינה", והייתי מגיע אליהם גם בלי הפרסומת וגם בלי חברות במועדון. אבל בכל זאת מפריע לי הרעיון של להגביל את הכמות. או שזה פרסומת סתם, או שזה הטבה לחברי הפורום באשר הם, כולל כאלו שעשיו אולי באילת ויספיקו לקרוא את ההודעה לאחר שה-"רשימה" כבר נסגרה... ככה אני רואה את זה. שחור או לבן. לפחות מבחינתי הם עשו לעצמם שרות דב.

tzachia

New member
ניב, גם אני לא מסכים איתך

מדובר על עניין עקרוני שיש לו השלכות על הצעות עתידיות לחברי הפורום. עניין עקרוני כי מדובר על חסכון של 58 ש"ח (לשנה?) או 5 ש"ח לחודש, כך שאני מתייחס לרעיון עצמו שהוא בהחלט נחמד אך גם בעייתי. לא הייתי רוצה שבפורום יתנהלו תחרויות של "כל הקודם זוכה". תסכים איתי שזה עלול ליצור אוירה לא נעימה. יכולים להיות אנשים שסתם יבקשו הרבה כרטיסי הנחה... אם יש בעיה לפתוח לגמרי את מספר הזוכים בכרטיס חבר בחינם אולי כדאי שנבדוק ראשית כמה רוצים כרטיסים כאלה ואז גור יוכל לתת תשובה האם זה ניתן מבחינתו.

אני קיבלתי כרטיס הביתה אין לי מושג

איך למה וכמה, בכל אופן תודה רבה. איך עכשיו אני משתמש בו ומה הוא מקנה לי. תודה יגאל

אבי ע

New member
טוב, זו בדיוק השאלה ../images/Emo39.gif

לפי מה שהבנו היום הוא מקנה רק את הזכויות המוגבלות, אבל הרי לא ייתכן שמי ששילמו את המחיר המלא הישן יקבלו פחות משהובטח. הנושא בטיפול. אגב, יגאל, "הפסדת" הילולת הודעות היסטריות שאפילו זקני הפורום לא זוכרים...

Pini1

New member
גור - משהו לתשומת לב

בטח גם אתה ומנהליך הופתעתם מהיקף הדיון בקשר להנחות לחברי הפורום. אין ספק אקט מסחרי (במודע או שלא במודע) שעבד כיאות. אני חושב שאתם רק תרויחו מהעניין אם תקבלו את הצעתו של פילוביץ´ אופס.. של שרקי , פילוביץ´ גנב לו את הרעיון , זוכר ? בכל אופן , חלקו כרטיס חבר חינם לחברי הפורום - אני משוכנע שאתם תקבלו מזה הרבה יותר. אני כבר מדמיין את התור לקורס הסקוטרים אצלכם , ועוד. בהצלחה ו

zolel

New member
איזו אכזבה. פורום של חמדנים.

רק הציעו לכם קצת הנחה וכולם מתנפלים. שכחתם את ההתנגדות לפרסומות בפורום. ההודעה הראשונה של גור היתה בסדר כי היא היתה שאלה על אמצעי לזיהוי החברים. אבל ההודעה הבאה היתה מבצע פרסום בוטה. תעצרו לרגע, תסתכלו בראי ותחשבו אם אתם אוהבים מה שאתם רואים.

למעלה