הנושא - שרשרת ,החגב - DR350

GalSont

New member
הנושא - שרשרת ,החגב - DR350

שאלה 1: צינור העודפים של הדלק (אני חושב שזה מה שזה) נגמר אצלי קצת קצר מידי. הוא מטפטף לי על השרשרת. השאלה - האם הדלק יכול להרוס את השרשרת? שאלה 2: ניקוי השרשרת - אחרי נסיעה בשטח אני מנקה את השרשרת בזרם מים חזק. אבל זה לא מוריד הרבה מהג´יפה היותר עקשנית. השאלה - באיזה חומר כדאי לנקות יסודי את השרשרת ,או אולי שטיפה בקיטור תספיק? תודה ויום טוב .

BETAMOTO

New member
הדלק יכול להרוס את השרשרת כי הוא

אוכל את הO-RING תנסה אולי להזיז את הצינור ולקבע אותו לכיוון אחר עם אזיקון או משהו, רק אל תחסום אותו.

צינורית ניקוז

המאפשרת לנוזלים לצאת החוצה כאשר המיכל מלא יתר על המידה. (לדוגמא רדיאטור מיכל דלק מיכל שמן (2 פעימות).

hananlv

New member
תיקון קל

צינורית העודפים במקרה להלן יוצאת מהקרבורטור ותפקידה לשמור על מפלס הדלק בכוסית הקרבורטור למקרים בהם הסיכה זזה ממקומה (למשל כאשר האופנוע מוטה מאד הצידה) כמו כן יש לצינורית תפקיד של שמירה שלא יווצר וואקום בכוסית וזו הסיבה אגב שחשוב לדאוג שפתח הצינורית לא יחסם (בעיקר באופנועי שטח) ולבסוף על מנת שדלק לא ייזל ממנה על השרשת פשוט להחליף את הצינורית לארוכה יותר (כמובן מחומר עמיד לדלק)ולנתב אותה כך שהפתח שלה יהיה טיפה נמוך מהשרשרת

אגב חנן שאלה לגבי קרבורטור של 2 T

לקולרגול הזדמנה הזדמנותצ לקנות חגבון 125 ק.ט.מ שנתון 1998 די שמור אבל מה הקרבורטור לא מזרים דלק לדיזה ראשית ( ברמן שתוק אני מנסה לקבל חוות דעת שנייה
) האם הבעייה יכולה להיות מתקיעת מצוף ? האם במידה והמצוף יצא מכיוון אז מתחילה "החגיגה " קרי צריך אומן לסדר את הבעייה האם מצוף שזז מהכיוון הראשוני יכול לשרוף פלגים ?

תיקון טעות של קולרגול

אתה לא שואל את השאלה הנכונה ואתה לא מתאר את המקרה נכון. המצוף נתקע ולכן נזל דלק מהקרבורטור. כאשר פרקנו את וסגרנו כנראה שלא התקנתי נכון את המוט שמחובר למחט שסוגרת את מעבר הדלק (זו שנלחצת ע"י המצוף) ולכן לא מגיע דלק לכוסית של הקרבורטור. שאלתך צריכה להיות : האם בעיה שלא עובר הדלק את המתט הנ"ל זה דבר קשה לסדר או כמה קשה לסדר את המצוף ולהכניס אותו למקום כמו שצריך. ואין כל קשר לדיזה הראשית או למשנית או אפילו לשלישית. (ושוב לטענתי זה 5 דקות עבודה באור יום).

כפי שחנן אמר:

המצוף לרוב נתקע על מצב פתוח כמו שקרה לנו בהתחלה, אבל לאחר עבודת לילה כנראה שלא סגרתי את הקרבורטור כמו שצריך והיום בסביבות 18:00 אני מסדר אותו. אתה מתכוון להגיע בסביבות 19:00 ? נ.ב רק לפני כשעה קיבלתי הודעה בנייד מרן ורדי שהשאיר אותה אתמול וביקש שאחזור אליו דחוף לגבי שעות העבודה של המרשלים. בנוסף מתי אתה יכול לבוא באמצע השבוע לשטח לאינדורו טסט ?

STIVENZ 426

New member
זה החגבון ההוא שדובר עליו אז?

