הנזק שעושה הסרבנות

DaphneZ

New member
הנזק שעושה הסרבנות

אני לא מבינה אתכם, "הסרבנים". איך אתם מסוגלים לתמוך בטרוריסטים פלשתינאים שכל רצונם הוא מותכם?? באיזו מציאות מעוותת אתם חיים? איך התעמולה הגועלית של הפלשתינאים הצליחה לשכנע אתכם, ואילו מאות פיגועי התאבדות ופעולות טרור לא שיכנעו אתכם באלו חיות מדובר? אין לכם מושג איזה נזק אתם עושים לישראל בעולם. אתם מוזמנים להיכנס לקישורים למטה ואולי אז תשתכנעו, הרי אתם מאמינים רק לפלשתינאים, נכון?

noamgk

New member
מדובר במחלת נפש.

בשירשור הזה הם אולי ישתקו, ובשירשור אחר ימשיכו לקשקש. אין טעם לנסות לשכנע אותם.

DaphneZ

New member
מה שמעניין

זה שגם כשמביאים להם הוכחות חותכות ועדויות ממקור ראשון של אנשים שגדלו וחונכו על תעמולה נגד ישראל והחליטו לחקור את העובדות בעצמם במקום להיות עוד כבשה בעדר, אתם מתעלמים. גם כשמביאים לכם הוכחה בכימיה תתעלמו? או שאתם בוחרים לראות ולהקשיב רק לצד הפלשתינאי המסכן והאומלל? אז קדימה, בואו נתעלם מהעובדות הבאות: ~ טרור נגד יהודים היה קיים מאז מעולם, הרבה הרבה לפני הקמת ישראל ~ הצענו לפלשתינאים 97% ממה שהם דרשו ועדיין הם סירבו ~ ההנהגה הפלשתינאית חיה בעושר וגונבת את כספי הסיוע המיועדים לאוכלוסיה הפלשתינאית הרשימה יכולה להימשך עוד ועוד, אך מפאת חוסר זמן אסיים כאן. אז כמו שהציעו לכם רבים לפניי, אולי זה הזמן לעבור לרמאללה, הרי הפלשתינאים מעניינים אתכם הרבה יותר מהמדינה שלכם, ולכן אתם מוזמנים לעזוב את המדינה הנוראית הזאת שרק מנסה לדאוג לרווחתכם ובטחונכם.

eviv

New member
על עובדות לא מתווכחים

הפצת דעות יש בכל מקום ולכל כיוון. הסתה לרצח חפים מפשע יש בשני הצדדים והדבר פסול בעיני. 1. טרור כלפי מיעוטים היה תמיד היה מאז ועד עולם. 2. את יודעת מה השטח שתופסת גדר באחוזים? אם מחלקים את מדינת ישראל בגדרות לארבע חלקים, הגדרות לא תופסות יותר מ-3% מה גם שאם היו מציעים לך למשל 'ניתן לך את כל מה שאת רוצה רק תוותרי על הכותל המערבי שמהווה 0.5% מהשטח גם את היית מתנגדת. שימוש באחוזים לא מתאים כאן, כי הוא לא אומר הרבה וסתם דימגוגי. 3. א. לרוב ההנהגות חיות טוב מאוד יותר מאשר מהאנשים, רוצה להשוות את רמת החיים של ח"כ לאחד שמשתכר שכר ממוצע? רוה להשוות אותו אדם לאותה "אליטה" ששולטת בחיי כולנו? ב. שחיתות היא דבר פסול אך באותו זמן שאתה מבקר כמוני את השחיתות של ההנהגה הפלסטטינית הוסיף גם ביקורת על השחיתות של ההנהגה הישראלית... לא תודה על ההצעה לעבור לחו"ל, אני נולדתי כאן ואני אשאר כאן במאמץ להפוך את המדינה הזאת למקום שטוב יותר לחיות בו.

