הנחה בבזק

דבי20

New member
הנחה בבזק

פניתי לבזק לצורך הנחה והם התנו את זה בהוספת שם בני לקו הטלפון ידוע למישהו מהי הפרוצדורה הנדרשת לשם קבלת ההנחה?

איריס56

New member
בזק

דבי יקירה, תכתבי מכתב בכתב ידך שאתם (את ובעלך) מסכימים להוסיף את שם ילדך כבעל קו הטלפון ושהוא מסכים להיות בעל הקו ותחתמו על המכתב שלושתכם ותשלחו בפקס לבזק וזהו. בהצלחה וחג שמח, איריס

אתמול פתאום ראיתי

שהם הסירו לנו את ההנחה החל מאפריל(מדובר בסכומים די קטנים)ולא שמנו לב. למה החליטו להסיר את ההנחה רק למשרד הרווחה פתרונים.לא גילו לנו שהילד כבר לא אוטיסט

ריקי ש

New member
ביטול ההנחה

גם אנחנו גילינו ביום חמישי האחרון שההנחה שלנו בבזק בוטלה לפני כמה חודשים. בבזק לא ידעו להסביר לנו למה והפנו אותנו למשרד הרווחה,שם כבר לא ענו והבירור נדחה לשבוע הבא. אחרי זה כשחשבתי על זה, נראה לי ששלילת ההנחה בבזק מקבילה מבחינת הזמנים לקיצוץ הגימלה לחצי על ידי הביטוח הלאומי. האח הגדול רואה הכל. בינתיים זכינו בעירעור מול הביטוח הלאומי, כך שאני מקווה שבשבוע הבא יסתדר גם העניין מול בזק.

obh

New member
במשרד הרווחה דרשו

ממני מכתב עדכני מביטוח לאומי על מצב הנכות של הילד. מאחר ואני מפחדת "לעורר מתים" בביטוח לאומי, אני נאלצת לוותר על ההנחה בבזק, למרות ששנתיים קיבלנו. ממש מרגיז!!! הרי הילד לא "נרפא" מה- PDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכל מקרה, מה פתאום לצרף את הילד לקו? לא דרשו מאיתנו ולא עשינו זאת!

asprgr59

New member
מבקש הבהרות לגבי הנחת טלפון

מדי פעם מופיע בחצי מילה משהו על הנחה בטלפון. ואני לא מבין: האם בזק נותנת את ההנחה או משרד הרווחה? למי פונים? אני הבנתי שזה משרד הרווחה שנותן, ורק אם יש הכרת נכות של שמונים אחוז ומעלה. האם זה נכון? אנא, הבהירו את ההנחה עם כמה שיותר פרטים. תודה

איריס56

New member
בזק

הנחה ניתנת לילד שמקבל גימלת 100% מהביטוח הלאומי. הילד צריך להופיע כאחד מבעלי הקו, את הצירוף עושים על ידי שליחת מכתב של ההורים והילד צריך לחתום על המכתב יחד עם הוריו. שולחים לבזק והם מוסיפים את הילד כבעל קו הטלפון ואז הם שולחים טפסים של משרד הרווחה שממלאים אותם ושולחים לכתובת המצויינת יחד עם האישור של הביטוח הלאומי על גובה אחוזי הנכות. לדעתי 80% לא מזכים אם זה רק ילד אחד בבית. ההנחה היא באחזקת הקו ובשיחות. בהצלחה, איריס

למעלה