כי אם כן, אז לפי המעקב שלי המחיר , כולל התקלה המדוברת ואחריה, עומד על 10,000 ש"ח!!! כל זאת באדיבות "מחירון סטיבנס&קולרגול בע"מ".. ללא אינטרסים אישיים.. לא ככה?

אכן כך החגבון ההוא דנן בדיוק !!!

אגב הקורלגול בעליו המאושר של חגבון 200 שנת 2001 החל מלפני שעתיים מברוק קולרגול ( אלק מחמאות לעצמי ) יישר כוח וכו´ וכו´

כפי שחנן אמר:

המצוף לרוב נתקע על מצב פתוח כמו שקרה לנו בהתחלה, אבל לאחר עבודת לילה כנראה שלא סגרתי את הקרבורטור כמו שצריך והיום בסביבות 18:00 אני מסדר אותו. אתה מתכוון להגיע בסביבות 19:00 ? נ.ב רק לפני כשעה קיבלתי הודעה בנייד מרן ורדי שהשאיר אותה אתמול וביקש שאחזור אליו דחוף לגבי שעות העבודה של המרשלים. בנוסף מתי אתה יכול לבוא באמצע השבוע לשטח לאינדורו טסט ?

hananlv

New member
שמע אני מומחה די קטן לקרבורטורים

בכל אופן עד כמה שידוע לי המצוף בדר"כ נתקע במצב פתוח ונדיר מאד שהוא נתקע במצב סגור.. בכל מקרה כדאי שתשאל את נדב

STIVENZ 426

New member
הדיזה הראשית לא סתומה?

תבדוק.. יכול להיות שזו הבעיה... ואני לא חושב שצריכה להיות בעיה עם להחזיר את המצוף והמחט של המצוף לקדמותם... וגם ממש לא נראה לי שזה יגרום ל"שריפת" הפלאג.. אין לי "תעודת מוסכניק".. וגם אני לא חושב שיש לי ידע כזה גדול במכונאות.. אבל קרבורטורים, ימך שמם, פירקתי הרבה.. והרכבתי הרבה... ד"א קולרגול- מחר אני כנראה מגיע לעיר הגדולה לצורכי רכישת קסדה חדשה ואולי גם מגיני ידיים וצמיג קדמי (KENDA כי זה זול...) יש מצב להפגש? לענייני עסקים בלבד.. יעני לענייני "קומבינות" והוזלות מחירים.. יש מצב??

סטיבנס !!!!! יש הפתעה לדובון

מגיני ידיים ביקשת ? קיבלת!!!! כידון רצית ? קיבלת !!! צמיגים ? אולי יכול להיות לא מבטיח

פשששששששש.....

פש..........פושים בסלסלה של היועצת היו גם : משקפי אבק מגיני ברכיים חולצת מוטוקרוס כפפות היועצת מסלסלת (את שיערה) :"...סלינו על כתפינו..."

ממש ביכורים אה יועצת מכובדת

שמעתי שמועה כי קיים לחץ מתון על הסמארק להשתתף בקורס הפאסולה הקרוב הייתכן ? האפשרי ?

שוב תספר היועצת על אותן השתיים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

גונבה שמועה על השתתפותו של יו"ר עמותת רוכבי השטח - מר סמארק בקורס הקרוב והיועצת שואלת את עצמה גם : היתכן ? האפשרי ? בקצב הזה היועצת תשקול (עדין מעל המותר
)להרשם גם!

STIVENZ 426

New member
לפני איזה שעתיים קיבלתי טלפון

בהול.. המתקשר- חסוי. המספר- חסוי. הקול, לא מוכר.. אותו הקול הלא מוכר קרא לו לסטיב לאוץ לו לפורום לחזות באחד מ 7 פלאי עולם..וגם בפלא השמיני.. הלא הם הדובון והיועצת.. ולא נותר לי לומר- תודה. תודה רבה.. תאורטית, אין מילים בפי.. מעשית, תודה. את מר סמארק, אם ירצה השם, אני אפגוש במהלך השבוע... ואת היועצת? איכה? נ.ב יועצת- אני מבין שאין ולא קיים סיכוי לקבל תשובה במסרים אישיים.. אז אנחנו כבר נתראה במירוץ.. אדיוס לבינתיים. ותודה..

למעלה