DaphneZ

New member
עובדות בשטח, כמו שאומרים

1. אתה ממשיך להצדיק את הטרור כלפי מדינת ישראל? זה בסדר מבחינתך? אין לך שום בעייה אם בפעם הבאה שתעלה על אוטובוס יעלה מחבל מתאבד ויפוצץ אותו? וכל זה בעקבות הטיעון העלוב ש"טרור כלפי מיעוטים היה תמיד היה מאז ועד עולם". 2. כלומר שמדינת ישראל היא חצופה, היינו צריכים לתת להם 100%, נכון? אוי, שכחנו פרט קטן - ה-100% הוא לזרוק את כולנו לים. קדימה, בואו כולנו נתחיל לשחות. איך בכלל העזנו להציע 97% ממה שהם ביקשו? ובכלל, איזה מן כובש נורא אנחנו, שהשיג את השטחים במלחמה שפרצה בעקבות הצד השני. בוא נחשוב... על איזה אדמה נמצאת היום ארה"ב... כמה שטחים ברוסיה היו שייכים פעם לפולין... כמה שטחים בגרמניה היו שייכים פעם לפולין... או אולי לצרפת... יש לי רעיון, ברגע שכל מדינות העולם שנמצאות על "שטח כבוש" יחזירו את השטחים שלהם, גם אנחנו נעשה זאת. הרי זה הוגן, לא? 3. הטענה שלך יכלה אולי להיות צודקת אם ערפאת לא היה (והפעם זה באמת היה בלשון עבר) אחד האנשים העשירים בעולם, מליארדר לא פחות ולא יותר (ולא כי הוא המציא את WINDOWS כמו ביל גייטס, אלא מסיבות *קצת* שונות), כמובן שעכשיו תורה של הקופה סוהא לחגוג. כן, זה נורא הגיוני שמנהיג אהוד ואהוב לוקח כספים שמיועדים לסיוע, בניית בתי חולים, בתי ספר, מפעלים וסיפוק עבודה שיעזרו לכלכלה ושם אותם בחשבונו הפרטי. האנלוגיות שלך משעשעות אותי.

eviv

New member
שעשוע

1. " הרג של אזרחים חפים מפשע בתל אביב הוא טרור, כמו שהרג דומה בקלקליה ושכם הוא טרור וכן גם שלטון על 3.5 מיליון איש באמצעים כוחניים הוא סוג של טרור." (ציטוט שלי מהודעה אחרת) 2. ברק הציע שהמדינה העתידית תחולק לכמה חלקים ושתכיל בתוכה התנחלויות. נראה לי שאלו 3.5% בעלי חשיבות רבה...את מוזמנת אבל לקרא ולהבין את ההצעה שלו ולא לומר את הכותרות בעיתונים. הדוגמאות שהבאת הן דוגמאות לסיפוח ולא לכיבוש. בשטחים שפעם היתה פולין אין חוק אחד לפולנים ואחר לרוסים וכן לא כיבישים שונים, ויחס שונה של השלטון כלפיהם. ובטח שלא מקיפים ערים בעלות ריכוז פולנים בחומות של 8 מטר... 3. מה שהתכוונתי לומר שלפעמים בכל השיח "הם ואנחנו" אנחנו מיפים את עצמינו יותר מידי, צריך לשים לב לעניין הזה. כמובן ששחיתות של מיליארדים יותר חמורה משחיתות של מיליונים וכמובן שהבירוקרטיה הישראלית רחבה יותר מאשר הבירוקרטיה הפלסטינית וקשה יותר להיות מושחת.

DaphneZ

New member
שעשוע גדול

אני רואה שהתעלמת באופן בוטה מהעובדה שארה"ב נמצאת על שטח שכבשה מצד האינדיאנים. ויש אירופאים שמרגישים שהשטח נכבש, לא סופח. דבר נוסף, האירופאים הכבושים או המסופחים, עדיין לא ביצעו פיגועי התאבדות. ותמשיך להתעלם מהעובדה שטרור נגדנו היה קיים הרבה הרבה לפניי קום מדינת ישראל. תמשיך לתרץ את הטרור בכיבוש למרות שזה שקר אחד גדול. בקוראן כתוב לרצוח יהודים, ובעצם לרצוח כל אדם שאינו מוסלמי. זה הכל.

eviv

New member
אם זה לא היה ברור מלפני

אני לא מסכים למה שארה"ב וכל מקום אחר עשה שפוגע בזכויות אדם. בנוגע לסוגיות מורכבות יש לבדוק כל מקרה לגופו. לפעמים יש צורך במיקרים מורכבים לראות את העובדות ואיך אפשר כמה שפחות לפגוע בזכויות אדם. ואני לא מתרץ אני מסביר, כדי לתרץ אתה צריך להסכים לו אתה מגן על משהו מה שאני לא עושה עם הטרור, אך מה לעשות הטרור לא בא משמיים הוא בא בגלל משהו- טואתו יש צורך להסביר ולחקור.

