הנחה לטופומקס- לידיעה

אמא של ס

New member
הנחה לטופומקס- לידיעה

בתי משתמשת בטופומקס מזה ארבעה חודשים.בבית המרקחת של קופת חולים נאמר לי שאני מקבלת מחיר מוזל (100 ש"ח פחות) ואכן בקבלה הופיעה מחיר מוזל, אך המחיר בסופו של דבר הוא גבוה (500-600 ש"ח) . כמובן לא ערערתי. בכל אופן לאחרונה עם רכישת התרופה מנהלת בית המרקחת שאלה מדוע אני משלמת כל כך יקר (הופיעו לה רכישות קודמות שלי במחשב) . השבתי שאני לא יודעת אני משלמת מה שאומרים לי ואף ציינתי שאני מקבלת מחיר מוזל. בקיצור הרוקחת הנחמדה הסבירה לי שלחולי אפלפסיה מגיעה הנחה ולא מחיר מוזל, וכי היה עלי להצטייד במסמך שמדובר באפילפסיה. הנ"ל הסבירה כי טופומקס מיועד גם לדברים אחרים כמו כאבי ראש ולאלו מגיע רק מחיר מוזל ולא הנחה משמעותית. בכל אופן באותו יום שלימתי 160 ש"ח במקום 500 ש"ח- משמעותי מאד לא? אז לידיעתכם, או רק אני זו שלא ידעתי את ההבדל. צ'או

../images/Emo91.gifאמא של ס.

תדרשי החזר על התקופה שקיבלת מחיר מלא. תשאלי מה מספר הפקס של הנהלת המחוז, מה שם המנהל ותשלחי מכתב חריף ובקשת החזר תשלום,היום הכל ממוחשב ואני מאמינה שיחזירו לך את הכסף,אני ממליצה שתשמרי את המכתב שלך כדי שאם לא יחזירו לך את הכסף תוכלי להתלונן במקומות יותר גבוהים. חג ביכורים שמח, דינה

אמא של ס

New member
דינה אכן ביקשתי

הם ביקשו קבלות- כמובן לא שמרתי אבל הרוקחת אמרה שביכולתה לשלוף קבלות והיא תטפל בזה.

אני מקווה שאין עוד שמשלמים 500

או 600 לתרופות ומאמינים שזה בסדר. מצוין שהיא מוכנה לתקן את מה שכנראה היא לא עשתה טוב מלכתחילה,אם אני מבינה נכון,אני מקווה שלא תהיה סחבת. לי קרה שאיזה רוקח נתן לי בטעות 50 מ"ג במקום 25 מ"ג והייתי עייפה מכדי להתלונן עליו, פשוט ניגשתי להחליף. הם עושים לא מעט טעויות, צריך לשים לב כל הזמן.

moribat

New member
ועדיין, נשמע שהמחיר גבוה.

אפשר לדעת מה המינון החודשי? בעלי רוכש טופמקס הכמות של 200 מ"ג, לחודש, ומשלם כ-60 ש"ח. האישור מנוירולוג שהטופמקס משמשת לאפילפסיה, צריך להיות מוכנס למחשב הסופרפארם, או בית המרקחת בקופת החולים.לרוב הוא תקף לחצי שנה, וצריך לחדשו. בהצלחה.

אמא של ס

New member
מינון

כרגע היא מקבלת ביום בסה"כ 225 מ"ג טופומקס ו 100 למיקטל (המגמה היא להוריד את הלמיקטל לחלוטין) . יתכן שההבדל נובע מכך ששילמתי גם על שתי חבילות למיקטל. דררך אגב האם בעלך מקבל רק טופומקס או בשילוב של עוד תרופה. כי נראה לי (לא מבינה גדולה) שהמינון שלו נמוך יחסית למבוגר או זה של בתי גבוה מאד יחסית לגילה. או שאין קשר.

moribat

New member
טופמקס היא רק תרופה אחת שלו.

הוא מקבל גם 10 מ"ג פריזיום, ו-1500 מ"ג דפאלפט כרונו. וכן, המחיר ששילמת כולל הלמיקטל זה כבר הגיוני יותר, למיקטל לא זולה.

למעלה