הנזיר שמכר את ה-PAINTER שלו...

moshikgulst

New member
הנזיר שמכר את ה-PAINTER שלו...

היום קניתי וואקום גראפיר 2 (הייתי בתערוכת זמן דיגיטאלי לפי עצת oren*, תודה!)וכעת אני מעוניין בתוכנה מתאימה. שמעתי על painter, illustrator ודומיהן, והייתי רוצה לשאול על איזו תוכנה אתם ממליצים ובאיזו אתם משתמשים ולאיזו מטרה בעיקר? השיטה שאני עובד בה היא ציור בציפורן ועט ואז סריקה ועיבוד/צביעה דיגיטאלית, לכן רוב העבודה שלי עם הטאבלט תתרכז בצביעה...

אני מוכנה למכור רק את הפרארי שלי...

ל - Painter אני שומרת אמונים :) Photoshop + Painter לציור וצביעה Illustrator לציור, וקטורי

moshikgulst

New member
בכמה את מוכרת? ../images/Emo8.gif

לאיזה שימושים הפוטושופ משמש בעיקר ולמה משמש אותך הפיינטר? אני שואל כי עד עכשיו עשיתי הכל בפוטושפ... שאלה נוספת: האם קובצי PSD עוברים מתוכנה אחת לשנייה ללא בעיות וכולל הליירים?

בשבילך - מאה שקל..

אז ככה: הפיינטר זו תוכנה אלופה לציור, היא מחקה מברשות צבע אמיתיות - צבעי מים, שמן, עפרון וכו' ברמה גבוהה מאוד. דורש קצת סבלנות ללמוד אותה. הפוטושופ זו תוכנת-על לעיבוד תמונה וציור בכללי עם מברשות איירבראש, נוחה לצביעה ונוחה לעבודה בשכבות. השיתוף פעולה ביניהן הוא די בינוני. עבודת השכבות בפיינטר עובדת בשיטה אחרת ופחות נוחה לפיכך קובץ PSD עם שכבות לא תופס (היי, אולי בעצם הייתה התקדמות נועזת מאז הגרסה הישנה שהייתה ברשותי). בתור אחד שמצייר, זה יהיה אוול לא לחקור את הפיינטר..

068

New member
מגניב!

קודם כל משה שיהיה לך בהצלחה ותגיד מתי כבר ether 2 יוצא??? (אאהה ותיתחדש כי ראיתי שמציירים את המגן פחות או יותר בסיגנון שלך) אם אתה לא מזהה זה אני b6-man אבל זה לא רלוונטי לנושא... אז לפי מה שאתה אומר (בילי דה קיד) פיינטר זוהי תוכנת צביעה ששומרת על המסורתיות של הצביעה הקלאסית? (ידנית) אם כן אז אני ממש חייב לנסות כי רציתי להתחיל לצבוע ידני (צבעי שמן ומים בעיקר) אבל היה מחסור בכסף :) אבל אם פיינטר מספקת תחליף לזה אז אני רץ, אני אודע לך אם תענה לי (אם זאת לא טירחה כמובן) שאלה מאוד טיפשית אבל פיינטר תומך בממשק הטאבלט?

כמובן שתומכת. זה חלק מהרעיון

(התנועה ה"טבעית" של היד). וניראה לי יותר זול ללקנות חבילת צבעי שמן ובד ציור מאשר את התוכנה. מה גם שאין יותר אותנטי מהמקור.

068

New member
תראה...

אני לא איש מיקצוע, ולכן אני לא חייב כלים חוקיים.... (זהו אני בטוח שכבר הבנת את הכיוון) נ.ב לא יודע אם קשור אבל מישהו מכיר את הטאבלט aiptek 8000 pro ? זה רק אני או שזה ממש חרטה? רק שינו את המראה חיצוני והחוצפנים האלה מוספים למחיר 100 ש"ח.... (ממש ביזבוז)

למעלה