הנחות בחנות FM OUTLET

קשכפית

New member
הנחות בחנות FM OUTLET

קראתי עכשיו בעכבר העיר. בבת טפר בימים חמישי עד ראשון כולל וגם פתוח בשבת, טוב חמישי ושישי עברו אז נשאר שבת וראשון כתוב שיש עד 50% הנחה על כל המותגים שיש בחנות בשבת מ 11 עד 19 בתל גיבורים 5 בית טפר בראשון מ 10 עד 19 לא הייתי אף פעם בחנות הזו, מסקרן אותי, שווה לגשת לשם? למעשה לא הייתי אף פעם בבית טפר... אויה לבושה.

קשכפית

New member
ושכחתי להוסיף שבשישי שבת הבא

בשישי מעשר עד שתים ובשבת מצאת השבת יהיה יריד ויצו חורף 2009 לא יודעת מה זה ואך זה אבל מסקרן אותי כתוב שיהיה שדרת מעצבים, ביגוד, הנעלה, תכשיטים, טקסטיל, כלי בית ומתנות ושההכנסות יהיו תרומה למעון ילדים ונשים בסיכון שזה יהיה בבית ויצו בשדרות דוד המלך 38 ת"א מישהיא היתה בכזה פעם? כדאי? מומלץ? שווה?
שבת שלום

וונילה31

New member
אם את אוהבת וינטאג ויד שניה אז כן..

היום יש עד 19 מכירה ביתית גם כן של יד שניה.. בדיזינגוף 133 דירה 18 אם זה מעניין אותך.. של ג'קטים, סוודרים, שמלות, חולצות, מכנסיים, עליוניות, ווסטים, נעליים וכו'.

קשכפית

New member
אכזבה גדולה מ fm outlet

פעם ראשונה שאני שם, מה שווה ההנחות ואיזה מין אאוטלט זה ? כאשר המחיר הראשוני של הפריטים מתחיל במחיר שהוא 400 ש"ח + ועד 700 ש"ח + ? כי גם אחרי הנחה כל פריט עולה כ 250 ש"ח במקרה הטוב. גם לא ראיתי שום דבר שווה במיוחד, או שווה כזה סכום בכל מקרה. התאכזבתי מאוד להגיע עד לשם ולראות שעל זה מדובר. זה מאוד יקר ולא מצדיק את המחיר. וזה בטח לא מחירי אווטלאט. עבודה בעיניים זה מה שזה.

קשכפית

New member
צורה להם, אני לשם לא אבוא

וגם לא אקנה, גם לא ראיתי שום דבר מיוחד ששווה בכלל חצי מהמחיר אפילו. לא מבינה את האנשים האלה בגדים כולה, לא זהב.

בחורף שעבר הייתי בפקטורי אאוטלט

בין ערימות השמונצעס במחירים המופרעים אפשר היה למצוא נעליים של מיס סיקסטי (תכלת! מדהימות! עם פלטפורמה!) ב-300 שקל, לא ממש זול אבל שוות את ההשקעה. לא קניתי ואני עדיין מכה את עצמי על זה. לפני חודש, בערך, הייתי שם שוב - ולא היה שום דבר במחיר שאפילו הזכיר את זה! הכל היה פי כמה יותר יקר.

Fun Fair

New member
האמת? אני מכירה את בית טפר היטב

ואני ממש לא זוכרת שנכנסתי לחנות הזו. כנראה שלא השאירה עלי רושם גדול במיוחד. אני מחכה לאמצע דצמבר- אז יש ירידה משמעותית במחירים

למעלה