הנחות לחברי הפורום

av_i_va

New member
הנחות לחברי הפורום

על מנת למנוע אי נעימויות בכך שכל אחת תגש ותבקש הנחה בכל מיני חנויות, אני מבקשת לשרשר כאן מי מדברת עם איזו חנות. ת ו ד ה

מלאכת מחשבת בפ"ת

וחנות יצירה בראש העין שכחתי את שמה... נמצאת במרכז מסחרי מצפה אפק(במרכז עם הספריית dvd אם זה עוזר..) ולהזכירכן, יש הנחה בהובי בפ"ת- 10% על מזומן ו8% על אשראי, כל מי שאומרת שהיא הגיעה מפורום אומנות.

bonbonyera

New member
חנויות יצירה בראש העין

אני גרה בראש העין ואני רואה שאת מעורה בחנויות שם ורציתי לשאול איפה זה מלאכת מחשבת בפ"ת והאם המחירים שם סבירים. החנות שאת מתכוונת אליה במצפה אפק היא "עצים מצויירים" ואני מוכנה לדבר איתם אם עוד לא דיברת. חוץ מזה יש גם את החנות של "בובה לי" באזור התעשיה הישן של ראש העין, וגם את "פינוקי, במרכז המסחרי בראש העין. עם כל ה-3 שהזכרתי אני מוכנה לדבר איתם לגבי הנחה למשתתפות הפורום.

בוקר טוב, אני מעבירה אליך בשמחה את

החנויות מראש העין..:) אם את רוצה אפשר להתחלק אבל תגידי. אם כבר אז כבר... יש עוד חנות ששכחת- אב דן ליד הפיצוחים של שלום.(ראש העין הותיקה). מאיפה את בראש העין? מלאכת מחשבת נמצאת ברח´ שנקר 7, בקרית אריה שבפתח תקווה. כמו שאמרתי כבר זאת חנות מדהימה, גדולה ויפה אבל יקרה... אני מאוד מקווה שיסכימו לתת לנו הנחה של לפחות 10%.

bonbonyera

New member
חנויות בראש העין

אני מראש העין הותיקה, גם את מראש העין??? בקשר להנחה בחנויות: אני אדבר כבר עם "עצים מצויירים", "בובה לי" ו-"פינוקי"- אלו חנויות שאני קונה מהם ואני מכירה פחות או יותר את הבעלים.אני אנסה גם בחנות "חן החנות שלנו" ליד "עצים מצויירים" למרות שאני לא כ"כ מכירה את הבעלים. את תוכלי לדבר עם "אב דן" אז אני אשמח מאד, כי אני בד"כ לא קונה משם. שיהיה לך יום מקסים- ותיידעי אותי אם זה בסדר מבחינתך, אם יזדמן לי אני כבר אבדוק היום אחרי הצהריים

אני גרה בקיבוץ עינת, דקת נסיעה מראש

העין. אני ידבר עם אב דן למרות שאני ממש בספק שהם יולו לתת לי עוד הנחה, גם ככה אני מקבלת הנחה של הקיבוץ(רק 5% אבל בכל זאת..) אבל אני ינסה.

lilachh

New member
אביבה - אצלי רשום לגבי כמה בנות

ששלחו לי במסר מי בודק מה.

bonbonyera

New member
לילך תיידעי אותי....

היי לילך, בהמשך להודעה הקודמת שכתבתי (נושא:חנויות יצירה בראש העין), רציתי פשוט לבקש ממך שתיידעי אותי אם יש מישהי שכבר הולכת לבדוק הנחה עם המקומות האלה אם לא , אז אני בכיף מוכנה לבדוק את זה. אלו גם חנויות שאני קונה מהם הרבה, במיוחד ב"עצים מצויירים".

lilachh

New member
ראש עין - אין אף אחת שבודקת

לכי על זה...

lilachh

New member
אביבה - אצלי רשום לגבי כמה בנות

ששלחו לי במסר מי בודק מה.

lilachh

New member
אביבה - אצלי רשום לגבי כל מיני בנות

מי בודק איפה

lilachh

New member
יערה- משיהי אמרה שהיא היתה

בהכל לפנאי ושהעובדת שם אמראה שהבוס קשה ואין טעם לנסות לבקש...אולי בכל זאת תנסי??ואם לא חוץ מזה אין אף חנות שנבדקת אז אם יש מקום שאת יכולה לבדוק בירושלים תעדכני אותי

למעלה