הנחה בארנונה

yan234

New member
הנחה בארנונה

היי,

מישהו מכם במקרה יודע האם זה אפשרי לקבל את ההנחה אם אני גרה יחד עם שותפים, שאינם עומדים בקריטריונים של הזכאות להנחה?
(מדובר על ההנחה שמגיעה לאנשים שמשתכרים פחות מסכום מסוים, אני לא זוכרת מה הסכום, אבל השכר שלי בטוח פחות ממנו
)

תודה!

im mitzi

New member
ישנה אפשרות להנחה יחסית

אין לי ממש מושג איך זה הולך

LemonLimeLilach

New member
כן, אפשרי.

אני פשוט הגשתי את כל הטפסים והמסמכים שצריך וקיבלתי את ההנחה על חלקי היחסי בדירה. היינו שתי שותפות שזכאיות ושותף שלא זכאי ולא הייתה לנו בעיה לקבל את ההנחה. (בירושלים)

הנחה בארנונה למעוטי יכולת

דורשת השתכרות של פחות מ-2000 ש"ח אאל"ט, הצהרה חתומה ע"י עו"ד שאינך מקבלת תמיכה כלכלית מההורים או מכל גורם אחר, בזמנו גם נדרשנו להציג תדפיסי עו"ש שמוכיחים זאת. כמו שנכתב לפני - אפשר בהחלט לקבל את ההנחה על החלק היחסי שלך בשכ"ד, כל עוד הארנונה רשומה על שם כל השותפים. תשימי לב רק שהשותפים מודעים לכך ושהחזרים שאולי יגיעו יהיו רשומים על שמך.

אני גיליתי במקרה באיחור של שנתיים שלשותפתי לשעבר יש זיכוי לא סמלי בעירייה, ואם לא הייתי נחשפת לזה הכסף היה עד היום שוכב אצלם, כי הם לא חשבו לפנות אליה וליידע אותה, והיא סברה שההנחה והזיכוי חושבו בחשבון הארנונה שהתקבל אחרי שהיא עזבה את הדירה, והתייחסה לזה כאל מתנת פרידה...

evilihi

New member
חבל שלא ידעתי שיש הנחה כזו

עכשיו זה כבר לא אקטואלי בשבילי כי אני מקבלת הנחה אחרת...

היה יכול לעזור בתקופות קשות...

אני בספק שבמקרה שלך היו מאשרים

דורשים להציג את חוזה השכירות + הוכחות שההורים לא תומכים בך, ויש בזה מידה רבה של היגיון.

evilihi

New member
יש לי חוזה שכירות.

בכל מקרה זה לא רלבנטי כבר בשבילי. יש לי הנחה יותר משמעותית

yan234

New member
וואו, זה יותר מסובך משחשבתי

היה לי הרושם שמספיקים תלושי משכורת.
תוהה אם זה שווה את ההתעסקות, סה"כ כשהארנונה מתחלקת בין 3 שותפים גם בלי ההנחה זה לא יוצא בשמיים...

תודה לכולם על התשובות!

למעלה