eviv

New member
את תומכת ברצח יהודים../images/Emo70.gif

כמו שהכותרת שלי "את תומכת ברצח יהודים
" לא נכונה גם רוב טענותיך לגבי דעות הסרבנים לא נכונה. את יכולה לחזור על מה שאת חושבת שהסרבנים מאמינים אך הדבר לא נכון. באופן עובדתי. פיגועי טרור הם עובדה. אך למה הם קורים, מה גורם לעליית המוטיבציה וכו' אלו השאלות. אני לא חושב שהפקעת 90% מאדמותיהם של עובדי אדמה היא אחת הגורמים להפחתת הרצון לפגוע באזרחים ישראלים. הרג חפים מפשע זה דבר נורא ובילתי צודק ומוצדק לחלוטין, לא משנה מי ההורג ומי הנהרג. כמו שדם ערבי לא בעל ערך גבוה יותר מדם יהודי כך גם דם יהודי אינו שווה יותר מדם ערבי. אדם לאדם אדם

DaphneZ

New member
למה קורים פיגועי טרור?

כי הקוראן קורא לרצח יהודים. זה למה. התנ"ך לא קורא לרצח מוסלמים או נוצרים. הברית החדשה לא קוראת לרצח מוסלמים או יהודים. תעשה לי טובה, תיכנס ללינקים ששמתי בהודעה שלי, תקרא טוב טוב, תקשיב לראיונות טוב טוב, תזמין את הדיוידי שלהם ואולי תבסס את טענותיך על עובדות לשם שינוי. וכמה שנורא לשמוע שאתה אומר שפיגועי טרור הם עובדה. הם עובדה כי אנשים כמוך מקבלים אותם בתור עובדה. אולי תיקח את כל האנרגיות האלה שאתה משקיע בתמיכה באויבים שלך ותשקיע אותם בהפיכת פיגועי טרור למשהו שלא קיים יותר? ולמה לי לתת לפלשתינאים תירוצים. לא מזיז לי מה גורם לעליית המוטיבצייה, להתאבד תוך כדי הריגת אנשים חפים מפשע זה טירוף. אין להם כל ערך לחיים! נשים מביאות 10 ילדים לעולם ואז הן שולחות אותם למות, אחד יותר, אחד פחות, לא מזיז להן בכלל. הפלשתינאים מעולם, אבל מעולם לא לקחו אחריות על מצבם. תמיד היה את מי להאשים (אותנו כמובן!). תמיד ישראל אשמה. בכל תחלואות החברה הפלשתינאית. ובטח, הם כל כך רוצים שלום, בגלל זה מאות אלפים חוגגים ברחובות אחרי כל פיגוע התאבדות, זו דרכם להביע את רצונם הגדול בשלום בין העמים, נכון? בגלל זה כמעט כל העיר רמאללה ביצעה לינצ' מזעזע בשני מילואימניקים שבסך הכל הלכו לאיבוד, נכון? תמשיך להתעלם מהעובדות. כן, וכל כך נכון מצדך להשוות את גניבת כספי הסיוע לרשות ע"י ערפאת וקציניו לשחיתות שקוראת בארץ. ממש אותו הדבר. גם אצלנו ההנהגה חיה בעושר בעוד כל מדינת ישראל רעבה ללחם. ושלא תבין אותי לא נכון, אני מתנגדת לשחיתות בכל מקום כלשהו, אבל מפה ועד להשוות בינינו לבינם יש מרחק גדול. אתה פשוט תלוש מהמציאות.

eviv

New member
הידעת?

תנועת הפתח, היא תנועה חילונית. אבל אכן חלק מאנשי דת יהודים וערבים משתמשים באמונה שלהם להצדיק רצח של חפים מפשע.

eviv

New member
ולכן

אי אפשר לומר שפיגועי טרור קורים כי הקוראן קורא לרצח יהודים, כי זה לא נכון בהכרח. מה גם שזו התעלמות רועמת על זרמים שונים באיסלאם שמפרשים את הקוראן בצורה אחרת ומגנים גם הם את פיגועי הטרור. כמו שהיו רבנים ששהאמינו בטרור יהודי (ע"ע כהנא וחבריו) יש גם איסלאמים שמאמינים בטרור. (יאסין וחבריו)

epitaph

New member
בזה אני מסכים איתך...

אבל זה לא אומר שלא היו גם פיגועים על ידי פלסטינאים חילוניים לפני קום המדינה ו67.

eviv

New member
למה?

