הנושא רגיש

הנושא רגיש

קשה לי לומר אבל אחד משני הדברים היחידים שגרמו לי לבכות מאז שאני זוכר את עצמי זה שקני מת בפרק 513, כשקרטמן שר בקונגרס... בכיתי במלוא מובן המילה ולא פעם אחת לפחות 3 עד שהצלחתי לראות בלי להזיל דמעה. יש עוד מישהו עם אותו קטע? או שאני אוהב את קני בצורה חולנית?

יפה יפה..

קודם כל: ברוך הבא לפורום סאות' פארק! שמע... מתי שראיתי את הפרק, הייתי ככה על סף בכי... פשוט כמעט... באמת מעניין מה שהתחלת... יכול להיות שעוד אנשים התרגשו מזה... אני לא בטוח שבכו, אבל אני מבטיח לך שכל מעריץ התרגש מזה... ברוך הבא! (אגב אני והוא חברים גם בחיים וגם הוא ראה את כל הפרקים והספיישלים... אני אמרתי לו לבוא לכאן
) תנו לו ברכת סאות' פארק חגיגית! חחחחחחחחחחחחחח סתם סתם!!!!!! ואם הוא יורד עליי, זה רגיל אל תדאגו...

ברוך הבא לפורום, אבל

זה לא פורום לרכרוכיים!
לא סתם! כל הכבוד לך שאתה מעריץ מספיק גדול בשביל לבכות...
אנחנו איתך!

elcool

New member
ברוכבא!

וגם אני בכיתי בפעם הראשונה שראיתי את הפרק. (לא בקטע של הקונגרס, מתי שסטן הגיע לחדר הריק של קני). מעכשיו לזכרו, כל פעם שאני שומע את השיר Heat of the Moment אני מגביר עד הסוף שכולם ישמעו. דקת דומיה... Cartman: It was the heat of the moment Telling me what your heart meant The heat of the moment shone in your eyes I never meant to be so bad to you One thing I said that I would never do Congressman 1: One look from you and I would fall from grace. Congressman 2: And that would wipe the smile right from my face. Congressman 1, Cartman: Do you remember when we used to dance? A few Congressmen: And incidents arose from circumstance? Everyone: One thing led to another; we were young. And we would scream together songs unsung It was the heat of the moment Telling me what your heart meant The heat of the moment shone in your eyes

איזה ניגוד אינטרסים מדהים...

אני אישית לא בכיתי כי ידעתי שקני חוזר... שמת לב איך מיד אחרי סוף השיר מגיע המשפט המעניין של קרטמן? שיר יפה non of the less... מה שכן הפרק בהחלט הגביר את המודעות שלי לכל העניין של תאי גזע... מה ההבדל בין זה לבין תרומת איברים?!?!?!

wanna get high

New member
אתה באמת כל כך מטומטם?

אתה באמת חושב שזה מה שהם עושים ושזאת הדרך להשתמש בהם?!

wanna get high

New member
איזה תאי עצב בראש שלך...

תאי גזע באבואבוך... תאי גזע זה צאים של עובר שעדיין לא הושמו לסוג תא מסויים ולכן אם שמים אותם ליד תאים הם הופכים לאותו סוג... יש כאלה גם בשיני חלב... דרך אגב... זה היה אני... היוזר של אח שלי...

כרמל 1

New member
אני

בפרק 707, Red Man's Greed, כשהאינדיאנים שאלו - "And whats all four little boys going' to do to stop us' huh? כמעט בכיתי כשכל התושבים באו מאחורה והתחילו לשיר. הבעיה היא שזה לא קטע מרגש וזה לא קטע עצוב, יכול להיות שיש לי בעיה? (זה קורה לי גם בפארק היורה 1, מ-22:05 דקות).

how bizzare

טוב מה זה משנה
סימן שאתה מזדהה עם הסדרה... חוץ מזה, אלקול, אני כמעט בכיתי כשסטן בא וקני לא היה במיטה, אבל אז כן בכיתי, אבל מצחוק, כשקייל אמר: "הוא רק אמר, איפה סטן?"

כרמל 1

New member
ככה הייתי עושה פעם

בכל מקרה אני מצייר אותם כל כך שונה מאיך שהם אמורים להיות..

כרמל 1

New member
בלי קשר כתבתי מכתב ל-BBC

וכתבתי להם "..If I may ask' and I think I may.." ('אם יורשה לי, ואני חושבת שיורה לי..')

למעלה