הנזק האפשרי של חצלולים

• פותח הנושא Chav
  • פורסם בתאריך

Chav

New member
הנזק האפשרי של חצלולים

היום בבית-ספר בשיעור בילוגיה המורה קישקשה על כל מיני דברים ובדרך היא עברה על היפנוזה והנזקים שזה יכול לגרום, ואחר כך הלכתי לדבר איתה וגם דיברנו על חצלולים. בכל אופן, כן יכול להיגרם נזק פסיכולוגי מזה, ואם תחשבו על זה אז תבינו שזה הגיוני. נגיד וקרה לכם שבגיל צעיר עברתם חוויה טראומתית, משהו שהיה כל כך רע שהדחקתם את זה במקום הכי רחוק והכי עמוק בתת-מודע. שנים לאחר מכן גיליתם את האופציה של חלומות צלולים ומסע בזכרונות. מה ש´יפה´ בשליטה בחלום, זה הקשר הישיר והחסר גבולות לתת-מודע. החלטתם לקחת לעצמכם טיול בזכרונות והעלתם את הזיכרון שכעת הפך לנחלת התודעה המלאה שלכם. מה שקורה בהמשך כבר שמור לפסיכולוגים, אבל זאת לא חוויה נעימה. אני לא אומר שזה יכול להזיק לכולם, ואפילו אם כן קרה לכם משהו כזה (חס וקרפס) לא בטוח שלהעלות את הזכרון משם יכול לגרום נזק. אבל מנגנון ההדחקה בנוי בשביל לשמור על השפיות העלובה שלנו וחלומות צלולים, או כל דבר שנותן לך קשר ישיר לתת-מודע עלול לפגוע בך. אני בטוח שאנשים יאמרו שזה שטויות. אבל אני רק נותן לכם חומר למחשבה. היתרון של החלומות הצלולים הוא גם החסרון שלהם. מוזיקה דרמטית בבקשה! מוזיקה יא רבאק!!! צ´אב - שמחפש מקום מסתור לפני הלינץ´.

וויסקרס

New member
תיקון נזק אפשרי באמצעות חצלולים

בסביבות גיל 12 נכנס לי משהו עם המאפיה. מטורף, אבל כל הזמן היו לי חלומות רעים המאפיה. הייתי משוכנעות שהם רוצים לתפוס אותי... ולטפל בי. המצב הגיע כבר לרמה כזאת שייתי משאירה אור בשירותים. (ביום שבו עשיתי את זה לראשונה ביקשתי מעצמי לזכור שכל מקום שאני רואה בו אנשים של המאפיה הוא חלום) שהבנתי שאני חולמות, הם כבר קיבלו את המגיע להם...
אז יש ויש, לא נורא... נראה לי שכל עוד נותנים לזה לבוא טבעי אין סכנה

Variety

New member
תגובה

היי צ´אב, דווקא לדעתי זה יתרון שאנו יכולים להעלות מחשבות ישנות. זה לא רק להעלות אותן לתודעה, אלא זה גם להתמודד איתן. בעזרת חלום צלול, מדריך חלומות - להתמודד עם הזכרונות שהדחקנו - ולפתור אותם - ולהוריד עוד ספר עב כרס מהתיק.

למעלה