אוקי, נפלא ניטרלנו את גורם הדת. ולמה אתה חושב יש טרור?

epitaph

New member
מצטער שאני אענה לך בשאלה לשאלה

אבל למה לדעתך היה טרור עוד לפני קום המדינה ולפני 67? אז לא היה כיבוש כידוע לך. מה היו הסיבות שלהם אז?

eviv

New member
הסיבות שלהם אז

למה לדעתך היו שביתות מורים לפני דו"ח דברת? אז לא היה תוכנית ליום לימודים ארוך כידוע לך? מה היו הסיבות שלהם אז? כאשר היהודים התחילו לבוא בהמוניהם הערבים הרגישו שהם נדחקים מאדמותיהם, כאשר תוכנית החלוקה חילקה את הארץ 50-50 למרות שהיהודים היו רק שליש מתושבי הארץ, הרגשתם אומתה. במלחמת העצמאות/48 הרבה ערבים גורשו או פחדו מהמלחמה ויצאו מכפרם למשפחה במקום אחר, לאחר המלחמה לא ניתן לאותם תושבי כפרים לחזור לכפרם ורכושם הולאם. הרבה מהפלסטינים התיישבו לאחר מכן במדינות ערביות שונות כפליטים, כמו למשל ירדן. --------- בנושא אחר- הטרור היהודי. הטרור היהודי היה יסיון להשפיע על הבריטים ולהיאבק בערבים שגם הם רצו מדינה.

epitaph

New member
אוקיי...

אם הם כל כך פחדו ל"הידחק החוצה" למה הם לא קיבלו את ההצעה להקים מדינה ב48? או שהם העדיפו לחסל אותנו לפני שהם יקבלו את ההצעה?

eviv

New member
_?_

אחרי שלקחת להם 50 % מהשטח שאפת שהם ישבו ויסתמו את הפה? הפלסטינים אז ועד היום רואים בשטח הזה שטח שלהם שנלקח להם באי צדק- אם פתאום יבואו המוני אנשים בחו"ל ויגידו לך תני לנו את כל הנגב, תחלקי איתנו-שווה בשווה. סביר להניח שתגידי גם את להם: לא, זה השטח שלי. המעניין הוא שכיום כאשר מתקבלת ההסכמה על קווי 67 הפלסטינאים רואים בזאת וויתור על השטחים שהיו בעבר, למרות שהישראלים לא מבינים את מהות הוויתור... "העדיפו לחסל אותנו"- לא הם העדיפו להילחם בכדי להחזיר להם כמה שיותר שטחים. ואת מוזמנת להסתכל על מאזן הכוחות שהיה מגוחך, לער4בים בקושי היה כוח בהשוואה ליהודים, הן כוח אירגון, והן כוח צבאי. נראה לי שכל טענה כאילו הסכסוך בין היהודים לפלסטינאים הוא בגלל קלקול גנטי של הפלשתינאים הוא לא נכון. וגם הטיעון בעניין הדת הוא לא ריאלי בעוד שחלק מהאוכלוסייה הפלסטינאית היא נוצרית וחלק גדול יותר פשוט לא דתי.

epitaph

New member
אמממ...

לא זכור לי שדיברתי על "קילקול גנטי" אני גם לא מאמין בדברים האלה. ובקשר לטענה שלך לגבי הנגב, שכחת שכראשוני העליות הגיעו לארץ לפלסטינאים לא היתה מדינה כאן וגם לא היו שאיפות למדינה, שזה מאוד שונה מהמצב כיום, שלנו כבר יש מדינה. אילו היתה להם מדינה אז, אז כנראה שכל המצב היה מאוד שונה כיום, לא חושב? לגבי הסכמה לקווי 67, זו בדיוק המהות של פשרה, כל אחד מרגיש שהוא מוותר על משהו. הם יכולים לראות בזה ויתור עד מחר, הם יצטרכו להתפשר על זה. ותאמין לי שיש גם ישראלים שמבינים את מהות הויתור. לגבי, "רצו לחסל אותנו", נכון הם העדיפו להילחם כדי שיהיה להם יותר שטחים, וגם כיום אנחנו עדיין נלחמים כדי שלהם יהיה יותר שטחים. ואותו הדבר אפשר לומר על צה"ל, הוא לא נמצא במחסומים, על גדר ההפרדה ובערים הפלסטינאיות כי הוא "רוצה לחסל את כל הפלסטינאים" אלה כי יש פיגועי טרור. מטרתו של הצבא זה להגן הוא משאיר את הפוליטיקה לממשלה.

למעלה